Ipak mi nije jasno

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Napisala sam odlicnutemu pre par dana, ali ju je Alter Egona obrisala. Razlog je potpuno bezvezan, ali sada cu ponoviti temi, pa me, zaista, zanima sta da mislim o tome. Volela bih da cujem vase misljenje, jer ne zelim da donesem neki sud na precac.
Moji prijatelji su par godina u braku. Jos nemaju dece. Ja sam im kupila prelep luster za svadbu. Cak iz Bec. On je u vezi preko interneta sa lajv kemom sa jednim tipom.
Sta misilte o toj vezi? Sta mislite o tome sto on tako njoj iza ledja se muva i ko zna sta jos radi sa tim nekim tipom? Kakav je to covek?:heart:

Tipom?
Pa covek nije bas normalan..... Tvoja drugarica zna to sigurno.
I odlucuje da bude s njim~~~

Sta te jos interesuje? :lol:

Zelim da cujem kako biste nazvali nekog takvog? Sta mislite o tom ponasanju? Sta mislite o toj vezi? Ona ne zna da on to radi, ja sam to saznala preko nekih izvora. Ja nikog ne osudjujem, pa zelim da cujem vase misljenje da ja ne bih ovde osula paljbu.

@AlterEgona: Ispunjava sopstvene hirove?! Tako neko ide i ubija, pa ispunjava sopstvene hirove. Ne volim ovakva poredjenje, ali sam upotrebila.:heart:

Ne verujem da ne zna da ima takve cyber navike...
ako zivi s njim u kuci.

Za mene bi to bio problem da se muz tako ponasa,
neke samo zele da on bude tu po svaku cenu.

Nazvala bi samo - nezdrave sexulne navike...(ako je ostalo sve u domenu cyber sveta)

Ne verujem da ne zna da ima takve cyber navike...
ako zivi s njim u kuci.

Za mene bi to bio problem da se muz tako ponasa,
neke samo zele da on bude tu po svaku cenu.

Nazvala bi samo - nezdrave sexulne navike...(ako je ostalo sve u domenu cyber sveta)

Nezdrava seksusalna navika je nekako blago. Sta je taj covek? Homoseksusalac? Biseksusalac? Da li on nju vara? Da li je licemeran? :heart:

Back