IRON MAIDEN Beograd

Sto se tice razocaranih ljudi koji su cekali Maiden na aerodromu,ne mogu da ih shvatim,definitivno,pa ja sam znao da ce sve koji ih cekaju da iscooliraju,pogotovo Dickinson,covek je vozio putnicki avion i sad ce da se smara da daje autograme,da se slika,pa koliko bi njemu i drugima vremena trebalo za to,da koncert bude sledeci dan?Za Metallicu se nije znalo 2004 kada im avion slece iz Minhena,krilo se,terminal nije pokazivao da avion slece bas zbog takvih koji misle samo mene cekaju da mi se potpisuju i da se slikamo.
Hala je bila prepuna a znajuci kako je u Hali 1 kada je overnumbered,nisam se mnogo obazirao na vrucinu i usao sam bas kada je mala od Harrisa zavrsila svoj nastup,sam Bruce je uvideo da je prepuno i zagusljivo pa je rekao sledeci put na stadionu,mogli su da otsviraju jos par pesama ali i ovo je bilo dobro,,neko je ovde postavio listu iz Dubaia,ne razumem onda cemu razocaranje,obezbedjenje i murija su krivi za pijanice koji su smarali druge,trebalo je na dva kilometra od sajma zabraniti prodaju alkohola a ne da se kupuje pivo ispred i u hali,onda mora da bude njesra.

Sarge:
Sto se tice razocaranih ljudi koji su cekali Maiden na aerodromu,ne mogu da ih shvatim,definitivno,pa ja sam znao da ce sve koji ih cekaju da iscooliraju,pogotovo Dickinson,covek je vozio putnicki avion i sad ce da se smara da daje autograme,da se slika,pa koliko bi njemu i drugima vremena trebalo za to,da koncert bude sledeci dan?Za Metallicu se nije znalo 2004 kada im avion slece iz Minhena,krilo se,terminal nije pokazivao da avion slece bas zbog takvih koji misle samo mene cekaju da mi se potpisuju i da se slikamo.
Hala je bila prepuna a znajuci kako je u Hali 1 kada je overnumbered,nisam se mnogo obazirao na vrucinu i usao sam bas kada je mala od Harrisa zavrsila svoj nastup,sam Bruce je uvideo da je prepuno i zagusljivo pa je rekao sledeci put na stadionu,mogli su da otsviraju jos par pesama ali i ovo je bilo dobro,,neko je ovde postavio listu iz Dubaia,ne razumem onda cemu razocaranje,obezbedjenje i murija su krivi za pijanice koji su smarali druge,trebalo je na dva kilometra od sajma zabraniti prodaju alkohola a ne da se kupuje pivo ispred i u hali,onda mora da bude njesra.
Care nemoj da lupetash mnogo!Niko od nas nije maloumni debil da mislimo da samo nas cekaju da se slikamo sa njima i da im podelimo autograme!To da se razumemo!Ali nerazumem kad su u Riu 2002 god. mogli da se slikaju i dele autograme gde ih je na aerodormu sacekalo preko hiljadu fanova,zashto nemogu to da ucine i za tridesetak nas koji smo bili tamo kad su pristigla prva cetiri clana.Ali evo i objashnjenja ako u to mogu verovati uopshte!Pazi kao shto rekoh oko 11:15 po lokalnom vremenu prvo su pristigli Harris,Gers,Murray i McBrain.Sacekalo ih je oko tridesetak nas!Mogli su barem par autograma da nazvrljaju,ali kako sam saznao od zene iz organizacije koja ih je cekala sa obezbedjenjem na aerodromu,dogovor sa njima je bio da nema konferencije za shtampu i davanja autograma!Da nije bio takav dogovor,nazvrljali bi neshto sigurno,jbt. pa nije nas bilo hiljadu nego svega tridesetak...
A shto se Dickinsona tice tu se slazem sa tobom,bio je premoren,jbg. ipak je pilotirao :) a i njega i Smith-a(koji se pojavio oko 13 h, je cekalo MNOGO vishe fanova nego ovu cetvoricu,pa jedno pet puta vishe....).Dickinson se pojavio oko 13:50 i odma je od vrata pohitao ka kombiju koji je stajao ispred,medjutim neki crnogorac ga je mahinalno sapleo a ovaj se prosuo sa sve stvarima na pod a crnogorac iskoristio priliku i slikao ga u krupnom planu :D!Zatim je popizdeo,ustao i iscoolirao sve maximalno ulazecu u crveni Mercedesov kombi :)Samo je jedan lik pokupio autograme,i to je doshao oko 8 sati na aerodrom i napravio neki dil sa likom koji radi u obezbedjenju,i upalilo mu je,pokupio je autograme,samo mislim da od Dickinsona nije....
1.Shto se tice koncerta,slazem se sa tobom apsolutno da obezbedjenje nije sluzilo nicemu...
2.Kratko su svirali,mogli su barem josh dve-tri pesme...
3.I za alkohol se slazem...

Nije bilo nesto. Mnogo bolje sam se provela na njihovim koncertima u Londonu, Dablinu, Stockholmu i Bostonu. Ovo je samo bleda kopija svega toga. U VIP je bila guzva svi su me smarali, a posle smo Bruce i ekipa otisli kod mene kuci na gibanicu. To je nas stari obicaj, posle svakog koncerta ja im spremim gibanicu. Najvise je vole. 8-)

Liza Dennis:
Nije bilo nesto. Mnogo bolje sam se provela na njihovim koncertima u Londonu, Dablinu, Stockholmu i Bostonu. Ovo je samo bleda kopija svega toga. U VIP je bila guzva svi su me smarali, a posle smo Bruce i ekipa otisli kod mene kuci na gibanicu. To je nas stari obicaj, posle svakog koncerta ja im spremim gibanicu. Najvise je vole. 8-)
Ma ti si bre opasna....ajde josh neki biser molim te,da se smejem malo :D ....

indexjo5.jpg

To što je ozvučenje bilo lošije je isključivo zbog glupe hale! Ista firma koja je radila Maiden na sajmu radila je i Čorbu u Areni, a tamo se čulo fenomenalno!

Računam nešto, čak i da zanemarimo VIP karte i kažemo da zaista nisu prodali više od 18.000 karata, to je 585.000 EUR, koliko sam ja čuo, sam bend košta (bar je pre godinu-dve tako bilo) 180.000 EUR... Pa je*i ga ako tu nije bilo para da se odradi koncert u Areni!

btw
Nadčovečanskim naporima sam do samog kraja koncerta uspeo da zadržim mesto u 2. redu, ispred Gersa, koje sam pošteno osvojio s' obzirom da sam u 13h došao na sajam! :lol:

Čekamo Golden Years turneju, jul 2008. i koncert na Zvezdinom stadionu, 2-satna lista, prvo live izvodjenje Alexander The Great...!!! (samo sanjarim glasno 8) )

Sta vas je najvise nerviralo na koncertu?

Mene je najvise nerviralo, posle koncerta, kada je Bruce sa masnim rukama od gibanice poceo da se hvata za kvake po mom stanu i da mi masti slavine u kupatilu. To mu uvek yameram, a on se stalno tako neodgovorno ponasa. 8-)

Ondak:
ee znam da me neki ljudi mrze ovde al boli me kuurac bilo mi extra na certu ludilooo u prvim redovima sam bio snimao fonom naci ludilo...nezaboravno...up the irons...
Verovatno si bio prvi put na maiden-u pa si se lepo proveo, mogu da te razumem al da je koncert bio u nekoj drugoj hali gde je zvuk bio normalan proveo bi se jos 100x bolje jer nemas pojma kolko maiden-i bolje zvuce od ovoga sto si ti cuo na sajmu. Maiden-i su sve dali od sebe ali u onoj hali prosto nisu mogli bolje da zvuce. Hala 1 bg sajma definitivno nije za koncerte jer je sva u staklu i tu ne moze da bude dobar zvuk, a i ima samo 1 ulaz/izlaz.

Liza Dennis:
Sta vas je najvise nerviralo na koncertu?

Mene je najvise nerviralo, posle koncerta, kada je Bruce sa masnim rukama od gibanice poceo da se hvata za kvake po mom stanu i da mi masti slavine u kupatilu. To mu uvek yameram, a on se stalno tako neodgovorno ponasa. 8-)

Што му ниси дала кашику него си га пустила да једе рукама?

Back