Iron Maiden

PredatorBG11:
Zavisi na koje albume mislis,oni iz osamdesetih nisu isti,kao ni prva dva iz devedesetih,nisam siguran ali mislim da su Priest prvi svirali duplex solaze,pa kada ce moci da se kupi original u BG-u,mislim na novi album?
trebalo bi u ponedeljak....
Italija, Nemačka, Finska, Belgija i još neke zemlje ga dobijaju danas.....

machine man:
misli li ko kao i ja da je ovaj album bio suvisan .trebali su da batale s muzikom josh od fear-a,ovo sad je po malo proseravanje i cisto mlacenje para.stete za neke velike bendove sto ne zavrsavaju karijere ranije mislim cim se tu primjreti da vise nema one prave inspiracije bataljuj brate udji u legendu dovoljno si uradio .mislim ove pjesme su Ok ali nije to ono pravo.Mnogi bi mejdenovci rekli ' a pa brave new je odlican'sto u s jedne strane tacno ali kad malo bolje pogledas ocigledno je da se radi sve radi para ma koliko oni bili u sustini ne-komercijaln bend(narvno uslovno receno jer su svi komercijalni ) .ali maideni su maideni bili i ostali najveci metal bend!

imho, brave new world je stvarno odlican, ali se totalno slazem sa ostatkom onoga sto si reko

pošto albuma još nema u prodavnicama, odlučila sam da ga skinem....

upravo sam preslušala sve.... mogu reći da je prilično dobar na prvo slušanje, sviđa mi se....
Izdvajam: For the greater good of God, Out of the shadows, The legacy.....

Skinite album ljudi i preslusajte ga. Glupo je cekati original. Ko zna kad ce. I kao necete ga grabovati cim ga kupite. :) Sve jedno je, imao ga na kompu pre ili kasnije. Link imate na temi "mp3 download". A kad stigne original kod nas, pare u ruke i pravac u music shop.

machine man:
misli li ko kao i ja da je ovaj album bio suvisan .trebali su da batale s muzikom josh od fear-a,ovo sad je po malo proseravanje i cisto mlacenje para.stete za neke velike bendove sto ne zavrsavaju karijere ranije mislim cim se tu primjreti da vise nema one prave inspiracije bataljuj brate udji u legendu dovoljno si uradio .mislim ove pjesme su Ok ali nije to ono pravo.Mnogi bi mejdenovci rekli ' a pa brave new je odlican'sto u s jedne strane tacno ali kad malo bolje pogledas ocigledno je da se radi sve radi para ma koliko oni bili u sustini ne-komercijaln bend(narvno uslovno receno jer su svi komercijalni ) .ali maideni su maideni bili i ostali najveci metal bend!

Nisi u pravu. To sto se tebi ne svidja ono posle fear-a je subjektivno, mnogima se ne svidjaju bas Fear i No prayer...pa su mozda trebali da prekinu pre njih, a nekima se ne svidjaju ni komercijalni zvuk i koriscenje sintisajzera na Somwhere in Time i Sevent Son... pa su mozda trebali pre toga da prekinu itd....meni je licno X factor jedan od najboljih albuma, kao i Brave New World...a kako kazu kriticari i oni koji su do sada culi album vecina tvrdi da je najbolji do sada. Zato nemoj da lupas...a para vec odavno imaju za do kraja zivota i svojih i decine dece!

mikki01:
Nisi u pravu. To sto se tebi ne svidja ono posle fear-a je subjektivno, mnogima se ne svidjaju bas Fear i No prayer...pa su mozda trebali da prekinu pre njih, a nekima se ne svidjaju ni komercijalni zvuk i koriscenje sintisajzera na Somwhere in Time i Sevent Son... pa su mozda trebali pre toga da prekinu itd....meni je licno X factor jedan od najboljih albuma, kao i Brave New World...a kako kazu kriticari i oni koji su do sada culi album vecina tvrdi da je najbolji do sada. Zato nemoj da lupas...a para vec odavno imaju za do kraja zivota i svojih i decine dece!
u redu je to ali moje licno misljenje da nekako ne daju sve od sebe,nekako ponestaje one prave inspiracije...sticem utisak da bi mogli da izdaju jos masu albuma ,ali da bi svi bili prosjecni sto se tice brave-a nije on losh ali kako brus jednom izjavi 'za brejv ce mnogi reci da je odlican dok ce neki reci da je sranje'ja ne kazem da je ni jedno ni drugo ,jer mislim da je neki prosjek........sto se tice novog albuma nisam ga josh preslusao u potpunosti a svoj sud sam iznio na osnovu 3 preslusane pjesme sigurno cu kupiti original .nisam ga skinuo sa neta ali ponestaje strpljenja

da tako razmisljaju ne bi nikad napravili ni taj tvoj "strah od mraka". Ne znam sta je za tebe novo??? Kakve veze ima Brave New World sa necim pre toga??? Naravno da imaju svoj prepoznatljiv stil to je i svrha benda...kad bi se stalno menjali ne bi imali svoju publiku, bili bi kao madonna koja svakim albumom pridobije neke nove klince....inace tako rade svi bendovi, recimo moze se reci i za Red hot chlli peppers da se nisu ni malo promenili, pa su i dalje toliko popularni i aktuelni...jedini bend koji se extremno promeni i to 2 puta jeste metallica, koji su 1. put sa blackom zapoceli nesto VELIKO i pozitivno ali su odmah preterali u tome sa sledecim LOAD-om, a zatim 2. put sa ST. ANGER gde su se zajebali svetski...pa sad ti vidi, da li bi radijje da se maideni menjaju ili da budu ono sto jesu. Uostalom, ako su ti dosadili uvek imas druge grupe. Njihovi sve veci uspesi pokazuju da su i dalje na odlicnom putu!!!

Back