ip adresa i istorija

I posle kad varaju i uhvati ih onda "on me zlostavlja...bla bla....sigurna kuuucaaaaaa.....bla bla..." strasno

samo na varanje mislis :per::per::per:

- - - - - - - - - -

zanima me sledece
ako neko zna moju ip adresu ,recimo za jucerasnji dan
da li moze DANAS ,da pronadje sajtove na koje sam posecivala taj dan?

znas kako: ne cimaj se za take stvari, jer to se ne proverava kod obicnih korisnika, jedino ako nisi obicna:D

192.168.1.xx je lokalna adresa rutera koji pristupa Internetu preko IP adrese 178.149.145.xxx koju dobijas od Internet provajdera,.
I ruter i tvoj kompjuter imaju MAC adresu po kojoj mogu da nadju i ime i prezime kao i adresu Kineza koji ih je sklopio.

192.168.1.xx je lokalna adresa rutera koji pristupa Internetu preko IP adrese 178.149.145.xxx koju dobijas od Internet provajdera,.
I ruter i tvoj kompjuter imaju MAC adresu po kojoj mogu da nadju i ime i prezime kao i adresu Kineza koji ih je sklopio.
Istina,a bio je ubedjen da je nevidljiv :D Ako hoces da budes nevidljiv moraces da koristis "SecureLine VPN"

Ako promenim MAC adresu ? A to mogu :ceka:

I sta sa tim kada pronadju Mac Adresu ? Adapter sam kupio u radnji ii nisam ostavio svoje licne podatke, kako mislis da me pronadju sa MAC ?

Mogu da pronadju one osobe koji kada kupe internet od nekog provajdera dobiju u paketu i router ili Wi Fi adapter i kome ostave svoje licne podatke :ovca:

Onda su oni registrovani i lako ih je pronaci sa IP ili MAC :lol:

A ako ja kupim Router ili WiFi u radnji kojoj samo dam novac i nista vise, niko ne zna ko je vlasnik mog Routera ili Wi Fi Adaptera i mogu da me pronadju nikada :rotf:

Jos ako ne koristim svoj internet neko tudji onda mogu da sanjaju da dopru do mene :lol:

Back