Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 172.237
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De Sisti je u skloništu dok ne prođe napad. Jeste da je Kalesija daleko od Izraela ali ipak...
Nisam očekivao ovako lagan proboj. Nešto se sprema iza kulisa. Vrv konačni napad na Iran?
Uprkos punoj spremnosti višestepene protivvazdušne odbrane cionističkog režima, 80% raketa pogodilo je cilj, saopštila je iranska državna televizija i radio IRIB.
Ратова ће, нажалост, бити док је света и века .Da.Ja uvijek i gledam iz ugla civila.
Cemu ratovi,kad ce se ljudi dozvati pameti?
Ne znam čemu se veseliš. Mosadova osveta sledi...
Де Систи слуша неке песмице...De Sisti je u skloništu dok ne prođe napad. Jeste da je Kalesija daleko od Izraela ali ipak...
Ne znam čemu se veseliš. Mosadova osveta sledi...
Iran je brilijantno odigrao a li sada je Izrailj na redu.Pametno birane mete. Aerodromi sa borbenim avionima.
Ијаој, куку леле, оде база:Напад готов, нема страдалих ни повређених.
О чему причаш?
Neki kazu da ima desetak.Nemamo jos predstavu kolika je steta nacinjena Izraelu,stanovnistvo je disciplinovano i u sklonistima.Pitanje je koliko mozes da se odbranis od balisticke rakete. Samo 1 balisticka raketa kosta od 2 m.$ pa na vise. Mogu da nose nuklearne glave,koje Iran nema ili ipak ima?
Ne, kažu nema drugog talasa.Jel stigo drugi talas? Šta kazu?