skeleaca
Obećava
- Poruka
- 68
7 godina cekam useljenicku vizu.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7 godina cekam useljenicku vizu....![]()
A koja je tvoja viza?
Jeste F-4. Preko brata. Juce su me zvali da im kazem jos neke podatke vezano za DS-230 formular. Vizu su platili 230$- pa mislim da se to polako blizi kraju.-Valjda.
Ako su svi papiri u redu, proces je blizu kraja. Srecno.
Na sajtu USCIS-a pise da to traje 6 meseci ,ali meni se cini da to moze potrajati mnogo duze..
5,6 meseci samo treba da uscis odobri peticiju, a do vize u pasosu jos dodatnih 3,4 ukoliko je sve uredno i ne dobijete request for evidence sto dodatno produzava postupak....koliko je dugo trebalo da se sve ovo zavrsi..tj.koliko vremena traje taj celi postupak do dobijanja vize.Ja cekam vec vise od 5 meseci i ovo zaista postaje nocna mora..nikakvih vesti ni pomaka..
Interesuje me u vezi novog Obaminog zakona za emigraciju, da li ce moci i oni koji nisu u USA uci u taj program,a imaju zabranu ulaska zbog oversay na 3 ili 10 god.Da li ce i oni moci da podnesu waiver.
Postovani mika, moj sin ima am dr. pa me interesuje ako bi pokrenuo proceduru za uselenje mene i moje supruge to jest njegovih roditelja dali je ista procedura cekanja. Hvala punoMdm, ako sve bude u redu, velika je verovatnoca da ces sledecu Novu godinu docekati u USA sa papirima. Naravno da mozes da putujes, ali prethodno prikupi svu potrebnu dokumentaciju. Gomila je foruma na kojima mozes detaljno da se informises o procedurama i svim drugim pitanjima na koja trazis odgovor. Na Visajorney ima dosta naseg sveta koji ce ti pomoci.
Postovani mika, moj sin ima am dr. pa me interesuje ako bi pokrenuo proceduru za uselenje mene i moje supruge to jest njegovih roditelja dali je ista procedura cekanja. Hvala puno
q-west, roditelji, kao najbliza rodbina, ne potpadaju u preferencijalni vizni sistem. To znaci da za vas ne postoji PD, vas zahtev ce biti current odmah po podnosenju. Potrebno je neko vreme da se obradi vas slucaj ali je ono kratko u odnosu na preferencijalne slucajeve (meri se mesecima a ne godinama). Pozdrav.
Meni iz NVC trazili kopiju pasosa i orginal izvod iz maticne knjice vencanih i napisali da ce po dobijanju tih papira dati odgovor u narednih 20 radnih dana. Eto opet cekanja![]()