- Poruka
- 91.835
Teško će opozicija dobiti bilo kakve glasove kad blokaderska lista izadje. Ove ankete verovatno zato daju neke procente Đilasu i Aleksiću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сирија је са Асадом имала разне проблеме... А сада је питање да ли уопште постоји.Danas ce da ispregovara da ga brat Si primi, kada ga bude narod jurio
Ali dzaba, opametili smo se, necemo da pobegne ko Asad, pa smo kupili Stinger![]()
A zasto bi to radili ako kukavica ne sme da raspise vanredne izbore, vec se cekaju redovni?ja nesto cenim ako do sad nisu bili sposobni da formiraju listu objave program tesko da ce i sad to moci da urade
djilas nas je izdao, izreklamirao je piculu, i ovi sns-ovci ga od tada ne vade iz usta, jel on taj diverzant o kome je ana pricala?Teško će opozicija dobiti bilo kakve glasove kad blokaderska lista izadje. Ove ankete verovatno zato daju neke procente Đilasu i Aleksiću.
A zasto bi to radili ako kukavica ne sme da raspise vanredne izbore, vec se cekaju redovni?
ja sad sumnjam da ce biti i redovnih izbora, a kamoli vanrednih, vec samo zaostravanje kao i do sada, i lokalno opipavanje pulsa i odmeravanje snagaMožda će se desiti da se načekaš. Za sada, samo su izbori u Mionici i Neginu izvesno sad skoro u novembru, i verovatno skupa sa njima ponovljeni izbori u Zaječaru.
Једини разлог по мени зашто Вучић не расписује изборе је тренд да прозападна либерално левичарска опозиција пропада а њено место заузима фиктивна студентска листа. Боља ствар за Србију у политичком смислу не може да се деси...замисли политичку сцену без жутих...Možda će se desiti da se načekaš. Za sada, samo su izbori u Mionici i Neginu izvesno sad skoro u novembru, i verovatno skupa sa njima ponovljeni izbori u Zaječaru.
jes tebi cemo da kazemo? halo, ti si sns, sta te briga za nas tim, gledaj svoj, i prestani da siris lazne ankete gde se pita za koju ste stranku, partiju, a sam kazes da je studenti nemaju - znaci da svesno lazes i obmanjujes sa ipsosom, u politicine zna se ko brani ko je napad ko je odbrana
...извини али ценим да ни ти не знаш који је твој тимjes tebi cemo da kazemo? halo, ti si sns, sta te briga za nas tim, gledaj svoj, i prestani da siris lazne ankete gde se pita za koju ste stranku, partiju, a sam kazes da je studenti nemaju - znaci da svesno lazes i obmanjujes sa ipsosom, u politici
jes tebi cemo da kazemo? halo, ti si sns, sta te briga za nas tim, gledaj svoj, i prestani da siris lazne ankete gde se pita za koju ste stranku, partiju, a sam kazes da je studenti nemaju - znaci da svesno lazes i obmanjujes sa ipsosom, u politici
После свега опстаће само просрпске, десничарске странке...за разне аутономаше, пицулине сведоке, анархо комунисте, пронатовце и остале после избора кад год буду били неће бити места...nisam lazete
ja sam za dr branimira nestorovica i pokret Mi Glas Naroda
jer oni su daleko ozbiljniji od vas jer
1. znam njihove vodje
2. znam program pokreta
3. imaju registrovanu politicku organizaciju i samim tim mogu ucestvovati na izborima
ovi tvoji bre nemaju bukvalno nista
sutra vucic da raspise izbore za prekosutra vi ne mozete da ucestvujete jer nemate ni firmu registrovanu sta da pricamo onda
10 meseci niste politicki pokret registrovali a hocete na izbore
ne ide to tako burazeru ne ide
Koje Srbije ?Prvo, SNS vlast koju ima nije dobio izborima.
Drugo, protiv SNS-a je barem 70% Srbije, i to minimum.
Šta kažeš ti na ove najnovije rezultate istraživanja ? Ja sam konsterniran.Хапси се по налогу тужиоца,
а тужилац није позиција која се добија на изборима.
Барем у нормалној држави.
Гласа се за законодавну, и за извршну власт. Судска је независна.
Беле Србије или БојкеKoje Srbije ?
jujuju pakosnice zar tako o aljekovim drugovima, kao sto je vesic?.замисли политичку сцену без жутих..
Nase Srbije.Koje Srbije ?
Znači Druge SrbijeNase Srbije.
Srbije gradjana Srbije.Znači Druge Srbije
Ја верујем да је 70% грађана Србије против ове власти али и само негде око 40% гласача...хебига чудна нека математика.
То о чему говориш немогуће је доказати, нажалост.Moras tu da oduzmes placenje i ucenjene glasace SNS-a.
Jer je kupovina i ucenjivanje glasova ozibljno krivicno delo, i antiustavno delovanje.
U fasistickim diktaturama da, nazalost.То о чему говориш немогуће је доказати, нажалост.