Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manipulises ti. Obrnut je redosled. Brza voznja dize adrenalin - zato neki ljudi, koji nisu u stanju da sagledaju rizike po sebe i okolinu, voze brzo ili se bave ekstremnim sportovima, da bi podigli adrenalin i osetili taj takozvani adrenaline high.
Јел Камајло колико тона наведеног поврћа треба појести да би се унеле споменуте количине сумпора.Ti se skolujes za akademskog gradjanina, ne prilici takvo ponasanje. Zdrav razum ne moze prihvatiti izjednacavanje posledica jednog tipa ishrane i drugog, a samo jer sadrze isti nemetal. Previdjas, namerno ili nenerno: KOLICINU SUMPORA, izazivaca neprijatnog mirisa u mesnim preradjevinama naspram namirnica biljnog porekla. Vi svaki dan jedete meso, kolega se hvali da unosi u sebe po ceo kilogram mesa, a prokelj ili luk u kojem ga ima mnogo mnogo manje u odnosu na leseve, mi ne unosimo svaki dan.
Kolicina sumpora, bilje:
luk: 20 gr
kupus: 50 gr
karfiol: 50 gr
Kolicina sumpora, namirnice sa mesom:
musaka: 200 gr
hamburger: 170 gr
hamburger sa sirom: 190 gr
Mi ne jedemo karfiol svaki dan, vi jedete meso svaki dan, kolicinski unos sumpora je cetiri puta veci od kolicine sumpora koji unosimo mi. Uostalom, ovo kaze nauka:
"Naucnici iz Ceske su 2006. godine istrazivali i proucavali uzorke znojenja vegetarijanaca i muskaraca, koji su jeli crveno meso. Potom su pitali grupu zena da identifikuju najgrozniji miris. Ispostavilo se da miris tela vegetarijanaca je mnogo prijatniji od tela „mesozdera“.
Najbolje bi bilo kada biste mogli da iz ishrane u potpunosti izbacite crveno meso".
U jagodama na 100 gr ima 10 mg sumpora, u mesnom odresku od 100 gr sumpora je 230 mg
Ми сељаци не једемо хамбургер, а и иначе се то слабо једе у Србији.U jagodama na 100 gr ima 10 mg sumpora, u mesnom odresku od 100 gr sumpora je 230 mg
Sumpor je glavni krivac za miris tela, testiranje koje je sprovedeno mirisanjem muskaraca vegetarijanaca i muskaraca mesojeda od strane zena je pokazalo tacnost tvrdnje da prvi (vegetarijanci) imaju prijatan miris tela, a drugi (mesojedi) zaudaraju na neugodno. Link o testu je na prethodnoj strani, o kolicini sumpora u namirnicama guglaj.
A u onom hamburgeru koji si naveo, od koliko grama treba da je taj hamburger pa da ima 170 grama sumpora, kao sto si ti naveo?
Tezina hamburgera je 170 gr, sumpora nema. Ali ga ima u bifburgeru 220 mg.
Kolicina sumpora, namirnice sa mesom:
musaka: 200 gr
hamburger: 170 gr
hamburger sa sirom: 190 gr
Zasto si onda napisao ovo:
ja ne zelim da ucestvujem vise u ovoj polemici sa doticnim ljudima,jer ih ima iz raznih slojeva..pozzz
Aha, neka udju tvoji debeljani u MMA oktagon pa neka dokazu to a ne ti preko interneta da iznosis pretpostavke.
Dalje, pravis logicku gresku, nigde ja nisam rekao da su bodibilderi strongmeni niti sam pravio neke relacije izmedju strongmena i bodibildera, ja sam samo pobrojao anaerobne sportove neke, a to sto si ti uzeo to pa sam vrsio neke zakljucke nepravilne i sto govoris nesto sto ja nisam rekao to je tvoj problem a ne moj problem.
To se inace strucno zove Strawman logical fallacy.
Ja i nisam rekao da je BB sport snage kao PL, ali da se ne lazemo, i oni dizu velike tezine, tj vecinu vremena trening im se sastoji od anaerobnog treninga. Bodibilderi dizu ubedljivo najvece tezine od svih drugih sportista, sto je i razumljivo jer bi snaga trebala da bude ekvivalentna velicini poprecnog preseka misica. PL i Strongmeni su specijalizovali samo snagu i imaju veci % bodyfat-a ne moraju toliko da paze sta jedu, unose vise UH pa su zato i jaci, a i trening im je specijalizovan za to sto rade, dok je kod BB-a druga koncepcija i to je sport u kome je cilj razviti sto vecu hipertrofiju koju prati sto manji % telesne masnoce i da sve to izgleda u jednom estetskom simetrijskom odnosu koj propisuje sam sport.
I uopste nema ovo veze sa temom, ne prenosi problematiku sa drugog sportskog podforuma ovde.
Ovde je bitan odnos izmedju gay populacije i anaerobnih sportova a sve to kao povezano sa svastojestvom i veganskom ishranom.
Nigde veze niti povezanosti. Argumentum ad hominem.
Hoces da uvredis nekog i napises mu - zato sto to radi gay. LOL. To je kao uvreda sada? Pa ako ce uzimati termin gay kao neki odvratan ruzan termin koji sluzi za uvrede (kao npr zao, psihopat itd) onda pre treba da zna da mnogo veci broj gejeva se zanima za tako posebne fensi ishranice - veganstvo, vole vise umetnost, nose one kic salove oko vrata i kada je +40 stepeni napolju itd....
Sigurno ih ima najmanje koji su svastojedi i koji pucaju od maskulinosti.
druga stvar proteinska ishrana zasnovana na piletini i junetini nije garant nikakve snage vec iskljucivo smanjenje masnoce
ti decko nemas veze sa vezom..tvoje ne poznavanje je na zavidnom nivou..takodje to sto poredis je katastrofa u vezi ovih sportova..vidi se da si neznalica..

Rekao bih da su manipulatori, bar sto se tice sajtova koje sam citao, u svakom navode da je meso, toboze neophodno zbog testosterona. A naucne studije nedvosmisleno pokazuju da vegani imaju veci nivo testosterona.
bodibilderi su najvece neznalice!
krecuci se tolko vremena u tim krugovima sam to svakako zakljucio!
i ne toliko neznalice vec bez zelje da izadju iz tih strogo postavljenih okvira bodibildinga!
najgori mit u tom "sportu" je mit o mesu! cak to ide dotle da se uopste ne jede svinjetina!
cak ni kajmak ni punomasni sira kao da su gori od koka-kole! pre ce uzeti onaj industrijski sira "ela" nego domaci kozji jer ce da naguraju 0,2% masti!![]()
ah da,hteo sam da pitam doticne strucnjake,ako sam vecerao malo pre 200gr belog mesa,3 cela jajeta,2 kuvana krompira,koliko sam pojeo kila sumpora,gnoja,cigareta,cigala,zemlje itd??Zelim prosvetljenje..![]()
Da li neko zna za dijetu bez ugljenih hidrata i glutena?molim sugestije i misljenja
Prave ste muskarcine..Kad vas covek vidi odisete pravoj figuri muskarca i slika govori vise od 1000 reci..Za vasom figurom prosto svi vape i zele da izgledaju kao vi...