Iron Maiden

Novi Album Maidena sadržaj:

A MATTER OF LIFE AND DEATH

1. Different World (Smith/Harris) 4.17
2. These Colours Don't Run (Smith/Harris/Dickinson) 6.52
3. Brighter Than a Thousand Suns (Smith/Harris/Dickinson) 8.44
4. The Pilgrim (Gers/Harris) 5.07
5. The Longest Day (Smith/Harris/Dickinson) 7.48
6. Out Of the Shadows (Dickinson/Harris) 5.36
7. The Reincarnation of Benjamin Breeg (Murray/Harris) 7.21
8. For The Greater Good of God (Harris) 9.24
9. Lord Of Light (Smith/Harris/Dickinson) 7.23
10. The Legacy (Gers/Harris) 9.20

Ovaj album je kao nastavak Dance Of Death, ja molim Boga da je kao Brave New World.

Ok ljudi, link za tri pesme sa novog albuma:

Brighter Than A Thousand Suns: http://www.ironmaiden.com/article.php?section=1&subsection=1&article_type=&article_id=1344

Different World: http://www.ironmaiden.com/article.php?section=1&subsection=1&article_type=&article_id=1343

The Reincarnation of Benjamin Breeg: (torrent) http://www.mininova.org/get/368938

U ponedeljak 14.8. izlazi singl ;)

Kako vam se svidjaju pesme? Malo su vise heavy od DoD, pogotovo Brighter Than A Thousand Suns, sto je meni extra :)

e Brighter Than A Thousand Suns nije losha i dosta je drugacija od svega do sad,Different World mi se ne svidja bar za sada jer obicno maidene treba preslusati vise puto da bi se uocilo sta valja a sta ne,The Reincarnation of Benjamin Breeg jos nisam preslusao valjda moram da skinem torent..
inace ima li ikakvih nagovjestaja de ce nas posjetit,rade li se sto po tom pitanju ovi nasi mrceni organizatori,ih kad bi dosli pa bilo bi tu jedno 60000 ljudi,

Ja mislim da nije, ima dosta trenutaka kad na stejdzu sviraju zajedno, mislim jedan do drugog :) Mislim moguce je, ali ja stvarno nisam primetio niti sam uspeo da na netu nadjem neku pricu o tome.

Sto se tice njihovog dolaska u Srbiju, uprkos brojnim peticijama i molbama mislim da od toga nema nista jer je ovima ovde stalo samo da se namlate para, pa stoga organizuju koncerte Cece i sl. Vidite da je propao i koncert Stonsa jer je neko planirao da od njega kupi jahtu... Mislim da nam je jedina sansa da ih vidimo da gledamo gde ce doci najblize Srbiji pa da banemo tamo :)

imam 12 albuma, i sta moze da se kaze o njima? Za one koji nisu znali, Maiden su JEDINI bend na svetu koji radi solaze sa tri lead gitare, a pre nego sto se Smith vratio, bili su i jedini band koji je radio solaze sa dve gitare. Brusov vokal je nezamenljiv, ali... nekako su previse linearni - svi albumi su im poprilicno isti i to je nekako dosadno. I tekstovi su im ... dosadni i linearni.

PS Prve svirke imali su kao predgrupa Priest-a :lol:

blastmaster:
imam 12 albuma, i sta moze da se kaze o njima? Za one koji nisu znali, Maiden su JEDINI bend na svetu koji radi solaze sa tri lead gitare, a pre nego sto se Smith vratio, bili su i jedini band koji je radio solaze sa dve gitare. Brusov vokal je nezamenljiv, ali... nekako su previse linearni - svi albumi su im poprilicno isti i to je nekako dosadno. I tekstovi su im ... dosadni i linearni.

PS Prve svirke imali su kao predgrupa Priest-a :lol:
Zavisi na koje albume mislis,oni iz osamdesetih nisu isti,kao ni prva dva iz devedesetih,nisam siguran ali mislim da su Priest prvi svirali duplex solaze,pa kada ce moci da se kupi original u BG-u,mislim na novi album?

Pa da, ona dva sa Di Annom su bila razlicita (jedan od njih, Killers, je jedini koji nemam) a prvi je bio odlican (phantom of the opera, iron maiden i charlotte the harlot), a ona dva bez Dickinsona (The X Factor i Virtual XI) su bila propast.

Koliko ja znam (a znam onoliko koliko sam saznao od drugih na njihovom forumu :lol: ), Glenn i KK su oduvek delili solaze

misli li ko kao i ja da je ovaj album bio suvisan .trebali su da batale s muzikom josh od fear-a,ovo sad je po malo proseravanje i cisto mlacenje para.stete za neke velike bendove sto ne zavrsavaju karijere ranije mislim cim se tu primjreti da vise nema one prave inspiracije bataljuj brate udji u legendu dovoljno si uradio .mislim ove pjesme su Ok ali nije to ono pravo.Mnogi bi mejdenovci rekli ' a pa brave new je odlican'sto u s jedne strane tacno ali kad malo bolje pogledas ocigledno je da se radi sve radi para ma koliko oni bili u sustini ne-komercijaln bend(narvno uslovno receno jer su svi komercijalni ) .ali maideni su maideni bili i ostali najveci metal bend!

Back