Tai
Obećava
- Poruka
- 53
Hmmmm.....snimak za 350 din.? Neshto mi je tu sumnjivo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes, znam co'ekaNije sumnjivo... To je čovek koji je snimao i mnoge druge koncerte kod nas (Deep Purple 2006, Whitesnake, Morbid Angel, Metallica, Machine Head...).
Pa u tom slucaju covek je car... to treba nabaviti onda...crusader84:Nije sumnjivo... To je čovek koji je snimao i mnoge druge koncerte kod nas (Deep Purple 2006, Whitesnake, Morbid Angel, Metallica, Machine Head...).
Jeste da znash.Nabavio sam od njega Purple,Whitesnake,Morbid Angel....imam i Metallicu!Znaci stvarno od njega vredi uzeti,nije nikakva prevara....u to sam se licno uverio!Da vidite samo kako se Whitesnake kristalno cisto vidi(sa tribina snimak)....a i Purple bogami...Tai:Pa u tom slucaju covek je car... to treba nabaviti onda...![]()
jel Purple iz 2006?Whitesnake:Jeste da znash.Nabavio sam od njega Purple,Whitesnake,Morbid Angel....imam i Metallicu!Znaci stvarno od njega vredi uzeti,nije nikakva prevara....u to sam se licno uverio!Da vidite samo kako se Whitesnake kristalno cisto vidi(sa tribina snimak)....a i Purple bogami...
Da,iz 2006 je Purple!Sniman iz publike,odlican snimak,samo shto malo ljudi ulecu u kadar sa glavama i rukama,ali OKNight Prowler:jel Purple iz 2006?
Bio sam na Whitesnake-u i Purple-u al nemam snimke sa tih koncerata...
trebaju mi ti snimci... jesi za neku razmenu?
\~FaLLeN_AnGeL~:Ebi ga...Nisam iz Bg-a,i ne znam kako cu da dobijem DVD.A silno ga zeeelim!!!
OMG!!!!!! Sve to imash?! *drool*Whitesnake:Jeste da znash.Nabavio sam od njega Purple,Whitesnake,Morbid Angel....imam i Metallicu!Znaci stvarno od njega vredi uzeti,nije nikakva prevara....u to sam se licno uverio!Da vidite samo kako se Whitesnake kristalno cisto vidi(sa tribina snimak)....a i Purple bogami...
Naravno....ako si za neku razmenu ili porudzbinu javi se na PP.PoZzz....Tai:OMG!!!!!! Sve to imash?! *drool*
Izvini shto kasnim.chimas84:Koja je cena karte(za koncert u Sofiji)?
Bicu uskoro...Whitesnake:Naravno....ako si za neku razmenu ili porudzbinu javi se na PP.PoZzz....
Eeee.....to bi bilo najjace...ali jbg. shto bi neko postavio to za dzabe, ako vec moze da na tome zaradi...?assasin1978:AJDE BRE NE PILICARITE,NEGO ZIPUJTE MAIDENE BELGRADE,STAVITE U SOULSEEK ILI NEKI DRUGI DOWNLOAD PROGRAM PA DA SVI SKINEMO,A NE TU DA SE NAGADJAMO KAO BABE NA PIJACI,MANITE ME OVIH STO ZARADJUJU,NEK IDU NA ZELENJAK...C C C
Daleko bilo,jezik pregriz'o.different from others...:IRON MAIDEN IS DEAD
uuuuuuh,pade mi kamen sa srcadifferent from others...:ma ja to zbog teme kazem...