IPSOS anketa: SNS 48%, blokaderi 8.1%, svi ostali ispod toga

Danas ce da ispregovara da ga brat Si primi, kada ga bude narod jurio :D

Ali dzaba, opametili smo se, necemo da pobegne ko Asad, pa smo kupili Stinger 😎
Сирија је са Асадом имала разне проблеме... А сада је питање да ли уопште постоји.
Власт је направљена, опремљена и подржана од стране Турске, што говори супротно од самосталности. А Израел није ни мислио да поштује сувереност.

A zasto bi to radili ako kukavica ne sme da raspise vanredne izbore, vec se cekaju redovni?

to je brate ko da hoces da igras ligu sampiona a nemas jos ni tim sklopljen

ne zna se ko brani ko je napad ko je odbrana

za svaki tim treba vremena da se uigra da se zna sta ko radi

a ovi se jos nisu ni pokupili

ne zna se ni ko je kapiten ni ko je trener, jedan trening nisu odrzali

daj zivota ti ne zajebavaj me

totalno neozbiljni likovi

pa djilas je za njih genije strategije

Možda će se desiti da se načekaš. Za sada, samo su izbori u Mionici i Neginu izvesno sad skoro u novembru, i verovatno skupa sa njima ponovljeni izbori u Zaječaru.
Једини разлог по мени зашто Вучић не расписује изборе је тренд да прозападна либерално левичарска опозиција пропада а њено место заузима фиктивна студентска листа. Боља ствар за Србију у политичком смислу не може да се деси...замисли политичку сцену без жутих...

ne zna se ko brani ko je napad ko je odbrana
jes tebi cemo da kazemo? halo, ti si sns, sta te briga za nas tim, gledaj svoj, i prestani da siris lazne ankete gde se pita za koju ste stranku, partiju, a sam kazes da je studenti nemaju - znaci da svesno lazes i obmanjujes sa ipsosom, u politici

da su mene piotali za koju stranku bih sutra glasao, ja bih ih oterao u 3lpm, jer bi mi odmah proradio kliker da su sns-ovci jasno ne mogu za studentsku stranku, ako ona ni ne postoji.. onda su oni dalje anketirali dok nisu nasli vas duplo gluplje od mene i prevarili vas

i sad ti nas varas za koju smo stranku, a sam znas da su stidenti najjaca politicka opcija BEZ STRANKE, ja sam i napad i odbrana i bog i batina u njoj, eto sad znas, idi slusaj violinen, nemo' da farbas vise, jer svi znaju da samo mAzes i lAzes ovde, menjaj nik u PRLE

Poslednja izmena:
jes tebi cemo da kazemo? halo, ti si sns, sta te briga za nas tim, gledaj svoj, i prestani da siris lazne ankete gde se pita za koju ste stranku, partiju, a sam kazes da je studenti nemaju - znaci da svesno lazes i obmanjujes sa ipsosom, u politici
...извини али ценим да ни ти не знаш који је твој тим :mrgreen:

pa treba meni da kazete i drugima kao sto sam ja jer od mog glasa ZAVISITE

Moj glas i ovakvih kao ja TRAZITE

Bez glasova nas gradjana ne mozete doci na vlast nikada

ja sam za dr branimira nestorovica i pokret Mi Glas Naroda

jer oni su daleko ozbiljniji od vas jer

1. znam njihove vodje
2. znam program pokreta
3. imaju registrovanu politicku organizaciju i samim tim mogu ucestvovati na izborima

ovi tvoji bre nemaju bukvalno nista

sutra vucic da raspise izbore za prekosutra vi ne mozete da ucestvujete jer nemate ni firmu registrovanu sta da pricamo onda

10 meseci niste politicki pokret registrovali a hocete na izbore

Pa za vas je onaj Beli Preletavcevic bio profesionalac

ne ide to tako burazeru ne ide

Poslednja izmena:
nisam lazete

ja sam za dr branimira nestorovica i pokret Mi Glas Naroda

jer oni su daleko ozbiljniji od vas jer

1. znam njihove vodje
2. znam program pokreta
3. imaju registrovanu politicku organizaciju i samim tim mogu ucestvovati na izborima

ovi tvoji bre nemaju bukvalno nista

sutra vucic da raspise izbore za prekosutra vi ne mozete da ucestvujete jer nemate ni firmu registrovanu sta da pricamo onda

10 meseci niste politicki pokret registrovali a hocete na izbore

ne ide to tako burazeru ne ide
После свега опстаће само просрпске, десничарске странке...за разне аутономаше, пицулине сведоке, анархо комунисте, пронатовце и остале после избора кад год буду били неће бити места...

Хапси се по налогу тужиоца,

а тужилац није позиција која се добија на изборима.

Барем у нормалној држави.

Гласа се за законодавну, и за извршну власт. Судска је независна.
Šta kažeš ti na ove najnovije rezultate istraživanja ? Ja sam konsterniran.

Ја верујем да је 70% грађана Србије против ове власти али и само негде око 40% гласача...хебига чудна нека математика.

Moras tu da oduzmes placenje i ucenjene glasace SNS-a.

Jer je kupovina i ucenjivanje glasova ozibljno krivicno delo, i antiustavno delovanje.

Back