Iran napao Izrael! Lansirano više od 100 raketa, eksplozije odzvanjaju Tel Avivom i Jerusalimom (Foto)

Ako se dogodi odmazda Izraela protiv Irana šta će biti mete?

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
Gomila americkih avio tankera je stacionirana u Kataru. Prica se da ce Izrael sutra udariti na Iran

Ja mislim da bi Izrael trebao da izvrsi preventivni napad na ovu bazu i sroka sve ove avione.
Nakon toga ce Izrael roknuti sve americke baze na bliskom istoku, Izrael i Katar pride :maramica: :vatromet: :maramica:

IMACEMO POTPUNI RAT I HAOS

Gomila americkih avio tankera je stacionirana u Kataru. Prica se da ce Izrael sutra udariti na Iran

Ja mislim da bi Izrael trebao da izvrsi preventivni napad na ovu bazu i sroka sve ove avione.
Nakon toga ce Izrael roknuti sve americke baze na bliskom istoku, Izrael i Katar pride :maramica: :vatromet: :maramica:

Тооо!!! Само рокај, само кокај!

Тооо!!! Само рокај, само кокај!

:maramica:

tenor.gif

SMRT NATO PAKTU!

Ne slucajno NWO satanisti biraju datum 11.-ti !!!

...

Back