kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.974
jaser arafat bio poput hamasovacaУ тренутку оснивања, Фатах/ПЛО је био попут Хамаса данас.
То су приче које смо водили прошлог октобра и новембра
dakle bilo koji palestinac u očima judeja je jedno te isto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jaser arafat bio poput hamasovacaУ тренутку оснивања, Фатах/ПЛО је био попут Хамаса данас.
То су приче које смо водили прошлог октобра и новембра
Ako zapad propadne, Srbi ce umreti od gladi.Evo pre 2 sata sam dosao iz Beograda. Bio poslovno tamo.
Zabole me bas ko vozi bus i glovo tamo .
U mom interesu je da zapad propadne jer ce Srbima tako biti bolje. Kapiras?
Сећам се брате неких давних снимака од пре 20 + Година,небројено пуно снимака кад се појавио тај "Хамас" и почео да прави срања.ovo jeste činjenica.
omrznute džihadlije su ono što odgovara cionistima. imaju razlog da satru palestinu liban a i iran jednog dana...
tito se glrio prisno sa jaseromСећам се брате неких давних снимака од пре 20 + Година,небројено пуно снимака кад се појавио тај "Хамас" и почео да прави срања.
Сваки,али сваки тај Хамасовац (наравно маскирани)је био неки Рмпалија,ко од брега одваљен,120 Кг. минимум,да једе 6 Кг. меса дневно-не би толико порастао,као да су изашли из америчких Фока.
А погледај Статуру сваког просечног палестинца
Све је једна Превара.
Tihi,Ja stedim u hrani tj vinu i rakiji. Ne stedim u FIAT valutama. Toga imam minimalno.
Pogledaj primer
5 cevapa i pola lepinje kad sam ja isao u srednju skolu kostali su 25 pfeninga. To je ekvivalent 0.125 evra
Danas isto to kosta 400 dinara tj 3.5e
To je poskupljenje od 28 puta za 30 godina. Znaci svako ko stedi u bilo kojoj fiat valuti bilo to dinar, rublja, evro, marka, dolar je najobicnija budala.
Stvoren kao produkt arapskih Sluzba, sa tvrdnjom da je Arafat izdao, da bi mogli da prave tenzije i sranja sa Izraelom, i na tim sukobima uzivaju privilegije.Сећам се брате неких давних снимака од пре 20 + Година,небројено пуно снимака кад се појавио тај "Хамас" и почео да прави срања.
Сваки,али сваки тај Хамасовац (наравно маскирани)је био неки Рмпалија,ко од брега одваљен,120 Кг. минимум,да једе 6 Кг. меса дневно-не би толико порастао,као да су изашли из америчких Фока.
А погледај Статуру сваког просечног палестинца
Све је једна Превара.
Evo pre 2 sata sam dosao iz Beograda. Bio poslovno tamo.
Zabole me bas ko vozi bus i glovo tamo .
U mom interesu je da zapad propadne jer ce Srbima tako biti bolje. Kapiras?
pala je jedna raketa, i pogodila rundelu sa cvecem na cesti.Zbog eksplozije su popucala stakla na obliznjim kucama, i jedan klinac od 13 godina je zaradio par gelera, i prebacen je u bolnicu.Raketa je dunula jedan kilometar od mene u vazdusnoj liniji.
Znači prije 1971 nije postojao Fed, štoviše, nisu postojale ni Sjedinjene države kao takve?Kritika Fiat valuta je da se ukinu drzavne centralne banke, pa cak i Drzave, i da postoji potpuno slobodno trziste valuta, anarhija.
.
Molim?Znači prije 1971 nije postojao Fed, štoviše, nisu postojale ni Sjedinjene države kao takve?
Био је терориста.jaser arafat bio poput hamasovaca
dakle bilo koji palestinac u očima judeja je jedno te isto![]()
Хоћеш да кажеш да је Елајџа Мухамед био глуп и да није знао ко је његове претке довео у ропство?Arapi su ih prvi porobili, za sebe a kasnije ih i prodavali Evropljanima.
Ja ne branim robovlasnistvo u Americi, to su fakti. Ali mora da se zna ko je prvi uspostavio robovlasnicke rute iz Afrike. I ko je na kraju abilorao ropstvo prvo u svojoj kuci, pa onda i u islamskom svijetu. To je ono sto ti ne shvatas.
To je onaj sto je verovatno ubio Malcoma X?Хоћеш да кажеш да је Елајџа Мухамед био глуп и да није знао ко је његове претке довео у ропство?
Рус,илити БРИКС ће да покрије тај Дуг тако ћемо само дугујемо Браћи уместо Злотворима западњачким.Ako zapad propadne, Srbi ce umreti od gladi.
Tako da, u interesu Srba nije da zapad propadne.
Рус,илити БРИКС ће да покрије тај Дуг тако ћемо само дугујемо Браћи уместо Злотворима западњачким.
I Kasiusa Klej-a su Muslimani prevarili, pa je presao na Islam.Хоћеш да кажеш да је Елајџа Мухамед био глуп и да није знао ко је његове претке довео у ропство?
Što je Bog dao Bog može i uzeti. Jevreji su bilo kakvo božansko pravo na Svetu Zemlju izgubili kad su Onoga koji im je tu zemlju dao pogubili raspevši Ga na krst. Od tog trenutka bilo kakvo božansko porijeklo izraelske države na Bliskom Istoku ne dolazi u obzir. Jevreji se mogu boriti za svoju državu na isti način kako se bore i Arapi ali Bog sa tim nema nikakve veze.Znaci Bog.