Iran napao Izrael! Lansirano više od 100 raketa, eksplozije odzvanjaju Tel Avivom i Jerusalimom (Foto)

Ako se dogodi odmazda Izraela protiv Irana šta će biti mete?

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
У тренутку оснивања, Фатах/ПЛО је био попут Хамаса данас.
То су приче које смо водили прошлог октобра и новембра
jaser arafat bio poput hamasovaca

dakle bilo koji palestinac u očima judeja je jedno te isto :)

ovo jeste činjenica.
omrznute džihadlije su ono što odgovara cionistima. imaju razlog da satru palestinu liban a i iran jednog dana...
Сећам се брате неких давних снимака од пре 20 + Година,небројено пуно снимака кад се појавио тај "Хамас" и почео да прави срања.
Сваки,али сваки тај Хамасовац (наравно маскирани)је био неки Рмпалија,ко од брега одваљен,120 Кг. минимум,да једе 6 Кг. меса дневно-не би толико порастао,као да су изашли из америчких Фока.
А погледај Статуру сваког просечног палестинца :D
Све је једна Превара.

1728319956996.png

Сећам се брате неких давних снимака од пре 20 + Година,небројено пуно снимака кад се појавио тај "Хамас" и почео да прави срања.
Сваки,али сваки тај Хамасовац (наравно маскирани)је био неки Рмпалија,ко од брега одваљен,120 Кг. минимум,да једе 6 Кг. меса дневно-не би толико порастао,као да су изашли из америчких Фока.
Све је једна Превара.
tito se glrio prisno sa jaserom

Ja stedim u hrani tj vinu i rakiji. Ne stedim u FIAT valutama. Toga imam minimalno.

Pogledaj primer

5 cevapa i pola lepinje kad sam ja isao u srednju skolu kostali su 25 pfeninga. To je ekvivalent 0.125 evra

Danas isto to kosta 400 dinara tj 3.5e

To je poskupljenje od 28 puta za 30 godina. Znaci svako ko stedi u bilo kojoj fiat valuti bilo to dinar, rublja, evro, marka, dolar je najobicnija budala.
Tihi,

'Fiat valute' su izraz koji upotrebljavaju libertarijanci i anarho-kapitalisti.

Ja znam da su vasi konzervativni izvori preuzeli od istih masu stvari, ali konzervativci po prirodi stvari ne razumeju u kom kontekstu postoji neka kritika.

Kritika Fiat valuta je da se ukinu drzavne centralne banke, pa cak i Drzave, i da postoji potpuno slobodno trziste valuta, anarhija.

To nije nesto sa cime bi se konzervativci poput tebe slozili.

Све је једна Превара.
Stvoren kao produkt arapskih Sluzba, sa tvrdnjom da je Arafat izdao, da bi mogli da prave tenzije i sranja sa Izraelom, i na tim sukobima uzivaju privilegije.

To su inace klasicne fore, tako i srpska Sluzba radi decenijama. To su nasi radili sa Krajinom i Severom Kosova, stara Sluzba fora.

Evo pre 2 sata sam dosao iz Beograda. Bio poslovno tamo.

Zabole me bas ko vozi bus i glovo tamo .

U mom interesu je da zapad propadne jer ce Srbima tako biti bolje. Kapiras?

Neće,
neće biti bolje čak ni tebi ma šta mislio i planirao.

Neće nam biti čak ni isto, biće nam mnogo gore.

pala je jedna raketa, i pogodila rundelu sa cvecem na cesti.Zbog eksplozije su popucala stakla na obliznjim kucama, i jedan klinac od 13 godina je zaradio par gelera, i prebacen je u bolnicu.Raketa je dunula jedan kilometar od mene u vazdusnoj liniji.

Nije bitno šta je pogodila, to je neka "glupa" raketa, bitno je da je prošla odbranu, to se ranije nije dešavalo posebno ne sa tim glupim, klasičnim raketama

Nisam znao da si tamo, na licu mesta, čuvaj se i izveštavaj šta se dešava i šta se priča.

Arapi su ih prvi porobili, za sebe a kasnije ih i prodavali Evropljanima.

Ja ne branim robovlasnistvo u Americi, to su fakti. Ali mora da se zna ko je prvi uspostavio robovlasnicke rute iz Afrike. I ko je na kraju abilorao ropstvo prvo u svojoj kuci, pa onda i u islamskom svijetu. To je ono sto ti ne shvatas.
Хоћеш да кажеш да је Елајџа Мухамед био глуп и да није знао ко је његове претке довео у ропство?

Рус,илити БРИКС ће да покрије тај Дуг тако ћемо само дугујемо Браћи уместо Злотворима западњачким.

Пропашћу језгра Запада, претходи пропаст њихове периферије.

Ми смо први протекторат, без протекција... :kafa:...који ће се бацити у воду

Što je Bog dao Bog može i uzeti. Jevreji su bilo kakvo božansko pravo na Svetu Zemlju izgubili kad su Onoga koji im je tu zemlju dao pogubili raspevši Ga na krst. Od tog trenutka bilo kakvo božansko porijeklo izraelske države na Bliskom Istoku ne dolazi u obzir. Jevreji se mogu boriti za svoju državu na isti način kako se bore i Arapi ali Bog sa tim nema nikakve veze.

Back