~FaLLeN_AnGeL~
Ističe se
- Poruka
- 2.133
+SpookyGirl+:
Co'ek je car...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+SpookyGirl+:
Real player...leprosy:Cime se otvara taj format snimka?
WesternGirl:Kao sto si mogao da procitas,ja nisam isla...a zivotna zelja mi je da odem na Maidene...
I zato jedva cekam sledeci koncert:-D
WesternGirl:Kao sto si mogao da procitas,ja nisam isla...a zivotna zelja mi je da odem na Maidene...
I zato jedva cekam sledeci koncert:-D
maiden.belgrade:Iron Maiden Live in Belgrade, Video snimak celog koncerta. Sve informacije na: maiden.begrade@gmail.com
Profesionalac:Isla bi ti da ti je zivotna zelja da odes![]()
jao za ulaz je bilo strashno kad su izlazili, ja i moje ortakinje smo bile jedne od prvih koje su izasle posto smo bile kod ograde, i imam podosta modrica od svih onih konja koji su pozadi gurali! :xPowerslave:Verovatno si bio prvi put na maiden-u pa si se lepo proveo, mogu da te razumem al da je koncert bio u nekoj drugoj hali gde je zvuk bio normalan proveo bi se jos 100x bolje jer nemas pojma kolko maiden-i bolje zvuce od ovoga sto si ti cuo na sajmu. Maiden-i su sve dali od sebe ali u onoj hali prosto nisu mogli bolje da zvuce. Hala 1 bg sajma definitivno nije za koncerte jer je sva u staklu i tu ne moze da bude dobar zvuk, a i ima samo 1 ulaz/izlaz.
difrent from others...:upoznao sam jednu ribu sto je dosla iz makedonije!sad ima 17 a bila je i na metalici sa 14.Potpuno sama!tako da ako imas motivaciju sve je moguce!(ok i kintu...![]()
difrent from others...:koliko bese da imas godina....?
difrent from others...:neka dok napunis 35 doci ce nam opet mejdeni![]()