Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вегани после краћег, или нешто дужег времена ионако батале тај тип исхране, или предају меч.Vidim da postoj veliki jaz izmedju nas biljojeda i mesojeda. Taj jaz se ne moze premostiti ma koliko ih vi ubedjivali.
Вегани...потпуно интелектуално пропадну...
Вегани после краћег, или нешто дужег времена ионако батале тај тип исхране, или предају меч.
Мало који веган пребаци деценију вегановања, две деценије никада, сем тога с годинама вегани се прегоје у дебелогузе и деформисане једаче теста, а због оскудације витамина Б-12 и есенцијалних амино киселина које се могу унезти само анималном храном потпуно интелектуално пропадну.
Имао сам познаника вегана који је некада био солидан шахиста ранга између МК и ФМ са све рејтингом, данас после мање од деценије веганисања, ајд што га ја демолирам, али нисам сигуран ни да би се откопрцао у сусрету с мојим десетогодишњим сином.
Маса веганаца, чак и идеолози тог покрета предала је меч много пре времена.Nemaš pojma o čemu pričaš jer nemaš pojma kako je bogata ishrana veganaca
А уз то је и невероватно раздражљив и агресиван.Imas ovde na forumu i na ovoj temi bas jednog takvog. Eklatantan primer.
Маса веганаца, чак и идеолози тог покрета предала је меч много пре времена.
Све фино и лепо и прц... сутра их нема.
Ово је тек једна од многих тема где су се вегани помињали.
- - - - - - - - - -
А уз то је и невероватно раздражљив и агресиван.
Није поента у болдованом.Ja nemam pojma koji su to o kojima ti pričaš samo još jednom želim naglasiti biti veganac na zapadu uopšte nije teško niti je to dosadna i jednolična hrana već naprotiv !!
Baš danas sam planirala da krećem da pečem lincerove torte i božićnih keksića naravno sve vegan .
Moja želja bi bila da neko pokrene blog veganskih recepata pa bi ti video šta i kako se jede .
Не пратиш динамику, лоше масти су рафинисана уља и маргарини, стигма са свињетине и уопште животињских масти је скинута.Srcka nastaje od losih masti (polizasicene kiseline). Lose masti su zivotinjske.... onaj ko se zalaze i to propagira kao zdravo, neka se zapita da li je dosao trenutak da se javi psihijatru.
Не пратиш динамику, лоше масти су рафинисана уља и маргарини, стигма са свињетине и уопште животињских масти је скинута.
Што прво не прочиташ ликове?U KCS uvode nocna dezurstva nakon slava jer se drasticno povecava broj srcanih udara, a kazes da je svinjetina zdrava?
U KCS uvode nocna dezurstva nakon slava jer se drasticno povecava broj srcanih udara, a kazes da je svinjetina zdrava?
Што прво не прочиташ ликове?
Други су узроци зашто после слава буде то што буде.
Не мислиш ваљда да за једно вече наслажу толико холестерола по крвним судовима да буду за лекарску интервенцију.
adventisti 7. dana ili kako se vec zovu, davno sam citala ali su bili pogodni za studiju zato sto ih pola jede a pola ne jede meso valjda i ispade da su oni koji ne jedu u proseku ziveli 8g duze
Камајло што си уклонио претходни пост са сликом о зарази бруцелозом?
Камајлићу поставио сам ти гомилу линкова насупрот твојим небулозама, а Блиц Жена је само пренела вести, ниси ваљда толико фијукнуо да верујеш како је то истраживање тог часописа.Sa tobom ne vredi diskutovati, postavljas link sa Blic Zene o svinjskoj masti kao zdravoj, a lepo ti je ukazano da u KCS nakon bozica i slava dolazi do nocnih dezurstava, jer se drasticno povecava broj pacijenata od srcanog udara.
Нису, Камајло је најбољи пример.Samo da znate da su vegetarijanci pored toga sto su zdraviji i duze zive i inteligentniji od onih koji jedu meso![]()
Samo da znate da su vegetarijanci pored toga sto su zdraviji i duze zive i inteligentniji od onih koji jedu meso![]()