Robovi ne mogu sami sebe zaposliti bez Faraona.
Pojma nemam kave robove zamišljate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Robovi ne mogu sami sebe zaposliti bez Faraona.
Robovi imaju posoPojma nemam kave robove zamišljate.
Зар ти не знаш да српски Фараон има робове ?
Robovi imaju poso
Vi nezaposleni podržavate Socijalističku partiju rusijeувек робови имају посо и они пре 5000 год и ови данас !
Jer ste vi loši ljudi.znam tipa programera koji je otkazao firmi u Beogradu di je imao 3000 evra platu i otisao za ameriku za duplo vecu platu.
Jel kriv Vucic za ovo smrdljivo gomno kome ni 3000 evra nije dosta da ostane u svojoj zemlji medju svojima nego odlazi u ameriku i da od svoje visoke plate finansira sledece bombardovanje Srbije.
Njega sam naveo za primer jer i svrake znaju da tamo na zapadu ne teku med i mleko i da i tamo prosecna plata jedva zaleze za od prvog do prvog.
Nije razlog ni sloboda , demokratija , prava........jer tamo na zapadu prolazis gore nego u vreme informbiroa u FNRJ 1948 ako se pozoves na neko pravo il demokraiju. Tamo sva prava stoje na papiru a u praksi se ta prava zavrsavaju u lancima.
DAKLEM, KOJI JE RAZLOG STO OTPADAK IZ SRBIJE ODLAZI NA ZAPAD ?
Ma pusti tog koji se prodao za pivo, pusta stomak, pa ce on da rodi vucicu roboveJer ste vi loši ljudi.
Šalim se, vi niste uopšte ljudi
mlako vopi, ne znam?er tamo na zapadu prolazis gore nego u vreme informbiroa u FNRJ 1948 ako se pozoves na neko pravo il demokraiju. Tamo sva prava stoje na papiru a u praksi se ta prava zavrsavaju u lancima.
da, ali tamo ne lincuju presednika zato sto nemaju 10 000 evra prosecnu platu.Sta me briga za njih,meni je stalo do naseg pokolenja.
to bi i mogo da tolerisem al nazalost nije to.......GRAMZIVOST , POHLEPA, MATERIJALIZAM..............su razlozi.Jer ste vi loši ljudi.
Ma pusti tog koji se prodao za pivo, pusta stomak, pa ce on da rodi vucicu robove
mlako vopi, ne znam?
pa, cekaj ako smo otpadak, zar niste srecni sto ste se resili otpatka?
plus ponekad donesemo devize... neki i salju, bez dolazenja
Jer ste vi loši ljudi.
Naravno da ga ne lincuju kad im je obezbedio pristojan zivot,a ovde napravise robove za platu od 30-35 hiljada dinara kod vecina privatnika i 7 dana rada trece smene i tako 4 nedelja stalno svaki mesec.da, ali tamo ne lincuju presednika zato sto nemaju 10 000 evra prosecnu platu.
Pa onda plata na banku,ali samo minimalac....ostalo na ruke....a penzija?Naravno da ga ne lincuju kad im je obezbedio pristojan zivot,a ovde napravise robove za platu od 30-35 hiljada dinara kod vecina privatnika i 7 dana rada trece smene i tako 4 nedelja stalno svaki mesec.
Ti čuvaš krave ceo dan i ne znaš ni jednog programera.znam tipa programera koji je otkazao firmi u Beogradu di je imao 3000 evra platu i otisao za ameriku za duplo vecu platu.
Jel kriv Vucic za ovo smrdljivo gomno kome ni 3000 evra nije dosta da ostane u svojoj zemlji medju svojima nego odlazi u ameriku i da od svoje visoke plate finansira sledece bombardovanje Srbije.
Njega sam naveo za primer jer i svrake znaju da tamo na zapadu ne teku med i mleko i da i tamo prosecna plata jedva zaleze za od prvog do prvog.
Nije razlog ni sloboda , demokratija , prava........jer tamo na zapadu prolazis gore nego u vreme informbiroa u FNRJ 1948 ako se pozoves na neko pravo il demokraiju. Tamo sva prava stoje na papiru a u praksi se ta prava zavrsavaju u lancima.
U Srbiji ne bi bilo ni voća ni kase ni tezge u roku od 5 minuta.U dansku idem,decu ostave na ulici u kolicima da spavaju dok su u kaficu,tezga s vocem nema prodavca,uzmes izmeris i ubacis u kasu pare,djubretarac radi 22h nedeljno za 5400€
Objasnjenje bi bilo , nisam znao da treba da se ostavi novac, mislio da je neko zaboravio...U Srbiji ne bi bilo ni voća ni kase ni tezge u roku od 5 minuta.
nisi razumeo..................zamisli svedjani izadju na ulice i zahtevaju od premijera svedske da podnese ostavku jer su svedske plate za 30 posto nize nego svajcarske.Naravno da ga ne lincuju kad im je obezbedio pristojan zivot,a ovde napravise robove za platu od 30-35 hiljada dinara kod vecina privatnika i 7 dana rada trece smene i tako 4 nedelja stalno svaki mesec.
ne krave................nego ovce.......inace bi Srbija odavno bila u NATO.Ti čuvaš krave ceo dan i ne znaš ni jednog programera.
Ti si krava,
imaju kuratz, treba vezaRobovi imaju poso
ne krave................nego ovce.......inace bi Srbija odavno bila u NATO.