boskko
Aktivan član
- Poruka
 - 1.365

Ali treba biti kreten da kažeš da su Mejdeni sranje.To može samo lud čovek da kaže...Taj nije bio na koncertu,a ni ne zna nijednu njihovu pesmu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu bili na Maidenima ali da ih pitas kako je bilo na certu Seke Aleksic garant ce ti do tancina ispricati svaku pojedinostAli treba biti kreten da kažeš da su Mejdeni sranje.To može samo lud čovek da kaže...Taj nije bio na koncertu,a ni ne zna nijednu njihovu pesmu...

Za par dana mi stiže Flight 666 full kopija originala (sa 2 dual layer diska) na 4 DVD-ja. happyhappyjoyjoy![]()

Za par dana mi stiže Flight 666 full kopija originala (sa 2 dual layer diska) na 4 DVD-ja. happyhappyjoyjoy![]()

Nightmares...spirits calling me
Nightmares...they won't leave me be.
Ajde sad da vas vidim...
Iz koje pesme je boldovani deo posta?

mejden saks....![]()
 Sto te nije bilo jedno mesec dana? 
lol nisi mogao nista lakse... THE IMPENDING DISASTER IT LOOMS, AND THE WHOLE OF THE VILLAGE IS DOOMED... e al nije fora da gledate u lyrics![]()
Šta ti nije bilo jasno u onome "full kopija originala"?Blago tebi.. gde si narucio, preko nekog engleskog sajta? Ja sam lenj za to, cekam da dodje u Srbiju (ako dodje!) ...
 Inače, ono što je i mene začudilo, i sam original već može da se nađe kod nas, jedan lik kupio, 2400 din.14GB sa uploadom od 10kB/s, važi...Ajde pa ti to sve nekako okači na rapid ako je moguće da poskidamo.![]()

BTW, DA LI STE ČULI DA MEJDENI DOLAZE U SEPTEMBRU?