- Poruka
- 23.453
JK mnogo bolje izgleda od Cece, a samo je 5 godina mlađa.Сад ће транџа Карлеуша имати добар материјал за колумну.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JK mnogo bolje izgleda od Cece, a samo je 5 godina mlađa.Сад ће транџа Карлеуша имати добар материјал за колумну.![]()
Ima ona dobru logistiku od ovih na vlasti pa zato se to i oteže. A kad procuri u javnost šta će da bude, onda od toga nema ništa. Kao i sve do sada! Kao su Džaju prvo skembali- snimali pa onda krenula halabuka, a oko ove se diže samo prašina!
To pominje Vučić svaki put kad hće da hvata na nečiju nesreću. Ja samo pljucnem *******og.
Pa to je zato što je njih baš briga da li smo mi pod diktaturom. Rujama bi bilo svejedno da je i dalje Milošević predsednik danas.Rusi nas neki put jesu izneverili ali nas nikad nisu bombardovali
Pa to je zato što je njih baš briga da li smo mi pod diktaturom. Rujama bi bilo svejedno da je i dalje Milošević predsednik danas.
Isto kao što im je svejedno za Lukašjenkoa.
Opet Rusi yebu bratsku Srbiju.Svi veliki kriminalci, pljačkaši Srbije se skućiše u Rusiji.
![]()
Сад ће транџа Карлеуша имати добар материјал за колумну.![]()

JK mnogo bolje izgleda od Cece, a samo je 5 godina mlađa.
Ima dobru logistiku i ovde i u nekim drugim zemljama.
Puna je Ceca ko brod.Da znaš.......
Bugari da je prime...???
Oni prodaju pola familije za kilo......
Puna je Ceca ko brod.

Некритички русофили и амерофили, идите гледајте филм "Три карте за Холивуд", и о'ладите мало форум.
![]()
Раније вас је подржавао Курир ← тада сте рекли да су они баш авангарда новинарства, без које бисмо остали ускраћени за Истину.хахаххах курир, ццц...
Ceca je bolja koka od Jelene.
To ne kazem samo sto vise volim crnke.
Razvaljena,bre,
ko kineski rudnik!!!