strani placenik bre
Domaćin
- Poruka
- 4.285

CECA BEŽI U RUSIJU!
Svetlana Ražnatović planira da otputuje u Moskvu čim završi turneju u Australiji. Razlog: podizanje optužnice protiv folk-dive zbog zloupotreba prilikom transfera fudbalera
BEOGRAD - Ceca beži u Rusiju?!
Svetlana Ražnatović, protiv koje je spreman nacrt optužnice zbog zloupotrebe službenog položaja, planira da pobegne u Moskvu, saznaje Kurir! Ražnatovićevu sumnjiče da je kao predsednica FK Obilić prisvojila četiri miliona nemačkih maraka i 3,5 miliona dolara od prodaje devet igrača tog kluba.
- Ceca sledeće nedelje kreće na decembarsku turneju po Australiji, posle čega će se s decom uputiti u Rusiju. Tamo je, zahvaljujući prijateljima, pripremila teren. Čeka je stan, odabrane su škole u koje će deca ići, ali i sve ostalo što joj je potrebno - tvrdi za Kurir dobro obavešten izvor blizak Ražnatovićevoj.
U nacrtu optužnice, koji je završen pre dva meseca, ona se sumnjiči da je, zajedno sa sestrom Lidijom Veličković-Ocokoljić, zloupotrebila službeni položaj u FK Obilić, kao i za nedozvoljeno posedovanje veće količine vatrenog oružja, koje je nađeno u vili preko puta Zvezdinog stadiona u kojoj Ceca i danas živi. Kako se navodi, „Ražnatovićeva je poziciju u klubu zloupotrebila tako što je igrače prodavala inostranim klubovima, a u poslovnim knjigama prikazivala da su transferi urađeni bez obeštećenja“.
Svetlana Ražnatović u izjavi za Kurir kaže da se s optužnicom protiv nje upoznala tek preko medija.
- Ništa više od toga ne znam! Dokle god tužilaštvo ne donese konačnu odluku o tom pitanju, ja se neću oglašavati. Što se dužine istražnog postupka tiče, glavni razlozi odlaganja bili su nalazi veštaka, do sada rađeni čak tri puta, i to uvek sa istim rezultatom - da moja sestra Lidija i ja nismo stekle nikakvu imovinsku korist - poručuje Ceca.
Goran Petronijević, njen advokat, dodaje da je reč o „velikoj bruci i skandalu“.
- Nezamislivo je da nešto što je u fazi pripreme procuri u javnost, ako tako nešto uopšte postoji. To je krivično delo odavanja službene tajne i zloupotrebe službenog položaja - tvrdi Petronijević. Upitan da li njegova klijentkinja planira da nakon boravka u Australiji pobegne u Rusiju, daje sledeći odgovor:
- To je spekulacija i izvrtanje priče. Isti slučaj je i s pričom o političkoj zaštiti, jer je potpuno obrnuto. Reč je o političkom pritisku i linču.
http://www.kurir-info.rs/vesti/ceca-bezi-u-rusiju-61361.php
Svi veliki kriminalci, pljačkaši Srbije se skućiše u Rusiji.
.ode mast u propast..
evo ja se nudim da Cecu izoliram u mom podrumu za kaznu i da joj pomognem da iskaje grehe 

Čak i dok pišeš.