После наше шетње у НС бићемо ближи циљу
Ako vam je cilj urgentni centar, onda ova izjava i ima smisla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
После наше шетње у НС бићемо ближи циљу

Zivi bili pa batine dobili (fasisti).Ajde bre i vi anti-fa, jaki ste ovde na 4umu a tamo kad se skupe skindže, neće vas biti osećam ni 100-nak.....Bolje ćutite i samo se pojavite tamo, nego što najavljujete dolazak po raznim forumima, a kad svane DAN-D,setite se da ste baš tad imali neke neodložne obaveze![]()
......Sa običnim skinerima još imaš neke šanse
Ја сам лепо рекао да су ЛДП-овци де факто- нацисти. Имају једног вођу, једну идеологију и нетрпељивост према другима.
Добро сам упознат са програмом Образа иако нисам савим сагласан са њим, у моногоме га поштујем. Наравно како сад да објасним да је Образ следбеник идеологије "Трећег пута"? Како сад да причам са неким који не познаје рецимо основе корпоративног друштвеног система? Де факто га сматрају нацистичким, а он је све само не то! Корпоративни систем који сада постоји у Русији?
Када нико ниј епрочитао ни основе фалангизма, ни нешто што је писао Хозе Антонио Де Ривера...
Но отишао сам мало далеко...
Смешно ми је било када је неки кретен назвао образ "Клерофашистичком" организацијом
Таква дефиниција у законима н епостоји, али морали су да га опљују јер се радило о 64 Жупаније у исто време![]()
Исти корпоративни друштвени систем у нацистичкој Немачкој постојао је и у САД тридесетих година као Њу Дил. Хјалмар Шахт, Хитлеров банкар, је на Нирнбершком процесу то изјавио и сви су му се тад смејали.Ипак, то је нагнало многе да истраже целу ствар и заиста је било тако (Ентони Сатон шеф познатог института Хувер). Чисто да напишем ако ниси знао![]()
Наравно да сам знао. Али пре бих упоређивао са Мусолинијем него са Хитлером, нацисти су ипак били идеологија злаИ чиста измишљотина, нер ни сам професор н езна да објасни кованицу.Ту кованицу "клерофашистички" је први употребио Љубиша Рајић са Филолошког факултета у Београду.

Bolje je ipak pustiti policiju....Ranije nisu ,ali sad imaju specijalnu opremu za ovi đilkoši....Samo da upotrebe svoja ovlašćenja.......Mogu oni da se zovu Obraz, Stroj, kao god.....Nema razlike.....Uostalom, sećate se da su upravo Obrazovci na svom sajtu danima plakali kad su uhapsili oni neznalicu Davidovića.....Pokušaće se prevara sa mitingom ''Obraza'', koji nije ni prijavljen ali ni zabranjen.....Policija ne sme da nasedne![]()
![]()

Da murija treba da vas porazbija![]()
Možeš da se zoveš kako oćešТи причаш да мурија треба да разбије нас Масоне?!:-o
Знаш ли ти да ми држимо цео свет у шаци?
Хоћеш да те поједе мрак??
.....Prepoznat si ovde8-).....Kako ce jadni da se napiju batina toga nisu ni svesni![]()
nema od te šetnjice ništa, mogu da prošetaju samo do dežurnog istražnog, a lako im napakovati, prosto milina![]()
Ти причаш да мурија треба да разбије нас Масоне?!:-o
Знаш ли ти да ми држимо цео свет у шаци?
Хоћеш да те поједе мрак??

Аутономија Космета је била само фаза у одвајању од матице Србије.Нису, тад, тек тако могли да га прогласе за републику. Ја у том тексту из Јајца 1943.г. видим борбу против србског народа који је тада живео на Космету и ништа више (Србима протераним са Космета је забрањен повратак, како то објашњаваш?), а србски партизани се нису борили за србске интересе јер да јесу не би Хрватска данас била већа од Србије и не би постојале новокомпоноване нације бошњаци,македонци и црногорци.Каква експанзија Срба на Косово, о чему ти причаш? У 18. и 19. веку постоји само експанзија Шиптара на Космет.
....Називам их комунисти јер су они сви бивши комунисти па тако желим да истакнем њихову праву идеологију. Рецимо, председник покрета за европску Србију је бивши члан СКЈ, Тадић беше анархиста, Вук Драшковић комуниста, жене у црном све бивше комуњаре, Петар Луковић комуниста.
Такође ће доћи и удружење за истину о НОБ-у на Чанков скуп.
Ovde ti svuda stoje bivsi komunisti...Da su stvarno komunisti ne bi bili bivsi.
Autonomija nije nikakva faza u odvajanju,nego legitiman cin,kao posledica vecinskog nesrpskog stanovnistva naseljenog na tom delu nase teritorije.
Јел се ово мени привиђа, касно је ипак, али чини ми се да ми се обраћа Чанков послушник испраног мозга. То су вероватно у великом брату рекли па нам ти преносиш. Ипак, као човек који се труди да живи хришћански и поштује друге одговорићу на твоје питање
Образ није профашистичка организација, ми смо светосавски националисти који се боре за Крст Часни и Слободу Златну.Ми хоћемо богату и снажну србску националну Државу у којој Срби неће бити сиромашни и презрени грађани, већ угледни домаћини.Желимо да саберемо све србске снаге да би смо лакше и успешније, уз Божију помоћ, остварили наше свете отачаствене циљеве и државотворне задатке. Само тако ћемо опстати и остати. Само тако ћемо бити достојни потомци наших Светих Предака и постати частан узор нашим Потомцима. Бог ће помоћи нашем прегнућу - ако буде имао коме.
Веб сајт није уклоњен већ се већ се преуређује и за неколико дана ће бити поново доступан.
Ми нисмо антисемите јер као хришћани ми не мрзимо цео народ. Међутим, наши непријатељи јесу јеврејски расисти-ционисти који су нешто слично хрватским усташама. Никада и нигде нисмо испољавали мржњу према циганима. Нађи извор ако имаш (репризу великог брата).
Демократија јесте један од највећих непријатеља србског народа јер је власт над слуђеним и обезбоженим народом који има илузију да се пита о нечему.
Video sam, video......Znam nekoliko skinsa iz one stare ekipe koja je rasturena posle ubistva onom malog roma.......Bili su stvarno zahebani i imali muda......I sami i u grupi......
Uostalom, dovoljno je da dođe 100-nak radovaca i da pretvori anti-fa(čemu se ne radujem) u kašu krvi i kostiju......Ako ,ideš tamo ,moli se bogu da te ne dohvate radovci......Sa običnim skinerima još imaš neke šanse
Шта још нећу прочитати овде? Реци ми како се зове та група дрога где, по теби, спадају алкохол и марихуана?
Из овога што пишете очигледно је да неки од вас имају болест педерлука и редовно се дрогирају. Тешко вама
Толико мисли да сви дувају као он, пa ја морам да му се кунем да не дувам? У ком ти свету живиш несрећниче?
Znači, ovi se spremaju:
![]()