Iseljavanje i život u inozemstvu

znam tipa programera koji je otkazao firmi u Beogradu di je imao 3000 evra platu i otisao za ameriku za duplo vecu platu.
Jel kriv Vucic za ovo smrdljivo gomno kome ni 3000 evra nije dosta da ostane u svojoj zemlji medju svojima nego odlazi u ameriku i da od svoje visoke plate finansira sledece bombardovanje Srbije.

Njega sam naveo za primer jer i svrake znaju da tamo na zapadu ne teku med i mleko i da i tamo prosecna plata jedva zaleze za od prvog do prvog.
Nije razlog ni sloboda , demokratija , prava........jer tamo na zapadu prolazis gore nego u vreme informbiroa u FNRJ 1948 ako se pozoves na neko pravo il demokraiju. Tamo sva prava stoje na papiru a u praksi se ta prava zavrsavaju u lancima.
DAKLEM, KOJI JE RAZLOG STO OTPADAK IZ SRBIJE ODLAZI NA ZAPAD ?
Jer ste vi loši ljudi.

Šalim se, vi niste uopšte ljudi

Jer ste vi loši ljudi.

Ma pusti tog koji se prodao za pivo, pusta stomak, pa ce on da rodi vucicu robove
er tamo na zapadu prolazis gore nego u vreme informbiroa u FNRJ 1948 ako se pozoves na neko pravo il demokraiju. Tamo sva prava stoje na papiru a u praksi se ta prava zavrsavaju u lancima.
mlako vopi, ne znam?
pa, cekaj ako smo otpadak, zar niste srecni sto ste se resili otpatka?
plus ponekad donesemo devize... neki i salju, bez dolazenja

Ma pusti tog koji se prodao za pivo, pusta stomak, pa ce on da rodi vucicu robove

mlako vopi, ne znam?
pa, cekaj ako smo otpadak, zar niste srecni sto ste se resili otpatka?
plus ponekad donesemo devize... neki i salju, bez dolazenja

Ако нисте, купите неко село у Србији са робовима за ситне паре.

Не видим неку нарочиту способност, корисника туђег система у језгру империје!

Jer ste vi loši ljudi.

Ако су то нељуди, постани онда њихова господарица. То би требало да је лако.

Ионако имаш бич на зиду изнад кревета.

Постани божанство (бар њу-ејџ), може то и другачије, без поп-културе !

Poslednja izmena:
Naravno da ga ne lincuju kad im je obezbedio pristojan zivot,a ovde napravise robove za platu od 30-35 hiljada dinara kod vecina privatnika i 7 dana rada trece smene i tako 4 nedelja stalno svaki mesec.
Pa onda plata na banku,ali samo minimalac....ostalo na ruke....a penzija?

Jedan od razloga zašto se odlazi je penzija.
Shvatili ljudi da će biti socijalni slučajevi,kad odu u penziju.Idu vani da zarade novac za pristojnu starost.

znam tipa programera koji je otkazao firmi u Beogradu di je imao 3000 evra platu i otisao za ameriku za duplo vecu platu.
Jel kriv Vucic za ovo smrdljivo gomno kome ni 3000 evra nije dosta da ostane u svojoj zemlji medju svojima nego odlazi u ameriku i da od svoje visoke plate finansira sledece bombardovanje Srbije.

Njega sam naveo za primer jer i svrake znaju da tamo na zapadu ne teku med i mleko i da i tamo prosecna plata jedva zaleze za od prvog do prvog.
Nije razlog ni sloboda , demokratija , prava........jer tamo na zapadu prolazis gore nego u vreme informbiroa u FNRJ 1948 ako se pozoves na neko pravo il demokraiju. Tamo sva prava stoje na papiru a u praksi se ta prava zavrsavaju u lancima.
Ti čuvaš krave ceo dan i ne znaš ni jednog programera.
Ti si krava,

U Srbiji ne bi bilo ni voća ni kase ni tezge u roku od 5 minuta.
Objasnjenje bi bilo , nisam znao da treba da se ostavi novac, mislio da je neko zaboravio...
Pa zar 4600e?
Pa desava se ljudi zaborave 50 000e u Srbiji pa nista...
A i 100kg od svakog voca vam nije dalo nikakvu ideju...
Sta voce, ovo trulez bre....vidis kad pritisnem da je meko...ovo ne bi ni pas u Srbiji jeo...

Na tajlandu u jednom supermarketu pise, ako ne vratite kolica na mesto naplacuje vam se 50 bht, oko 160 din...
Nasi bace pogled levo desno , izgleda kao kolica ispred lidla ili metroa , ali ne kontaju foru...
I kao da nece iz inata da vrate kolica na mesto.
Medjutim, kad izlazite iz celog trgovackog kompleksa, saceka vas obezbedjenje i uz snimak sa kamere traze da platite tih 50bht.

Ja vratim to i ovako u metrou i lidlu , ali ja i nisam Srbin...
Medjutim, zanimljivo je koja je to salva bunjenja Srba bas na ovu metodu naknadnog tarifiranja...
Ne da polude, nego ne mogu da opisem koliko su besni na to....
Ajd to je nikakva para, sigurno nije zbog toga, nego ja mislim vise sto su ispali lopovi ili nekulturni.
Jedan ananas...znaci sigurno nije dovoljno da rizikujete svadju sa Tajlandskom pro military policijom....

Naravno da ga ne lincuju kad im je obezbedio pristojan zivot,a ovde napravise robove za platu od 30-35 hiljada dinara kod vecina privatnika i 7 dana rada trece smene i tako 4 nedelja stalno svaki mesec.
nisi razumeo..................zamisli svedjani izadju na ulice i zahtevaju od premijera svedske da podnese ostavku jer su svedske plate za 30 posto nize nego svajcarske.

Ne fali nista .. Samo sto ti jos nisi ukapirao zasto oni imaju .. Evo kupujete avione ,narod izglaso 6milijardi za to I to sve tranparento.. Naseg predsednika pitaju koliko su kostali helikopteri a on kaže tajna.. Vise od 10mil a manje od 20mil .. Jel bi mogao neko iz Swiss da odgovri tako I ostane na svom poslu ?

Back