zoranpetrovic84
Domaćin
- Poruka
- 3.517
Dobili su 400.000 evrica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AHAHAHAHAHAHAHAHA...znachi mislim da cju sada da se ugushim od smehaMarilynManson:Ja sam bio gde i ti, i ja sam taj koji je bacio peglu, hahahahaha![]()
friedrich:????????? Kako?????????
friedrich:@ Profesionalac
Jbg-a ne znam gde je ko bio, ja sam bio levo od mixete uz ogradu i moram reci da je bilo katastrofa....jednostavno looooodilo...ja ne znam shta je sa ljudima, pa to je bio chovek na choveka, veoma malo vazduha, uzhas.Samo mi gache nisu bile mokre....znoja do kolena, neko je ispustio pivo u blizini po onom linoleumu u sali,pa josh i klizavo zbog toga tip bacio "peglu" iza mene....Ma totalna katastrofa.Dok su pocheli Maideni izgubio sam svu energiju u borbi za goli zhivot.Zadnjih dvadeset m,inuta sam moli bog da se zavrshi jer vishe nisam mogao da stojim...dok Bruce pokazuje mishice publici da budemo jaki.******........dok su izashli na binu...mi smo vec bili gotovi.
uz ole oleee oleee oleeeeee dunja i ja, pa i ostali oko nas smo poceli da pevamo "mejdeeeeeen, mejdeeeeen"friedrich:Mislim......ole ole ole oleeeeeeeeeee.....??????Mora da je popila malo .....Nego da li neko zna neke komentare sa druge strane tj. Maidena i kako su se oni proveli.....ako je moguce to uopshte nekako saznati?????
ja i moje drugarice smo videle samo svetlaCareca:Ja sam dva puta promenio mesto i ozvucenje je bilo jako lose za renome benda tipa Iron Maiden. Za trud Brusa i ostalih momaka ocena JEDANAEST!!!
Bruka je da nemaju video bim...gomila ljudi pre svega devojaka gotovo da nista nije ni videla osim vrha bine. Rasveta PERFEKTNA...izbore pesama,osrednji.
Sto se tice ozvucenja sada sam apsolutno ubedjen da NIKO nece nadmasiti Metallicu. Svaki shapat ima se cuo kao u studiju. Ali ok...zadovoljstvo mi je bilo da prisustvujemo ovakvom spektaklu.
Sto se tice digitalnih aparata...PUNA ih je bila hala...sto telefona,sto aparata...ja ga cak nisam ni krio,lik na ulazu me je pustio bez problema,dok je drugirici ona kuchka na ulazu oduzela zvake...mislim...uzas!
Izgleda da si u pravu, u Blicu je bila neka fotka na kojoj fanovi jure Brusa a on prolazi smoren za medalju... Ne znam zasto, ali imam neki utisak da im koncert ovde nije bas najvise prijaoassasin1978:Cuo sam da su se mnogi fanovi razocarali,jer ih je bruce iskulirao na aerodromu...samo je protrcao pored njih
takođeassasin1978:Ne zalim sto sam bio u samom centru,i opet bi isao tamo..to treba doziveti...kao da je vulkan proradio...ma neverovatno
assasin1978:Ma pazi sta ti kazem..da je Bruce bio u fazonu..( jao pevam kod ovih srba smaraca,smorili su pola sveta,da otpevam i bezim).....sta je sve cuo o nama,ne bi me cudilo da je (barem on bio) smorenDa je hteo on je mogao da prica sa publikom bar 3 min u pauzi,al covek nece da gubi vreme,a plus on peva iste pesme 20 godina,i njemu se sve smucilo