IRON MAIDEN Beograd

OMG.....!!!!!!!!!!Ljudi, bilo je fenomenalno na koncertu.... :D Bila sam u prvom redu (ok, kod desnih zvucnika) ali....TO JE PRVI RED!!!! :lol: Besna sam jedino shto nisam ponela foto, pa ako neko ima slike ili josh bolje snimak, neka se javi :mrgreen: Pozz za sve maiden fanove....

ironsofijacopyef9.jpg

Ako neko zovne ove brojeve nek napise sta je saznao...

Pozdrav
Snimak koncerta Iron Maiden u Beogradu ..Snimano JVC kamrom iz ruke na
DVD-u Inace snimak je odlican kao i ton mada je mono takva je kamera...60min snimka najboljih pesama vredi za
trud boljeg nema na koncertu su bile koliko ja znam 2 kamerice moja i ovog tipa http://maiden.belgradestage.com/ i obe su rekao sam male i snimci iz ruku (mase) malo se trese al vredi svaku paru nudio sam im da sastavimo snimke pa napravimo neki koji vredi al nece da se jave tako da ko voli nek izvoli ja saljem za minimalnu lovu... moj snimak..
POZ
Dime100%
kobalt@nasamreza.com

Радгост:
Што му ниси дала кашику него си га пустила да једе рукама?

Mi smo jeli u srednjem veku kasikama, a oni ne vole da ih koriste ni danas. Inace, Bruce je dosta nezgodan, kada se najede gibanice. On je prosto obozava, prosto mu ne mozemo naspremiti koliko voli. Onda sam mu rekla: Dosta je tebi moja Mama pravila gibanice i razvlacila pite. Idi kod svoje Mame, pa neka ti ona pravi ukusna tradicionalna, nasa srpska jela". Bruce se naljutio, ali sutradan se sve smirilo, kada je jeo nas domaci sroski pasulj. Rekao je da je rekao svojim fanovima da ce ponovo doci u Srbiju, ali nije rekao, da je to zbog nase kuhinje. Do tada ce sigurno, poceti da pere ruke. Mama mi je rekla: Liiiiiiizzzzzzzzzzzo, zasto si ima dala gibanicu, cetnici Nidze Kalabe ce ostati gladni zbog Brucea". Ja sam rekla:"Bolje zbog Brucea, nego zbog tange - frange" Ha, Ha, Ha. Mami je bilo simpaticno, a i meni. 8-)

Радгост:
Што му ниси дала кашику него си га пустила да једе рукама?

Mi smo jeli u srednjem veku kasikama, a oni ne vole da ih koriste ni danas. Inace, Bruce je dosta nezgodan, kada se najede gibanice. On je prosto obozava, prosto mu ne mozemo naspremiti koliko voli. Onda sam mu rekla: Dosta je tebi moja Mama pravila gibanice i razvlacila pite. Idi kod svoje Mame, pa neka ti ona pravi ukusna tradicionalna, nasa srpska jela". Bruce se naljutio, ali sutradan se sve smirilo, kada je jeo nas domaci srpski pasulj. Rekao je da je rekao svojim fanovima da ce ponovo doci u Srbiju, ali nije rekao, da je to zbog nase kuhinje. Do tada ce sigurno, poceti da pere ruke. Mama mi je rekla: Liiiiiiizzzzzzzzzzzo, zasto si ima dala gibanicu, cetnici Nidze Kalabe ce ostati gladni zbog Brucea". Ja sam rekla:"Bolje zbog Brucea, nego zbog tange - frange" Ha, Ha, Ha. Mami je bilo simpaticno, a i meni. 8-)

Ja se trenutno dogovaram oko preuzimanja...
Dace Bog da taj DVD drzim u svojim rukama!!!

Drzim ga cvrsto! 8-) Mada, meni je omiljeni album Yield, tako da obozavam Ironsa Maidena... ali mi je Matt tj. Maiden nekako drag zato sto je dugo sa njima i odlican je i jos je svirao u Soundgardenu, ne znam, jako postujem coveka. Iako mi je onda Jack na 2. mestu i onda ostali Dejvovi tj. Mejdoni a krivo mi je da je Irons Mejdn' svirao samo na jednom albumu... jer je genije! ne znam , biju mi se Jack i Matt... goddamnit! 8-)

Back