Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde bre i vi anti-fa, jaki ste ovde na 4umu a tamo kad se skupe skindže, neće vas biti osećam ni 100-nak.....Bolje ćutite i samo se pojavite tamo, nego što najavljujete dolazak po raznim forumima, a kad svane DAN-D,setite se da ste baš tad imali neke neodložne obaveze:mrgreen:

Ajde bre i vi anti-fa, jaki ste ovde na 4umu a tamo kad se skupe skindže, neće vas biti osećam ni 100-nak.....Bolje ćutite i samo se pojavite tamo, nego što najavljujete dolazak po raznim forumima, a kad svane DAN-D,setite se da ste baš tad imali neke neodložne obaveze:mrgreen:
Zivi bili pa batine dobili (fasisti).
I nismo mi ti koji se kriju iza grupe, kad si video ijednog *****a da samostalno propagira svoje ideje, makar i odevanjem? Uvek su u grupi, manjoj ili vecoj. Piske najobicnije.

Video sam, video......Znam nekoliko skinsa iz one stare ekipe koja je rasturena posle ubistva onom malog roma.......Bili su stvarno zahebani i imali muda......I sami i u grupi......
Uostalom, dovoljno je da dođe 100-nak radovaca i da pretvori anti-fa(čemu se ne radujem) u kašu krvi i kostiju......Ako ,ideš tamo ,moli se bogu da te ne dohvate radovci:cool:......Sa običnim skinerima još imaš neke šanse:neutral:

Ја сам лепо рекао да су ЛДП-овци де факто- нацисти. Имају једног вођу, једну идеологију и нетрпељивост према другима.
Добро сам упознат са програмом Образа иако нисам савим сагласан са њим, у моногоме га поштујем. Наравно како сад да објасним да је Образ следбеник идеологије "Трећег пута"? Како сад да причам са неким који не познаје рецимо основе корпоративног друштвеног система? Де факто га сматрају нацистичким, а он је све само не то! Корпоративни систем који сада постоји у Русији?
Када нико ниј епрочитао ни основе фалангизма, ни нешто што је писао Хозе Антонио Де Ривера...
Но отишао сам мало далеко...

Исти корпоративни друштвени систем у нацистичкој Немачкој постојао је и у САД тридесетих година као Њу Дил. Хјалмар Шахт, Хитлеров банкар, је на Нирнбершком процесу то изјавио и сви су му се тад смејали.Ипак, то је нагнало многе да истраже целу ствар и заиста је било тако (Ентони Сатон шеф познатог института Хувер). Чисто да напишем ако ниси знао;)

Смешно ми је било када је неки кретен назвао образ "Клерофашистичком" организацијом:)
Таква дефиниција у законима н епостоји, али морали су да га опљују јер се радило о 64 Жупаније у исто време:)

Ту кованицу "клерофашистички" је први употребио Љубиша Рајић са Филолошког факултета у Београду.

Baba Višnja se priprema za spavanje jerbo ustaje ujutro rano da narani stoku kako bi vi u gradovi imali šta da jedete u ta četiri zida. Samo da podsetim ovi momci da se lepo obuču taj dan i da pevadu samo lepe pesme za devojke. Moš i u kafanu malo da svrnu posle. Ali nemoj da se neki vrnuo kući brez devojku jerbo je to onda gej parada.

Исти корпоративни друштвени систем у нацистичкој Немачкој постојао је и у САД тридесетих година као Њу Дил. Хјалмар Шахт, Хитлеров банкар, је на Нирнбершком процесу то изјавио и сви су му се тад смејали.Ипак, то је нагнало многе да истраже целу ствар и заиста је било тако (Ентони Сатон шеф познатог института Хувер). Чисто да напишем ако ниси знао;)

:lol: Наравно да сам знао. Али пре бих упоређивао са Мусолинијем него са Хитлером, нацисти су ипак били идеологија зла

Ту кованицу "клерофашистички" је први употребио Љубиша Рајић са Филолошког факултета у Београду.
И чиста измишљотина, нер ни сам професор н езна да објасни кованицу.

Bolje je ipak pustiti policiju....Ranije nisu ,ali sad imaju specijalnu opremu za ovi đilkoši
1s-anti-riot-gear.jpg
....Samo da upotrebe svoja ovlašćenja.......Mogu oni da se zovu Obraz, Stroj, kao god.....Nema razlike.....Uostalom, sećate se da su upravo Obrazovci na svom sajtu danima plakali kad su uhapsili oni neznalicu Davidovića.....Pokušaće se prevara sa mitingom ''Obraza'', koji nije ni prijavljen ali ni zabranjen.....Policija ne sme da nasedne:cool:

Bolje je ipak pustiti policiju....Ranije nisu ,ali sad imaju specijalnu opremu za ovi đilkoši
1s-anti-riot-gear.jpg
....Samo da upotrebe svoja ovlašćenja.......Mogu oni da se zovu Obraz, Stroj, kao god.....Nema razlike.....Uostalom, sećate se da su upravo Obrazovci na svom sajtu danima plakali kad su uhapsili oni neznalicu Davidovića.....Pokušaće se prevara sa mitingom ''Obraza'', koji nije ni prijavljen ali ni zabranjen.....Policija ne sme da nasedne:cool:

О чему ти пријатељу причаш?:-|

Аутономија Космета је била само фаза у одвајању од матице Србије.Нису, тад, тек тако могли да га прогласе за републику. Ја у том тексту из Јајца 1943.г. видим борбу против србског народа који је тада живео на Космету и ништа више (Србима протераним са Космета је забрањен повратак, како то објашњаваш?), а србски партизани се нису борили за србске интересе јер да јесу не би Хрватска данас била већа од Србије и не би постојале новокомпоноване нације бошњаци,македонци и црногорци.Каква експанзија Срба на Косово, о чему ти причаш? У 18. и 19. веку постоји само експанзија Шиптара на Космет.

Autonomija nije nikakva faza u odvajanju,nego legitiman cin,kao posledica vecinskog nesrpskog stanovnistva naseljenog na tom delu nase teritorije.Prvo nauci zasto se autonomije dodeljuju i prave,a takodje bi trebao vec da znas da ne moze svaka drzava da bude unitarna.Sto znaci i da nacionalne manjine(pogotovu ako su negde u vecini) moraju da imaju neka prava u odlucivanju.
Srpski partizani su se borili za Republiku Srbiju,a potom i za Jugoslaviju.Nisu se borili ni za kakvu NDH ili Kraljevinu Srbiju.
Bosnjaci,Makedonci,Crnogorci su dobili svoj indentitet u skladu sa svojim zeljama, i pravu da se izjasnjavaju kako hoce.Ako ja sutra dan odlucim da budem po nacionalnosti Libanac,ja cu to i biti,jer to moje gradjansko,a i ustavno pravo.
Srbima je posle ll sv.rata zabranjen povratak na Kosovo iz ekonomskih,a ne politickih i nacionalistickih razloga.O tome sam vec pisao na jednoj drugoj temi jednom forumasu i mrzi me da se ponavljam.Ukratko tu se radilo o dodeli stanova Srbima od strane drzave koju su oni izigrali,a ti bi mogao malo to vise da proucis
Sto se ekspanzije tice,tu sam pre svega mislio na tadasnju politicku ekspanziju srpske politike,a ne na nacionalnu ekspanziju Srba u vidu nekakvog doseljavanja na te prostore.

Називам их комунисти јер су они сви бивши комунисти па тако желим да истакнем њихову праву идеологију. Рецимо, председник покрета за европску Србију је бивши члан СКЈ, Тадић беше анархиста, Вук Драшковић комуниста, жене у црном све бивше комуњаре, Петар Луковић комуниста.
Такође ће доћи и удружење за истину о НОБ-у на Чанков скуп.
....:mrgreen: Ovde ti svuda stoje bivsi komunisti...Da su stvarno komunisti ne bi bili bivsi.
Ako ti jednoga dana promenis politicku orjentaciju i postanes umesto monarhiste liberal,da li ce tebe sutra neko opet da naziva monarhistom?!:confused: :mrgreen:

Јел се ово мени привиђа, касно је ипак, али чини ми се да ми се обраћа Чанков послушник испраног мозга. То су вероватно у великом брату рекли па нам ти преносиш. Ипак, као човек који се труди да живи хришћански и поштује друге одговорићу на твоје питање
Образ није профашистичка организација, ми смо светосавски националисти који се боре за Крст Часни и Слободу Златну.Ми хоћемо богату и снажну србску националну Државу у којој Срби неће бити сиромашни и презрени грађани, већ угледни домаћини.Желимо да саберемо све србске снаге да би смо лакше и успешније, уз Божију помоћ, остварили наше свете отачаствене циљеве и државотворне задатке. Само тако ћемо опстати и остати. Само тако ћемо бити достојни потомци наших Светих Предака и постати частан узор нашим Потомцима. Бог ће помоћи нашем прегнућу - ако буде имао коме.
Веб сајт није уклоњен већ се већ се преуређује и за неколико дана ће бити поново доступан.
Ми нисмо антисемите јер као хришћани ми не мрзимо цео народ. Међутим, наши непријатељи јесу јеврејски расисти-ционисти који су нешто слично хрватским усташама. Никада и нигде нисмо испољавали мржњу према циганима. Нађи извор ако имаш (репризу великог брата:)).
Демократија јесте један од највећих непријатеља србског народа јер је власт над слуђеним и обезбоженим народом који има илузију да се пита о нечему.

Tebi se prividja srednji vek!
Pacenici, koji su "otkrili" pravoslavjle i uche ga napamet,PRAVOSLAVCI PROFESIONALCI, daju sebi za pravo da sude i kaznjavaju a bilo bi bolje da priznaju da NISU DORASLI CIVILIZOVANOM SVETU
Jadni ste vi, teshka je vasha patnja

Video sam, video......Znam nekoliko skinsa iz one stare ekipe koja je rasturena posle ubistva onom malog roma.......Bili su stvarno zahebani i imali muda......I sami i u grupi......
Uostalom, dovoljno je da dođe 100-nak radovaca i da pretvori anti-fa(čemu se ne radujem) u kašu krvi i kostiju......Ako ,ideš tamo ,moli se bogu da te ne dohvate radovci......Sa običnim skinerima još imaš neke šanse

Zahebani?Imali muda da njih gomila premlati dete i ubije ga batinama?
A radovci su stvorenja svoje vrste.....

Шта још нећу прочитати овде? Реци ми како се зове та група дрога где, по теби, спадају алкохол и марихуана?
Из овога што пишете очигледно је да неки од вас имају болест педерлука и редовно се дрогирају. Тешко вама:(
Толико мисли да сви дувају као он, пa ја морам да му се кунем да не дувам? У ком ти свету живиш несрећниче?

duvash ti meni mishka vec poodavno...

chitash li ti somino pre nego kliknesh na reply?

a poshto hemiju nisi chito kad si trebao
kao i sve ostalo

a ja nemam skener

evo ti link pa malo uchi o psihoaktivnoj drogi zvanoj alkohol...

http://sr.wikipedia.org/wiki/Дрога

The term soft drug is most usually applied to cannabis (marijuana or hashish) because it is not associated with deaths,[1] crime, or violence amongst users,[2] and is WITHOUT evidence of physical addiction
Коме веровати Википедији или нашим докторима?

Напао си ме за потпуно погрешну ствар. Написао си да алкохол и марихуана спадају у исту категорију дрога па те ја питам која је то пошто марихуана садржи тхц, а алкохол је органско једињење.

Još jednom ponavljam da sam mišljenja da treba dozvoliti tu vrstu protesta a da je pogrešno protumačena ideja o ovoj aktivnosti. Svedoci smo da je od 5 0ktobra demonstrirana sila i nasilje od strane demokratskog bloka a da nasilje prouzrokuje nasilje to već svi znaju. Nastanak ovakvih organizacija koje najavljuju prisustvo na maršu je posledica loše vlasti i njenog nasilničkog delovanja. Sad što se tu pojavljuju i neki simboli koji se možda mogu smatrati neprijateljskim ili simbolima fašizma to se ne mora tumačiti bukvalno nego se može shvatiti i kao količinom nezadovoljstva i želje da se zaustavi onolika količina nasilja koja dolazi od onih koji su na vlasti. Zabranjivanjem se postiže kontraefekat i dolazi do omasovljavanja članstva i pristalica ovih organizacija za koje lično i ne mislim da su onakve kakvim ih neki žele prikazati. To što su prisutni neki simboli i ne mora da znači ništa bitno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back