Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko pokusao, ili bolje da li neko hrani kuce iskljucivo zivom hranom, tj. nekuvanim kostima i mesom, zivim povrcem itd.?
A zasto bi bilo ko to radio? Mislim da tako nesto mogu da rade samo oni koja ama ni malo ne vole svog psa. Moje bivse komsije su svog haskija hranili samo kostima, nekuvanim i ne moram da opisujem kako je cela ulica znala kad pas pokusava da obavi veliku nuzduMislim da bi retko koji pas hteo da jede kupus, zelenu salatu, kelj, kelerabu itd. Mada moja pudla obozava da ukrade sa stola beli luk i rotkvice
![]()
Sto ne bi bilo zdravo? Slobodno im davaj frisku ribu...zna li neko da li je dobro davati macam zivu ribu,onu malu,kao girice,cula sam da je ljudi daju po jednu dve devno ali ne znam koliko je zdravo...ili je bolje obariti je pa onda dati...
Julka, smesno je i pomisliti da neko nekome moze da zabrani nesto putem foruma, detinjasto zvuci zar ne...? I gde pise da je neko nekom rekao da to ne moze da radi? Svako moze da radi sta god zeli, sta god mu padne na pamet.
Ta recenica koju si citirala nije moje licno misljenje,vec misljenje nutricionista, i objasnjenje na tvoje pitanje vec postoji i napisano je ovde mali milion puta, pa necemo valjda da se ponavljamo zarad nepazljivih u citanju? Ali bitno je da se uvek procita zadnji post i odmah pljune odgovor, a ostatak je nebitan jel da? Ili jos gore, da se vuku recenice iz konteksta i po tom osnovu vuku zakljucci bukvalista...I smesno je o tome uoste pricati na ovoj temi....
Pedigree
ako vas nesto zanima pitajte!!!!Mogu vam dosta reci o ishrani vasih ljubimaca kao i o nezi i njihovom uticanju na nas zivot.
mi smo probali posle meradog juniora, bento kronen(ako dobro napisah) za odrasle u standardnoj varijanti i neke sa ukusom jagnjetine i ponekad ih jede "suve" bez preliva. ali cena je opet dosta jaka kao rojal kanin; s tim sto je hrana jaca pa se daje manja gramaza, tako da se isplati...
a to ti je taj "balans", jeftinijih hrana ide vise, skupljih manje, na kraju dodje manje vise na isto.
A kad pogledas, ko ima jednog do dva psa, razlika na hiljadu - dve dinara mesecno mi ne cini neku razliku da znam da dajem svom psu najbolje sto mogu da pruzim, kad vec ne kuvam![]()
posto Dona za razliku od Baje ume ponekad da izbegne povrce, narocito ako je krupno, poroblem asm efikasno resila-*krompir, sargarepu, paskanat, saku graska, tikvice, papriku, brokuli, karfiol malu u onom malom super seclu ili kako se vec zove zacars na vrlo sitnio iseckam, dodam pirinac i neko meso malo prokuvam i onda to jedu ko ludi.
sa jednom pekarom sam se dogovorila pa tamo kupujem i neprodato masno pecivo-narocito vole burek *posebno sa mesom, ali i neke sapice sa cvarcima a bogami i sve ostale vrste kroasana, tako da granule im dajem bas kad zurim ili tek koliko da se ne oduce od njih.
zdravo ljudi.Ja sam inace veterinar i mogu vam dosta pomoci oko ishrane pasa i macaka.Ako vas nesto zanima slobodno pitajte i budite sigurni da je moj odgovor adekvatan i mozete ga slobodno prihvatiti i upotrebiti kod svojih ljubimaca.Eto da znate.