- Poruka
- 304
tebrane,ti mora da si na necem heavy cim si u prici sa to dvoje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nebitni...lako ti crno ispod noktijukung fu,laka ti crna zemlja
Moja profi deformacija !!!sta znace tri znaka uzvika,da mislis ozbiljno?
oprosti mi ne snalazim se bas sa tim forumaskim kodovima

evo jedne pesmice za sve cure koje su sinoć našle svog dečka u zagrljaju sa khm khm...
Moj decko mrmot, Dusko imao je decka koji se zove Sanja i koji je pravo lud, zivi malo kod kuce, malo u ludari. A Sanja je i moj bivsi decko. To je onaj moj decko o kome sam pisala, koji je uvek zensko u vezi a jako zeli da bude musko, ja sam mu dala ime Era Ojdanic, jer je iz Uzica, i zbog one pesme "Jedino se nista ne menja kod mene", nista se kod njega ne menja, on je uvek zensko. A dala sam mu i ime Ratko Mladic jer se uvek, kao, krije od mene, a on to u stvari mora da ide u ludaru, tamo se krije.
Kad su bili poginuli ovi iz Velikog brata, njega je to dotaklo, to vece me je zvao preko mesindzera, i pricao nekontrolisano i nerazumljivo, i tih dana, skroz je otkacio, i ja mu napisem na mesindzeru JA STVARNO MISLIM DA SI TI ZA LECENJE U LUDNICI, ZA RAZLIKU OD MENE KOJA SAM LUDA, OTKACENA JER SE ZEZAM. I od tad popustio je, kao da je priznao.Sve vreme sam znala da je vrlo umesan u celu radnju neki pravi ludak iz ludnice. Na trenutke sam pomisljala da je to samo Danijela Popovic, jer ona je luda. A to je bila Sanja.
Ova pesma je suviše... gej...
E, a ovo, e ovo je pesma:

uzbudljivo je veoma ok je:???::???::???::???::???:
Sta kazete?
Muskarac i zena mogu da rade sta god im se svidja jer je to normalno, pa samim tim i analni sex . Sto se tice ovih sa druge strane ne podrzavam ni gey ni lezbo ali mi ne smetaju nek se j.... ko s kim hoce bas me briga. Sto se tice gey parade o tome ima ko brine ,navijaci Rada, Grobari i Delije sa svojim podgrupama pa nek izlaze na ulice ako smeju fasovace sigurno bez obzira na policiju.zasto je prema tome muskarac koji ima analni seks sa zenom, manje ***** od onoga koji ima analni seks sa muskarcem?
kazemo da je super i z im:???::???::???::???::???:
Sta kazete?
kazemo da je super i z im:???::???::???::???::???:
Sta kazete?
Muskarac i zena mogu da rade sta god im se svidja jer je to normalno, pa samim tim i analni sex . Sto se tice ovih sa druge strane ne podrzavam ni gey ni lezbo ali mi ne smetaju nek se j.... ko s kim hoce bas me briga. Sto se tice gey parade o tome ima ko brine ,navijaci Rada, Grobari i Delije sa svojim podgrupama pa nek izlaze na ulice ako smeju fasovace sigurno bez obzira na policiju.