Ma nedovoljna je i na kratak rok poznavalac. Kakvi vegani, oni glavni koji promovisu to zderu meso samo tako i sve ostalo.....Oni bretarijanci i sangejzeri uhvaceni kako jedu junk food u restoranima, paparazzi ih navatali......
A ovi nasi vegani i ostali "sitni" probaju, vide da ne mogu da izdrze ali onda i dalje pricaju da su kao vegani i nikada nece priznati da to nesto nije ipak ok, jer ih je sramota jer su "ispali glupi" pa ce pre lagati i sebe i druge a nece priznati da su ispali naivni i glupi.
Da bi ja ziveo moj zivot npr, ja bih morao da zavacem 24h dnevno i jedno 10 sati samo da seckam, da pasiram, da cistim, da glodjem, a to nije zivot. I pored svega toga, pa opet ne bih mogao da unesem sve sto mi treba,
sve sto ja potrosim i da stvorim ovoliku energiju i snagu koju sada stvaram i trosim.
Bez ikakvih filozofiranja, pitajte sumske drvosece i teske fizikalce da li se moze covek hraniti veganski

Tu odmah praksa i zivot demantuju veganstvo.....Jer jedno je to a drugo su dokone tetke i strine koje se ne mrdaju od monitora po ceo dan i zagovaraju veganstvo a metabolizam im 10 puta sporiji i 40 puta manje trose kalorija nego prosecan sumski drvoseca, ili neko ko utovara kamion, ili neko ko vrsi bilo koji tezak fizicki posao.