Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dao sam ti kolicinu gnoja u mleku i nekih bakterija po cm3 pa sam izracunaj. Moja racunica ne moze biti tacna jer ne znam koliko mleka popijes na dan. Ako te zanima mogu ti dati prosek gramaze ssv na 100 gr mesa, ali moras reci o kom mesnom proizvodu se radi.
covece jel ti vidis sta ti pisem sta jedem i koliko,2 puta vec??a evo na primer rucak:300 gr junetine,200 gr pirinca,kupus salata,i 3 parceta razanog hleba..koliko % sam ukiselio krv??haha...
Popio si sedam razlicitih sumecih tableta? Blago tebi.
"Naucnici sa britanskog Univerziteta Dundee i University College London otkrili su da su osobe koje su uzimale sumece tablete protiv bolova, dodatke vitamina ili druge sumece lekove lako premasile maksimalnu dnevnu dozu natrijuma, glavnog sastojka soli. Visok unos soli je povezan s povisenim krvnim pritiskom, sto je kljucan faktor rizika za mozdani udar, srcani udar i druge kardiovaskularne bolesti".
http://www.24sata.info/magazin/zdravlje/172113-procitajte-zasto-su-sumece-tablete-opasne.html
Kad te sutra pukne srcka nece ti biti do smeha.

jbt tebe izgleda pale stopala muska,pogledaj samo koliko si redova slikdvito pisao o stopalima i kakva sopala volis..odakle ti to koliko neko provodi vremena obuven i odakle ti to da se hoda po tepihu u patikama ili cipelama?
ne zna se ko prijavljuje ovde,pre izvesnog vremena sam dobio ban na 3 dana,pa pre nedelju dana ban na 5 dana,skoro mi isteklo..a o prekrsajima da ne pricam..ti si nevidjeni druk..
ako bi pristao recimo da se nadjemo negde i uz picence negde se...

Немаш везе с везом.Djoko K je vas prijavljivao kada je otkrio da ga Poznavalac prati na erotskim slikama nakon cega ste imali ti i brus li homofobicne napade na njih dvojicu. Ja nisam prijavio nikog, dobio sam isto kao ti C3, pogledaju modovi sa vremena na vreme sta se desava. Ovo danas mi delovalo kao da si ti prijavio jer si ostao bez teksta kada si video kako sam te rasturio podacima nakon cega si se izlogovao.
A ne, sa muskarcima ne zakazujem sastanke. Pitaj mikela, mozda on ima zelju da ispijete picence i da se, sta vec.
nista se ti ne brini..razmisljaj da tvoje pasnjake uskoro pokriva sneg...sta mislis da li je obicnoj osobi koja se ne bavi sportskom aktivnoscu i onoj koja ima teske treninge potrebna ista kolicina hrane,proteina,hidrata,vitamina???Naravno da nije potreba ista,jer svaki sportista ima pojacan metabolizam i potrosnju mnogo vecu svega pomenutog od osobe kao sto si ti koja vegetira u sobi u nekoj fotelji..nema potrebe da mi dajes ta bezvezna istrazivanja jer sam ja u sportu preko 20 god i ceo zivot se druzim sa razlicitim sportistima koji imaju zavidne rezultate..tako da znam veoma dobro kako su stigli do cilja i sta je potrebno za tako nesto...to sto meni pricas oko ishrane i zdravog zivota je mlacenje gluposti..ja znam u praksi sta se radi,a ti tvoje teorije ostavi za neke klince od 14-15 god..ako i njih uspes da zavrnes..
meni krvni pritisak 120-80 godinama...bez brige,vidim da si se zabrinuo za moju malenkost

Мајке ти???Mesojedi su slabi, svake sezone ozebu, dobiju prehladu ili grip.
dorucak - ovsene sa kakaom,kacamak ili griz od prosa
ne treba ti nikakva suplementacija svega imas u biljkama
Мајке ти???
Како ли су то Ескими, Јакути, Лапи, Ханти и остали народи арктичког круга опстали све ове миленијума, а скоро су искључиво месоједи?
Пусти ти те твоје глупости о тзв биљождерима челичног здравља.Pusti eskime, ti nisi eskim. Gledaj sta se desava sa ljudima oko tebe. Mesojedi od prvog do poslednjeg oboljevaju od virusa, biljojedi ne.
Мајке ти???
Како ли су то Ескими, Јакути, Лапи, Ханти и остали народи арктичког круга опстали све ове миленијума, а скоро су искључиво месоједи?
Дабоме.Pa sta ako su preziveli, sta time hoces reci? To sto zive je dokaz da je meso zdravo?
Дабоме.
Њихова исхрана је преко 90% месна&масна и масом, и калоријски, и нутритивно.