ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
Miko, ovo je klasicna americka nebuloza, prebacuju sa jedno na drugog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) Pozdrav Miki Hakinenu.
Zakazan Intervju F3 za april)
Cerka puni 16 godina - 6 meseci posle intervjua, u oktobru ... Da li joj treba police certificate (more than 16 years old)?
Hvala. Poslao sam mail ambasadi - ko pita, ne skitaova odredba se odnosi na datum kada ona ide na intervju. Znaci ne treba za nju vaditi uverenje o nekaznjavanju. Osim ako ambasada drugacije ne odluci ali razloga nema.

evo i mene opet
Miko molim Vas za informaciju: ja sam aplikant F-4 vize (brat podneo) odobrena 11 Apr 2005 (sada rade jul 02) sto je posle ovolikog cekanja prakticno iza coska.
Imam i turisticku vizu.
Interesuje me da li na ovaj nacin mogu da zavrsim proces
Ovog leta odem kao turista u USA sa detetom od 9 god. na ulazu dobijem 6 meseci, pri kraju isteka promenim vizu u F1 upisem skolu engleskog ESL i na americkoj teritoriji zavrsim proces F-4.
Brat se raspitivao u USCIS ne znaju i upucuju na informacije kod advokata, Suprug bi ostao ovde i dosao pred sam proces.
Da li je ovo izvodljivo?
Miko, hvala da brzom odgovoru.zaista,
Molim te, samo jos jedno:
1, da li, ukoliko, sa turisticke uspem da predjem na vizu F1 upisem skolu engleskog ESL mogu li iz usa nastaviti proces za F-4?
2. i da li je problem sa turisticke preci u F1 ukoliko si aplikant F-4 (da li moze biti + ili -)
Nemam nameru ni jednog trenutka biti van legalnog statusa, ukoliko ne odobre F1 vracam se i cekam red ovde. (valjda mi nece praviti problem u ambasadi) ovde, iz licnih razloga ne mogu...
Pozz t
moj Priority Date za F4 je 26 avg. 2005 godine, kolikoo joos cekanja mi vi prognozirate? 2009 godine smo dobili samo jedno pismo i to je sve. Ili se dzaba nadati
Pozdrav,
Citajuci ovu temu, nikako da saznam da li je vec neko otisao sa F4 vizom?moj Priority Date za F4 je 26 avg. 2005 godine, kolikoo joos cekanja mi vi prognozirate? 2009 godine smo dobili samo jedno pismo i to je sve. Ili se dzaba nadati
![]()
Miko hvala,
poslusacu i tvoj savet i zdrav razum i privesti proces do kraja ovde regularno, bez rizika.
Pozz t
Hvala u svakom slučaju, pozdrav!Pozdrav Mika. Po Vašem mišljenju, koliko je još ostalo čekanja za nas ako smo F4 katetorija sa PD 28jan2004. Jos od 02.02.2016. godine smo dobili case complete sto se tice NVC-a ali jos nismo dobili interview letter, i šta mislite kad bi objektivno bilo da ga očekujemo? Frustrirajuće je čekanje, naročito kad se uzme u obzir da je u nekom periodu bilo došlo i do zastoja kad je u pitanju visa bulletin, iako se sad počeo pomjerati (za mjesec jun i juli) i nadam se da će se tako nastaviti. Pretpostavljam da će od oktobra da se isti ubrza pošto počinje nova fiskalna godina. Neko vrijeme nisam bio na forumu pa sam ispao iz "fazona"Hvala u svakom slučaju, pozdrav!
Zdravo Mika. Moze par korisnih informacija. Muz je u Americi, 19.03.je poslao dokumentaciju, 19.04.dobio odgovor da je dokumentacija primljena. 20.08.je approved i poslata u NVC. E sad cekamo da nam jave nesto iz NVC. Zanima me sta mislite koliko ce dugo da se obradjuje u NVC? I da li znate trebam li ja nesto od dokumenata slati tamo, da mogu da ih pripremim ranije? Lijep pozdrav.
Da li ima neko trenutno online na forumu ko ima iskustvo sa IR-1 ?