IRON LORD JE MINISTAR SKUPŠTINE SRBIJE

Koje stranke Iron Lord krade banke?

• DS

• SRS

• LDP

• SRS 2

• SRS 3

• SPS

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Која логика, какво приземно, прозаично материјалистичко размишљање....:roll:
Ja sam isto ubedačen... Patike nisu bile fizičko otudjivanje bez znanja i dozvole vlasnika već atak na proizvodnu industriju neprijateljskih zemalja ali to ovi žuti nikako da shvate! Većini patike čak nisu ni odgovarale ali ih čuvaju u ormaru kao trofej za ono što su nam radili...

Ja sam isto ubedačen... Patike nisu bile fizičko otudjivanje bez znanja i dozvole vlasnika već atak na proizvodnu industriju neprijateljskih zemalja ali to ovi žuti nikako da shvate! Većini patike čak nisu ni odgovarale ali ih čuvaju u ormaru kao trofej za ono što su nam radili...

Таман помислим, сад ће нешто паметно да каже, а оно цврц гевезензајн...па упаковано у целофан са све машницом.

Možemo mi da se svadjamo do sutra na svim temama ali da neko sam sebi odredi približno 1000€ osnovnu platu bez ostalih kerefeka i još da im se kupi laptop pa da mi na kraju kažu da sam nahebo u 2009 a ovamo da mi svira o EU i generalima...
ALO ZEMLJAČE!

E, fala dobrome Bogu i Svetome Vasiliju Ostroškome kad se i ti dozva pameti.

Srbija se je probudila! Skuvajte joj kavu!

:pivce: :pivce: :pivce:

paz ovoga otvotrio temu o sebi...bolje da je akcenat stavio na falusoidne i analne preokupacije a ne na polticku onaniju ... ko ovo pusta na krstarici ybt....

Nervoza kojom odišete poslednjih par godina je samo posledica konstantne neyebitze.
Kad budete sledeći put organizovali neki izlet sa kokama sa foruma, povedite i mene čisto da ne idu zalud u čistim gaćicama... Ja ću vam doneti sardine da imate čime da se zanimate dok kokama pokazujem pejzaže...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back