Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 242.313
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće, još jedan talas i to je to. Sada će Izrael da liže rane i kune Iran.Onda ce ovo potrajati cele noći. Neće na dobro izaći.
Слажем се. Као и у сваком рату, највише ће страдати цивили.Iskreno,ja se plasim toga.
Jednom kad rat pocne,tesko ga je zaustaviti.
Ma ta gvozdena kupola obično smećeProbušena Gvozdena kupola?
Dobiće svi oni po pički.Ocekivao sam, izrael se suvise osilio
Treba ocekivati nocas opste akcije protiv njih, hezbolah i hamas i iran i huti
Напад готов, нема страдалих ни повређених.
Ili su pustili da imaju neki izgovor za napad na Iran uz pomoć Amera?Ma ta gvozdena kupola obično smeće
Ko će znati. Nije mi jasno kako izraelska PVO ne djeluje nikako, 90% raketa je prošlo.
Među njima po snimcima i hipersonici. Uništen je hangar sa F35.
Pokazivanje mišića je kad NATO napadne SRJ? Ili kad Izrael napadne nekoliko susednih država?Mislim da nije. Više pokazivanje mišića.
Gde su ti merikanci da zaštite Izrailj?
Gde su patrioti nosači eroplana?!
Da, tačno.Ta famozna kupola ne moze da obara hipersonicne rakete. Ona je napravljena da deluje nad onim rucno pravljenim krsevima sto lansira Liban.
Nikad mi nije bilo jasno oko cega ti ljudi tamo ratuju?Ocekivao sam, izrael se suvise osilio
Treba ocekivati nocas opste akcije protiv njih, hezbolah i hamas i iran i huti
Uprkos punoj spremnosti višestepene protivvazdušne odbrane cionističkog režima, 80% raketa pogodilo je cilj, saopštila je iranska državna televizija i radio IRIB.Напад готов, нема страдалих ни повређених.
О чему причаш?
Тихи, знаш на којој сам теми
Da.Ja uvijek i gledam iz ugla civila.Слажем се. Као и у сваком рату, највише ће страдати цивили.