- Poruka
- 76.576
Ово је кључан део твог коментара.Jevreji su bilo kakvo božansko pravo na Svetu Zemlju izgubili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је кључан део твог коментара.Jevreji su bilo kakvo božansko pravo na Svetu Zemlju izgubili
Масони и Јевреји су довели црнце у робство. Тако се и створио тај отклон код црнаца да су у Исламу видели алтернативу ционистичком терору!I Kasiusa Klej-a su Muslimani prevarili, pa je presao na Islam.
Srećom je islam protivan ropstvu.Масони и Јевреји су довели црнце у робство. Тако се и створио тај отклон код црнаца да су у Исламу видели алтернативу ционистичком терору!
Tapija je data za navjek, a Bog ih je protjerivao i vracao na tu zemlju nekoliko puta, ali im nikada nije "uskratio tapiju". Ako se vrate Hristu, ponovo ce imati boziji blagoslov.Što je Bog dao Bog može i uzeti. Jevreji su bilo kakvo božansko pravo na Svetu Zemlju izgubili kad su Onoga koji im je tu zemlju dao pogubili raspevši Ga na krst. Od tog trenutka bilo kakvo božansko porijeklo izraelske države na Bliskom Istoku ne dolazi u obzir. Jevreji se mogu boriti za svoju državu na isti način kako se bore i Arapi ali Bog sa tim nema nikakve veze.
Није! Додуше то верује ционисти- масони и њихови подрепаши, али не и ми православни хришћани!Tapija je data za navjek
Ti dzhihadlijo mozes samo da cutis. Nema tebe ko sta da mijesa. Vjerujes u Putina i Lenjinovu nasminkanu mumiju u piramidi na Crvenom Trgu. Tebi je bog Putin i Vucic a ne Hristos.Није! Додуше то верује ционисти- масони и њихови подрепаши, али не и ми православни хришћани!
Не мешај нас у твоју идолтрију спрам Израела!
Да верујеш у Христа , не би подржавао Талмуд Нетањахуа који Га мрзи!Ti dzhihadlijo mozes samo da cutis. Nema tebe ko sta da mijesa. Vjerujes u Putina i Lenjinovu nasminkanu mumiju u piramidi na Crvenom Trgu. Tebi je bog Putin i Vucic a ne Hristos.
Tapija je data onoliko koliko budu odani Bogu. Oni to odavno nisu. Zato su i kažnjeni progonstvom po čitavom svijetu.Tapija je data za navjek, a Bog ih je protjerivao i vracao na tu zemlju nekoliko puta, ali im nikada nije "uskratio tapiju". Ako se vrate Hristu, ponovo ce imati boziji blagoslov.
Pise da im je data za na vjecnost, a proganjani su sa zemlje redovno kada ne bi bili vjerni Bogu. Ovo zadnje im nije prvi put da se izopace, bili su izopaceni i pred Vavilonsko ropstvo, pa ih je Gospod izagnao iz zemlje, uz obecanje da ce da ih vrati kada se poprave. Jer Gospod sa svoje strane nece prekinuti zavjet.Tapija je data onoliko koliko budu odani Bogu. Oni to odavno nisu. Zato su i kažnjeni progonstvom po čitavom svijetu.
Вјерски став Израела је да све гоиме треба побити! Срећа твоја па не живиш тамо, те не подпадаш под ову законску норму Талмуда!. Ja podrzavam drzavu Izrael,
Не, већ црква Светог Порфирија коју су ционисти срушили у Гази!A Bogomolja sta ti je, Al Aksa?
Можда пише у Талмуду, ком се клањаш, али у Библији не!Pise da im je data za na vjecnost
Ako budu odani Bogu. Oni su sa Bogom sklopili ugovor. Obe ugovorne strane imaju prava i obaveze. Božija obaveza je bila da im da zemlju i da ih štiti od neprijatelja a njihova je bila da Bogu budu odani. Oni su tog Boga osudili na smrt spletkama i podmetanjima čime su raskinuli taj ugovor za vijekove vijekova. I prije toga su kršili zavjet ali nikada ovako stravično i decidno.Pise da im je data za na vjecnost, a proganjani su sa zemlje redovno kada ne bi bili vjerni Bogu. Ovo zadnje im nije prvi put da se izopace, bili su izopaceni i pred Vavilonsko ropstvo, pa ih je Gospod izagnao iz zemlje, uz obecanje da ce da ih vrati kada se poprave. Jer Gospod sa svoje strane nece prekinuti zavjet.
Ne kazem da Talmud nije izopacen, i te kako jeste. Ali moraces da das citat sada za to sto si rekao. Gdje pise da ih treba pobiti?Вјерски став Израела је да све гоиме треба побити! Срећа твоја па не живиш тамо, те не подпадаш под ову законску норму Талмуда!
Vise su Crkvi srusili tvoji komunisti.Не, већ црква Светог Порфирија коју су ционисти срушили у Гази!
»Jevrej uvek ima pravo da napada hrišćanina i da ga ubije naoružanom rukom. Jevreji koji, zahvaljujući položaju koji zauzimaju, imaju takvu mogućnost, neodložno su obavezni da predaju javnom pogubljenju hrišćane, pod jednim ili drugim izgovorom«.Ne kazem da Talmud nije izopacen, i te kako jeste. Ali moraces da das citat sada za to sto si rekao. Gdje pise da ih treba pobiti?
Мислиш да оваквим глупетањем можеш оправдати Нетањахуа?Vise su Crkvi srusili tvoji komunisti.
Problem je samo sto to ne postoji u talmudu.»Jevrej uvek ima pravo da napada hrišćanina i da ga ubije naoružanom rukom. Jevreji koji, zahvaljujući položaju koji zauzimaju, imaju takvu mogućnost, neodložno su obavezni da predaju javnom pogubljenju hrišćane, pod jednim ili drugim izgovorom«.
Талмуд.
Теши се ти да не постоји.Problem je samo sto to ne postoji u talmudu.
Daj tacno citat gdje si to nasao.
Pa ne postoji, inace bi ga ti nasao u dva klika.Теши се ти да не постоји.
Тако сам га и нашао. То није тек ни мали део талмудских списа о гоимима.Pa ne postoji, inace bi ga ti nasao u dva klika.
Ne mislim ja da mene Jevreji vole. Nego mislim da ti lazes. Zato ti trazim referencu iz Talmuda gdje to pise. Ako je ne das obican si sarlantan.Тако сам га и нашао. То није тек ни мали део талмудских списа о гоимима.
Али добро, мисли ти да те они воле, можда те и награде за оволики величање њихових злочина... у неком паралелном универзумуж![]()
Имаш цитат, па тражи. Не очекујеш ваљда да све ти буде сервирано на тацни?Ne mislim ja da mene Jevreji vole. Nego mislim da ti lazes. Zato ti trazim referencu iz Talmuda gdje to pise. Ako je ne das obican si sarlantan.
Nisam ja duzan da trazim potporu za tvoje tvrdnje, nego ti. Mislis da mozes da lupis nesto i da to tako prodje. Sada mi fino daj gdje si u talmudu nasao ovo sto tvrdis da tamo stoji. Referencu daj, stranica, rabin, sta li vec.Имаш цитат, па тражи. Не очекујеш ваљда да све ти буде сервирано на тацни?![]()
Ја сам нашао цитат, то је за мене довољно, добри гоиме.Nisam ja duzan da trazim potporu za tvoje tvrdnje, nego ti. Mislis da mozes da lupis nesto i da to tako prodje. Sada mi fino daj gdje si u talmudu nasao ovo sto tvrdis da tamo stoji. Referencu daj, stranica, rabin, sta li vec.
А најбоља референца су њихова дела.Referencu