Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&nav_id=932536
Kako li je Kamael podneo ovu vest?
Sa zadovoljstvom jer je stivo bebece. U tekstu se ne navodi ko je radio istrazivanje vec samo da je radjena studija. To mozete ti i Dejan P, odradite intervju sa sto ispitanika ispred Mekdonaldsa na Zelenom Vencu, dodate jednu nulu i okacite na svoj portal.
Osim toga, anketa je radjena samo medju amerikancima. Dobio si informaciju koji pokazuje da je sa zemljama u okruzenju situacija drugacija, u Italiji broj vegana i vegetarijanaca stalno raste.
Portal koji si postavio navodi da 88% ispitanih nisu nikad ni bili vegetarijanci ili vegani.
84% of vegetarians and vegans return to consuming our farm friends
Pa? Ja sam naveo jednu zemlju, ti drugu. Kako to sad cini ovu anketu losom zato sto je radjena medju Amerikancima?
Istrazivanje je obavila kompanija Haris Interaktiv, ciji je zadatak da ispituje trzista firmi.
Izvor nije relevantan obzirom da seljak na jednoj svinji uzme 20 eura, a zarada mesne industrije koja od ovakvih kompanija i narucuje istrazivanja, na godisnjem nivou prelazi milijarde dolara.
Pa? Hoces da kazes da je istrazivanje montirano?
Onda to isto moze da se posumnja i za izvestaj koji objavljuje Drustvo vegetarijanaca Italije, posto takodje imaju neke "prikrivene" motive.
sve sjediniti i kuFati
za desert pita od jabuka 
Ručak krompir čorba 3 velike mrkve i 3 pastinaka 1 velika glavica luka 2 cena belog luka sve sitno iseckati i na ulju prepržiti ( ne na jakoj vatri) naliti sa vodom so,biber,loverov list i ljute paprike (mlevene i po zelji) krompir oguliti i na kocke iseći stim da 3-4 krompira usitnite da se u toku kuFanja skroz raspadnesve sjediniti i kuFati
za desert pita od jabuka
![]()
sve mi to zvuci kao bolnicka ishrana (dijeta) ljudi posle operacije..a takvu hranu i jedu u takvim prilikama..bareno ili kuvano povrce,laka hrana da bi se organizam ne opteretio posle teskih operacija,kad se skidaju sa duzih infuzija..
si probala da budes vegan, a ne vegetarijanac? biti vegan je mnogo veci izazov po meni, pogledajte samo maju volk. zena je vegan vec par godina i sta joj fali![]()

sve mi to zvuci kao bolnicka ishrana (dijeta) ljudi posle operacije..a takvu hranu i jedu u takvim prilikama..bareno ili kuvano povrce,laka hrana da bi se organizam ne opteretio posle teskih operacija,kad se skidaju sa duzih infuzija..
Svasta .
Mora da si neki lala
Nisi to povezao sa tim da je daju bolesnicima iz razloga jer je zdravija cim oporavlja?
Ne,takvu hranu daju bolesnicima jer je dijetalna,zbog lakseg varenja,nema masnoca,nije zacinjena itd...
Hehe, najjaci, dize svoju tezinu od 50 kila....powerlifting i strongmen takmicenja....hehe.....
Kako to sad cini ovu anketu losom?
Ti si u ozbiljnom problemu, Kamaele.