Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.277
Ovo je najgluplji post na krstarici.
ja sam za pravu opoziciju a ne za sluge stranih kolonizatora sto blokaderi jesu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je najgluplji post na krstarici.
kaže: Nemojte izazivati Nepal u namaoni hoce anarhiju pljacke lincovanja i paljenje kao u Nepalu
Pazi sta kaze lider blokadera Miran Pogacar
Auuu, koliko si ti ljigav... Neviđeno.ja sam za pravu opoziciju a ne za sluge stranih kolonizatora sto blokaderi jesu
kaže: Nemojte izazivati Nepal u nama
Idi čuvaj ovce. Za bolje i nisi.ja sam za pravu opoziciju a ne za sluge stranih kolonizatora sto blokaderi jesu
Auuu, koliko si ti ljigav... Neviđeno.
Idi čuvaj ovce. Za bolje i nisi.
ne. mozete nam nista
mi iz prave patriotske opozicije smo sto puta jaci od vas blokadera anarhista i huligana
Tebi da daju 4 nacrtane ovce da čuvaš, ti bi izgubio 5. Nestorović opozicija SNS-u!ne. mozete nam nista
mi iz prave patriotske opozicije smo sto puta jaci od vas blokadera anarhista i huligana
Онда је време да дођете на власт.
Значи, избори.
Ne znam ni ja ko je taj.Ко **** Погачара (ко је то уопште?), у мени се буди напалм...![]()
pa kad budi raspisani bice
u demokratiji iskljucivo vlast raspisuje izbore
Citiraj, gde sam ja to rekao. Nisam.kaze mi covek koji zeli obojenu revoluciju, anarhiju pljacke i paljevine kao u Nepalu gde spaljuju zive zene
Hteo si da me iznerviraš ? Pa ne možeš ti to.kaze mi covek koji zeli obojenu revoluciju, anarhiju pljacke i paljevine kao u Nepalu gde spaljuju zive zene
Немој, видиш да је он лик патриота, само ботује за СНС из принципа...![]()
bote dinkov
Moj glas ce dobiti Dr Branimir Nestorovic I njegova mala ali odabrana ekipa (kojoj ide moj glas na sledećim izborima), Slobodan Antonić, Milosav Samardžić, Boris Malagurski, Vasilije Krestić, Kosta Čavoski...ovako iz glave...ima ih jos....
Sve velika opozicija.bote dinkov
Moj glas ce dobiti Dr Branimir Nestorovic I njegova mala ali odabrana ekipa (kojoj ide moj glas na sledećim izborima), Slobodan Antonić, Milosav Samardžić, Boris Malagurski, Vasilije Krestić, Kosta Čavoski...ovako iz glave...ima ih jos....
Sve velika opozicija.
Idi čuvaj ovce.ljudi kojinimaju licni integritet i nesto su uspeli da urade u zivotu
dok blokaderski basibozuk nema nista
Lustracija je utopija. To je i DOS pričao u kampanji pa prc- ništa...Tihi, zapamti: STUDENTI NEĆE VLAST.
Predložiće kandidate koji nisu studenti.
Ali će i dalje paziti šta nova vlast radi i buniće se i kritikovati.
A vas će lustrirati. Šešelja prvog, pa Vučića,.. pa td.
Uzmi ladno pivo i smiriće se!Ко **** Погачара (ко је то уопште?), у мени се буди напалм...![]()