Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
jej.idem sutra da ih kupim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se sa tobom,a s' obzirom da je sve ispalo na brzinu i koje organizator to se moglo i predpostaviti!Mnogo bolje je bila odradjena karta za Metallicu,ali dobro ebesh kartu,koncert je najbitnijiMarilynManson:Karte su bas socijalne![]()
JeahProfesionalac:Ok ljudi, posto sam dosao sebi rekoh da vam kazem... Ali ovaj put ozbiljno
IRON MAIDEN, Beograd, Sajam, 14. mart
www.ironmaiden.com
Zvanicno objavljeno![]()

...jdino nisu 'teli da nas intervjuisu...
valjda zato sto smo maloletne
...tako da, ko god je video dve mladjane devojke u crnim mantilima i martinkama, kako bleje u redu, video je nas dve lujke
).... 
ja sam kupila kartu za metallicu na OMV pumpiWhitesnake:Slazem se sa tobom,a s' obzirom da je sve ispalo na brzinu i koje organizator to se moglo i predpostaviti!Mnogo bolje je bila odradjena karta za Metallicu,ali dobro ebesh kartu,koncert je najbitniji![]()
Jbt.! smorio sam se juce stajaci u redu ispred Doma...
...bila je jos gora....mislim da je bila od recikliranog papira il tako neceg...
Slikacu i ja svoju...ma Dunja, trbamo zajedno 
..mislim, tek je drugi dan...al ne znam kolika ce guzva biti....
ebem li ga,pola cuke najvise ...Elvin:koliko ste čekale u redu?
Hahaha,me jeste na Kalenicu ili kod Cvetka si kupilaSweet_Jane:ja sam kupila kartu za metallicu na OMV pumpi...bila je jos gora....mislim da je bila od recikliranog papira il tako neceg...
![]()
Sweet_Jane:Jeah
Ortakinja(da ne bude zabune-nasa +SpookyGirl+ sa foruma) i ja smo juce otisle da kupimo karte. 2600din su. Kod Doma Omladine. Snimili nas za vesti...jdino nisu 'teli da nas intervjuisu...
valjda zato sto smo maloletne
...tako da, ko god je video dve mladjane devojke u crnim mantilima i martinkama, kako bleje u redu, video je nas dve lujke
)....
![]()
veće smo zvezde od Maidena
definitivno... kad budem ja dolazila kod tebe, ili ti kod mene.... to će biti veseloSweet_Jane:ja sam kupila kartu za metallicu na OMV pumpi...bila je jos gora....mislim da je bila od recikliranog papira il tako neceg...
![]()
baki, ozbiljnoWhitesnake:Hahaha,me jeste na Kalenicu ili kod Cvetka si kupila![]()
.....al stvarno ze zaebavam te. Na OMVu preko puta maxija malo posle ade(al ne u pravcu sajma)...cale mi tu kupio kad je stao da sipa dizel....eeeeeeemi zasluzujemo svojih pet minuta+SpookyGirl+:veće smo zvezde od Maidena
![]()
![]()
jooj, samo da me baba nije videla![]()

m'da, foto seshn+SpookyGirl+:definitivno... kad budem ja dolazila kod tebe, ili ti kod mene.... to će biti veselo![]()

.........Ja idem da podignem u ponedeljak u Ticketserviceu.........Poshto sam rezervisao juche.......Bice extraDo yayaSweet_Jane:baki, ozbiljno.....al stvarno ze zaebavam te. Na OMVu preko puta maxija malo posle ade(al ne u pravcu sajma)...cale mi tu kupio kad je stao da sipa dizel....eeeeeee

blastmaster:*******!!!!
Kako to da se sve nagomilalo kad sam totalno puko? Hammerfall, Grave Digger, Therion, Leibach, a sad i ovo![]()
crusader84:Od danas (24.1.) je definitivno krenula prodaja preko Eventima! Cena, kao što već rekoh negde, 2600 din.
http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=news&type=1&IDnews=77
prodajna mesta:
http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=outlets

Jbg. brate deshava seblastmaster:*******!!!!
Kako to da se sve nagomilalo kad sam totalno puko? Hammerfall, Grave Digger, Therion, Leibach, a sad i ovo![]()
i meni je mnogo zao shto necu ici na HammerFall
.....Da, al zna se sta je prioritet..blastmaster:*******!!!!