IRON MAIDEN Beograd

ja sam bila na sredini..oko 30m od bine. a onda je krenulo guranje..i ja dospem...negde 10m od bine.. =) posto sam izuzetno visoka...sve sam extra videla, mogla sam da udahnem malo vazduha za razliku od niskih, koji su u vecini slucajeva udisali znoj sa necijih leđa =) moju drugaricu su gurnuli skroz u pozadinu..a ona jadna niska...i kazem joj ja posle koncerta: jao, kako dobra fora sa lutkom...a ona: kojom lutkom??? nista nije uspela da vidi =(
ja obula letnje patichice...nisu me puno izgazili..ali su patike bile skroz ugljenisane posle...jedva se opralo..
jedan lik je bacio koznu jaknu ka meni...ona pada na pod..i narod je freneticno gazi....uff.....euforija...
aj najjace je bilo kad su bacili palicu od bubnjeva u publicu...i pada pored mene...rulja naskace...grabe se ko ce da je uzme...posle 2 min.polako se razilaze i samo ostaju 2 momka koji vuku po jedan kraj palice..onda jedan kaze: aj da delimo...i polome je na pola...xa,xa..=)

posle koncerta...skroz mokri, dehidrirani, umorni..tako da...i pored silne zelje da idemo u kst..nismo mogli...shitttt

ali...u svakom slucaju..naj koncert kome sam prisustvovala
=)

Powerslave:
Verovatno si bio prvi put na maiden-u pa si se lepo proveo, mogu da te razumem al da je koncert bio u nekoj drugoj hali gde je zvuk bio normalan proveo bi se jos 100x bolje jer nemas pojma kolko maiden-i bolje zvuce od ovoga sto si ti cuo na sajmu. Maiden-i su sve dali od sebe ali u onoj hali prosto nisu mogli bolje da zvuce. Hala 1 bg sajma definitivno nije za koncerte jer je sva u staklu i tu ne moze da bude dobar zvuk, a i ima samo 1 ulaz/izlaz.
jao za ulaz je bilo strashno kad su izlazili, ja i moje ortakinje smo bile jedne od prvih koje su izasle posto smo bile kod ograde, i imam podosta modrica od svih onih konja koji su pozadi gurali! :x

Back