IRON MAIDEN Beograd

W.A.S.P.:
da je bilo dobrih riba - jeste , da sam se ufurao za dz - jesam, ali sam iskreno ocekivao mnogo vise od benda. Naime moji ortak ortakinja je bila na njihovom koncertu u francuskoj pa su nekako umuvali digitalac i slikali i snimali koncert koji je bio 50 puta bolji nego ovaj ovde ( a u sklopu iste turneje je). E da ocekivao sam i da ce biti glasniji ... i da je brus vislji (moj ortak se slikao s njim, lik ima daj boze 175)
ma sta pricas...bruce ima glascinu samo tako...
jeste shorty ali sta ima veze,kad covek rastura pevanje :)

+SpookyGirl+:
Brus je visok 168 cm...

Јес мало разочаравајуће видети како је за главу нижи од осталих... уживо. А и подшишао се мало. Али нема везе, за оних сат и по дао је 300% од себе :D
Наравно да је било добрих риба, металке су добре рибе...

А што се тиче буке - године су то (њихове, а богами и моје). Мислим да је Бил Козби рекао да човек што је старији боље чује. Па мање бучно слуша музику ;)

Brate bilo je extra...videti ih uzivo.....suvisno je reci bilo sta vise

Prilozi

• Maiden serbia.jpg
    Maiden serbia.jpg
    51,1 KB · Pregleda: 26
Duh Sekire:
Јес мало разочаравајуће видети како је за главу нижи од осталих... уживо. А и подшишао се мало. Али нема везе, за оних сат и по дао је 300% од себе :D
Наравно да је било добрих риба, металке су добре рибе...

А што се тиче буке - године су то (њихове, а богами и моје). Мислим да је Бил Козби рекао да човек што је старији боље чује. Па мање бучно слуша музику ;)
khm, khm, shishmishi dobre ribe? to si ti nesto pomesao ... naravno ako mislis na shishmishe ...

Ja ne znam odakle Brusu onakva snaga! Jeste videli kad se peo na metalnu konstrukciju? :mrgreen:
Inace meni nije jasno zasto su ljudi takvi retardi kao da su sa Sar planine juce sisli! Raspao sam se od one gurke tako da posle 2 minutes to midnight nisam ni ruke mogao da dignem...

@ Profesionalac

Jbg-a ne znam gde je ko bio, ja sam bio levo od mixete uz ogradu i moram reci da je bilo katastrofa....jednostavno looooodilo...ja ne znam shta je sa ljudima, pa to je bio chovek na choveka, veoma malo vazduha, uzhas.Samo mi gache nisu bile mokre....znoja do kolena, neko je ispustio pivo u blizini po onom linoleumu u sali,pa josh i klizavo zbog toga tip bacio "peglu" iza mene....Ma totalna katastrofa.Dok su pocheli Maideni izgubio sam svu energiju u borbi za goli zhivot.Zadnjih dvadeset m,inuta sam moli bog da se zavrshi jer vishe nisam mogao da stojim...dok Bruce pokazuje mishice publici da budemo jaki.******........dok su izashli na binu...mi smo vec bili gotovi.

Zvuk je bio blago receno ka(n)tastrofa. Set lista sranje, iz godine u godinu sviraju iste pesme ko da nemaju druge. Onom ko je 1x gledao maiden-e sigurno mu se dopalo ali meni kome je ovo 3 koncert nije. Zapravo ovo je najgori zbog ozvucenja. Scenografija je bila odlicna, a skripa gusenica tenka zastrasujuca.

ja sam bio i na koncertu 86 u Pioniru,tada sam imao svega 17 god ali se jako dobro secam kakav je to spektakl bio ... onako nesto,do tada Beograd nije video.I drago mi je da sam posle 21 god ponovo u svom rodnom gradu imao prilike da ih ponovo gledam uzivo.Koncert je nadmasio sva moja ocekivanja,i sve ono sto sam video je sada posle ovog dogadjaja
na Sajmu 07 slag na tortu.Utisak je pokvario losiji zvuk Hale1,ali to mi nije nimalo predstavlajlo problem.
Najlepsi momenat na koncertu: The Tropper ... - SCREAM FOR ME BELGRADE !!!
Mnogi su plakali (od srece) ukljucujuci i moju malenkost.

Za one koje to interesuje - imam Iron Maiden live in Uniondale (Long Island,NewYork)2006
na kojem pevaju kompletan repertoar sa A matter of live and Death albuma.Pa kao nekoga zanima snimicu mu,treba da ponese 1 DVD prazan.Snimak je "divlji",kamerom tako da nije
vrhunska produkcija,ali kojem iskrenom i pravom ljubitelju Maidena to moze da smeta !?
krllebg@yahoo.com

Up the Irons !!!

Ja sam dosao negde oko pola 6,i vec tada nije bilo sanse da se pridje blize bini od 25 m,bio sam tacno ispod reflektora,i stvarno smorio sam se extra dok nisu poceli,ali kad su poceli kao da je nesto eksplodiralo i svi su poceli da skacu,pravo ludilo,a za one u lozi,me zabole,da su mi nudili za dzabe ne bih isao gore,bolje 2 sata pakla nego smor sa 50 metara,a i neko pametan se nasao pored da zapali baklju pa umalo svi nismo otisli dodjavola...guralo se obezbrdjenje posle do tamo,da navataju ko je to bio..a bilo je i smaraca koji su dosli da se nalivaju,tako da su koncert napustili na prvoj pesmi...sto je cisti debilizam,njih 10 mrtvi pijani drze se za ruke i idu kroz gomilu kezeci se svima..hehe...al nema veze set lista je bila strava TROOPER RULES

PS.ako nekog zanima ,IRON MAIDEN live belgrade 1986 mp3....nije neki zvuk,al sve najbolje pesme

Prilozi

• Maiden serbia.jpg
    Maiden serbia.jpg
    51,1 KB · Pregleda: 13
Profesionalac:
Ja ne znam odakle Brusu onakva snaga! Jeste videli kad se peo na metalnu konstrukciju? :mrgreen:
Inace meni nije jasno zasto su ljudi takvi retardi kao da su sa Sar planine juce sisli! Raspao sam se od one gurke tako da posle 2 minutes to midnight nisam ni ruke mogao da dignem...
Da, Brus se sve vreme kretao! Koliko mi se čini, seo je samo na početku For The Greater Good Of God... i bilo je baš upečatljivo kad se onako zlo nasmejao tokom Fear Of The Dark ja mislim...
ja ruke nisam mogla da dignem još na početku koncerta... tokom solaže skupljam snagu dok ne krene da peva... pošto sam zapamtila setlistu, čuvala sam snagu (onoliko koliko sam mogla u onom haosu) za one pesme koje najviše volim, pa sam se uz 2 Minutes To Midnight najbolje i provela... a uz The Evil That Men Do, muški deo publike oko mene je načisto otkačio...

Jbg-a ne znam gde je ko bio, ja sam bio levo od mixete uz ogradu i moram reci da je bilo katastrofa....jednostavno looooodilo...ja ne znam shta je sa ljudima, pa to je bio chovek na choveka, veoma malo vazduha, uzhas.Samo mi gache nisu bile mokre....znoja do kolena, neko je ispustio pivo u blizini po onom linoleumu u sali,pa josh i klizavo zbog toga tip bacio "peglu" iza mene....Ma totalna katastrofa.Dok su pocheli Maideni izgubio sam svu energiju u borbi za goli zhivot.Zadnjih dvadeset m,inuta sam moli bog da se zavrshi jer vishe nisam mogao da stojim...dok Bruce pokazuje mishice publici da budemo jaki.******........dok su izashli na binu...mi smo vec bili gotovi.
Ja sam bio gde i ti, i ja sam taj koji je bacio peglu, hahahahaha :D

Hahahahahaha...e ***** te blesava.....e sad me nasmeja do yaya..pa to si bio ti...care.Pa sht se desilo majke ti? Video sam posle da ti je bilo bolje......Imao si kachket.Choveche jel vidish kakao se napravi mesto za chas posla.....:).Ma zezam se naravno.....ma nego ..jesil ti video onaj krkljanac.Ja sam bio sa nekim likovima iz Crne gore...ladno so krenuli u nezam koliko sati ujutru da bi doshli na koncert (vozom valjda rekoshe) i onda taman kad smo se on rasprichali do yaya talas nas odvede u pm.Pa smo se onda vratili nazad do mixete opet.Ma nego vido ja neke iz Bugraske...:)...hehehehehe

Pozzz Marilyn...i nadam se da si odgledao posle normalno koncert

Sve je lepo, sve je fino ali 90 min. je malo. . . Ocekivao sam vise, i zeleo sam vise mada po snazi tih 90 min. mi je bilo knap. Kako su znali da dolaze posle 20 god. mogli su malo duze da sviraju. . . Cisto zbog fanova koji su prevalili ko zna koliko km da bi ih videli. . . A ono sto je Bruce rekao nadam se da nije samo da pali masu da je sledeci put na stadionu. . . A mozda i jeste, samo ko zna kad je taj sledeci put. . . Jer je masa posteno(na kub) iskulirala Harisovu cerku. . . Mada kad malo bolje razmislim ko god da je bio predgrupa isto bi prosao, svima su Maideni bili glavni. . .

bubnjara maidena ako sa video na sekund...okruzio se cinelama... nije bilo sanse videti ga a Bruce je nestajao na kratko zato sto je isao do boce sa kiseonikom,jer je malo falilo da se izvrne...c c c
Cuo sam da su se mnogi fanovi razocarali,jer ih je bruce iskulirao na aerodromu...samo je protrcao pored njih

E da kad smo vec kod tog benda.....i tih bubnjeva jel ONO na bubnjevima mushko ili zensko....:)...i video sam da se to razbacivalo, tamo sa palicama.....Mislim....?????Ma potpuno bezveze.....Ali su pushtali pre njih Helloween ("Future World" chak smo i pevali) i Anthrax (odlichno sam chuo "Indians") shto je veoma pozitivno uticalo na mene..:).

Back