Ipak padaju samo sitne ribe i to zbog pevaljke!

gost 261081

Poznat
Poruka
7.081
Pera Milankov osumnjičen da je od lokalnih biznismena uzeo ukupno oko 1,5 miliona dinara, a onda angažovao Nedu Ukraden, Milana Topalovića Topalka i Marka Bulata

ZRENJANIN - Osladilo mu se!
Pera Milankov (51), predsednik opštine Nova Crnja i član DS, uhapšen je zbog sumnje da je od četvorice vlasnika privatnih firmi uzeo mito da bi ih angažovao na poslovima u tom gradu!
Milankov je uhapšen u trenutku kad je od Ljubiše K. (51) uzimao 200.000 dinara, a osim Milankova i Ljubiše K., u ovoj akciji uhapšeni su i Z. P. (42), Mileta N. (58), B. V. (39) i Nenad Ć. (32).

http://www.kurir-info.rs/skandal-predsednik-opstine-parama-od-mita-placao-pevace-clanak-445713

Pa mislim stvarno i ja bih platio da na mom trgu peva U2 samo kad bih imao para, a da sam predsednik opstine nagovorio bih nekog tajfuna da ih plati.Skandal je sto su ga uhapsili za ovakvu sitnicu.Ipak se dokazalo da do smrdljive glave nikako da se dodje,uvek se zaustavljalo na repu.A sledeci je sigurno predsednik mesne zajednice Przogrnci zato sto je najimucniji seljak platio da dodje Vesna Vukelic Vendi.

Poslednja izmena:
Pera Milankov osumnjičen da je od lokalnih biznismena uzeo ukupno oko 1,5 miliona dinara, a onda angažovao Nedu Ukraden, Milana Topalovića Topalka i Marka Bulata

ZRENJANIN - Osladilo mu se!
Pera Milankov (51), predsednik opštine Nova Crnja i član DS, uhapšen je zbog sumnje da je od četvorice vlasnika privatnih firmi uzeo mito da bi ih angažovao na poslovima u tom gradu!
Milankov je uhapšen u trenutku kad je od Ljubiše K. (51) uzimao 200.000 dinara, a osim Milankova i Ljubiše K., u ovoj akciji uhapšeni su i Z. P. (42), Mileta N. (58), B. V. (39) i Nenad Ć. (32).

http://www.kurir-info.rs/skandal-predsednik-opstine-parama-od-mita-placao-pevace-clanak-445713

Znas kako. Milion po milion milijarda.
To je ono o cemu sve vreme govorim.
Ne radi se ovde bas samo o grupi od: 2,3 ili 10 coveka koji su SVE pokrali.
Ima onih koji su na mufte uzeli svoj prvi milion ili svojih prvih 50 miliona a onda od njih legalno napravili milijardu.
SVI MI pomalo krademo i ostecujemo drzavu a samim time i sebe tokom svog zivota.
U svakom mestu imas po nekoliko onih koji su na ovaj nacin uzeli 1-u, 10 ili 50 hiljada evra od drzave ili drugih ljudi itd.
Imas milion onih obicnih ljudi koji su neki cak i trbuhom za kruhom uradili ovo ili ono nedozvoljeno.
Kada se sve to sabere dobije se razlika zbog koje Nemacka ili Holandija nisu jos u ekonomskim problemima a jug Evrope jeste.

Back