Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Unjesto sojino mleko koristit tju bademovo
Pametno. Kravlje mleko u sebi ima hormone i gnoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Unjesto sojino mleko koristit tju bademovo
brisete komentareda li je to strah od procitanog, pa ne moze vise da se papa rostilj, jer on je dosad bio zdrav i mljac mljac
![]()
ja imam strah od neprocitanog, a to neprocitano je tvoj odgovor koji nikako da das. ajde sad, idi smisli odgovor i vrati se tek kad ga budes imao
odgovor ti je dat, samo ti to nisi hteo da cujes![]()

Не лупај веганчићу.Pametno. Kravlje mleko u sebi ima hormone i gnoj.
Не лупај веганчићу.
Текст се односи на млеко крава којима је лактација изазвана хормонском терапијом, што је пракса у САД, чак то не раде ни у Канади.Moram lupati (orahe). Za mleko, znas kakvo je mleko od oraha, mmm...
O tvom mleku, kravljem:
OSNOVNI SADRŽAJ MLEKA
„SVAKO“ kravlje mleko (obično ili „organsko“) sadrži 59 aktivnih hormona, mnoštvo alergena, masti i holesterol. Najčešće, kravlje mleko sadrži izmerljive količine herbicida, pesticida, dioksina (i do 200 puta više od bezbednosnih granica), i do 52 snažna antibiotika (verovatno 53, uključujući LS-50), krv, gnoj, izmet, bakterije i viruse. Kravlje mleko može u sebi da ima i tragove svega onoga što je krava jela… uključujući i stvari poput radioaktivnih otpadaka tokom nuklearnih testova (stroncijum iz 50-ih)
molim te, citiraj mi odgovor posto mi je promakao
gde si mi to dao odgovor na pitanje koje su to bolesti na koje si mislio?
odgovorio je moj kolega kamael u ranijim komentarima, samo je tebi to promako od velike zelje da iskontriras.
Jesam li vam ja kriv sto pijete mleko puno gnoja ili je to vas izbor?
....somatskih celija poznatih pod nazivom "gnoj"...
Gnoj se sastoji od celija. Izumrle i ostecene celije jednako gnoj.
Nije potrebno da ja kao korisnik znam latinske nazive celija. Ono sto je bitno za temu je da su radjena istrazivanja sastava mleka koje jasno dokazuju da u kravljem mleku ima krvi i gnoja.
Kamael reci mi molim te ...