Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
aaaa,kako sam nervozna ko da idem na ispit ili tako nesto 
weeeeeee koncert!!!!!

weeeeeee koncert!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kad je metallica solidno popunila partizanov stadion, maideni bi ga napunili do kraja 100%. samo ne znam koji moj su uopšte unajmljivali obezbedjenje, kad se neka pijana budala iživljavala na početku koncerta i udarala ljude iz čista mira, dok su picopevac od 1.60 i neka riba od 1.50 iz obezbedjenja to nemo posmatrali udaljeni svega dva metra...
Bio sam ispred bine, nije mi zao, jes da sam gurao onu ogradu kao sivonja ali je vredelo
U pravu si za Brusa, C A R! Za koju pesmu su rekli da nece da ga puste na aerodrom ako ne otpeva? 

...nekako mi sada manje krivo shto nisam bila
....

Pevacica predgupe je stivijeva cerka ali je lepa brate. Koncert je bio vrh. Meni je bilo fenomenalno. Brate...METALIKA! Shalu na stranu koncert je bio mnogo dobar. Iako je ozvucenje bilo malo slabo nema veze. Bash su svirali dobro.zoranpetrovic84:Raspao sam seBio sam ispred bine, nije mi zao, jes da sam gurao onu ogradu kao sivonja ali je vredelo
U pravu si za Brusa, C A R! Za koju pesmu su rekli da nece da ga puste na aerodrom ako ne otpeva?
Kada samo kod plejliste, jedan lik je toliko smorio trazeci da mu neko baci istu sa bine, posto je kao bila zalepljena na podu
Dosta ljudi koju si dosli oko pola 6,6 su se komirali pa su morali da izadju iz te mase...napred je bila guzva nenormalna
Robot je bio strava
p.s.ortak je uhvatio znojcniu stiv heris
p.p.s.pevacica predgrupe je..................... ...................... ................
nisu,ali je koncert ovako ili onako bio fenomenalan.saki8050::shock::shock::shock:....nisu svirali nishta sa brave new world :shock:...OMG....slazhem se sa banshee da su SVE pesme odlichne sa tog albuma...nekako mi sada manje krivo shto nisam bila
....

kad je pitala: Are you with me? mi smo svi krenuli da se deremo: noooo
i stalno smo skandirali :maiden, maiden...
i Brus kad se popeo uz onaj stub (ne sećam se uz koju je to pesmu bilo)... i kad je uz Troopera počeo da mlati onom zastavom... ma on je bio najbolji

....ah neka neka docji cje opet
....a tada idem