Да поново питам за динамички ИП адресу

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.530
Питах ово и још нешто и не добих одговор, него само за другу ставку.
Дакле, шта да урадим да решим овакве проблеме?
Иста ствар са неким "триал" једнонедељним периодима за неке програме
1740173398739.png

Stos je sto ti dole jasno pise da dodjes kasnije ponovo ili da odmah udjes preko Patrona odnosno da im platis.. pa da onda klatis.
Nema ni kod babe za dzabe, odnosno ako zelis da koristis neke aplikaciju u "fulu" sto bi rekli neki moras da im platis. Nema veze tvoja dinamicka IP adresa sa tim, vlasnik aplikacije je ogranicio pristup za one koji pokusavaju za dzaba da je koriste iako je stavio da je "free-to-trial".

Ja sam jos pre 7-8 godina odustao od "free" VPN servera/aplikacija jer niti je imao neki protok niti je bio sigurna zastita, kupujem godisnju licencu (mislim da sam zadnji put platio za 2 godine).

Druga solucija ti je da skines krekovanu ili retail verziju aplikacije sa torrenta ili nekog slicnog mesta.

Питах ово и још нешто и не добих одговор, него само за другу ставку.
Дакле, шта да урадим да решим овакве проблеме?
Иста ствар са неким "триал" једнонедељним периодима за неке програме
Pogledajte prilog 1688050
ako si na MTS-u imas dinamickiju adresu
rekonektuj se (ali na ruteru ne komp)
pa proveri na whatismyip da li ti se promenila adresa
ako ne, prebaci se na telefon
ali sve je to kratkotrajni hack

pa proveri na whatismyip da li ti se promenila adresa
ako ne, prebaci se na telefon
ali sve je to kratkotrajni hack
Koja verovatnoca je da je sa iste IP adrese doslo vise zahteva za konekciju na server prodavca te aplikacije? Skoro nikakva.

ako je koristio open proxy velika
Daj, covek ne ume da procita sta mu pise u poruci ispod aplikacije a ume da koristi open proxy adrese... opet, koliko ljudi uopste koristi free-to-trial aplikaciju koja, pazi sad ovo, naplacuje preko Patrona svojim userima. Svaka iole ozbiljnija aplikacija naplacuje koriscenje preko necega sto je ozbiljnije nego Patron, zapravo ja nikad nisam naleteo da mi neko trazi da mu platim preko patrona. Sem Milakovica na youtubbetu.

Uzgred, koriscenje open proxyja je cesto smrtonosno po usera.

Neće pomoći. DHCP server se vezuje za MAC adresu rutera, dobiće opet istu.

Treba probati sa VPN programima iako je sve to vrlo loše u free varijantama.

Najlakša varijanta je obogatiti se i plaćati sve te servise, nema nikakve glavobolje ;)

Koja verovatnoca je da je sa iste IP adrese doslo vise zahteva za konekciju na server prodavca te aplikacije? Skoro nikakva.

Velika. Čovek koristi free/trial verziju nekog servisa koji očigledno "broji zahteve" sa iste IP adrese. I umesto da plati to što koristi, on ovde pita kako može da menja IP adresu kako bi prevario mašinu i ućario još koju free uslugu ;)

pa ako je slao vise fajlova na obradu sa iste IP adrese... to manje vise pise u poruci zasto ne radi
koliko free moze da se ocekuje
svi ti AI algoritmi kostaju
Najverovatnije je da je to u pitanju, sibnuo im 2 ili 3 fajla a oni dozvoljavaju obradu samo jednog. No tad obicno poostoji vremenski period kada njihov server dozvoljava istom IP da se konektuje. Pa ako nece da plati onda klaj-klaj, zavrsice jednog dana.

ja sam jedan veoma zadovoljan korisnik

platio kešom za Windows 11 i Office Business koliko su tražili u prodavnici
a sav ostali softver nabavio po sezonskim discountima od 60% pa do 90% (14 umesto 140€) tokom narednih 18 meseci kad se koja prilika ukazivala.

jedino se desilo serversko glitchovanje kada sam plaćao Kaspersky Premium sa komplet pratećim VPN i Password servisima pa mi vraćene rezervisane pare jer nije bilo potraživanja iako sam išao preko provajderake IP adrese i dobio sve e-mail potvrde oko licenciranja.

Sa svim ostvarenim uštedama all-in-one multicolor Cannon inkjet sa zamenjivim glavama je ispao džab džabe sa sve naknadnim kertridžima.

i VPN koristi zajedničke adrese. Jedino da doplatiš da dobiješ fiksnu
Koristis jednu iz jednog grada, ja recimo najcesce koristim shurfsharkovu iz Spokane-a, pa koliko ljud uopste koristi tu istu adresu i na istom mestu gde i ja, koliko? Mozda tu VPN adresu koristi u isto vreme 500 ljudi ali koliko njih ce otici na isto web-mesto gde i ja?

Daj, covek ne ume da procita sta mu pise u poruci ispod aplikacije a ume da koristi open proxy adrese... opet, koliko ljudi uopste koristi free-to-trial aplikaciju koja, pazi sad ovo, naplacuje preko Patrona svojim userima. Svaka iole ozbiljnija aplikacija naplacuje koriscenje preko necega sto je ozbiljnije nego Patron, zapravo ja nikad nisam naleteo da mi neko trazi da mu platim preko patrona. Sem Milakovica na youtubbetu.

Апликације? Причам о компјутеру а не мобилном

Ког МИлакопвића? Да није онај песник?

Stos je sto ti dole jasno pise da dodjes kasnije ponovo ili da odmah udjes preko Patrona odnosno da im platis.. pa da onda klatis.
Nema ni kod babe za dzabe, odnosno ako zelis da koristis neke aplikaciju u "fulu" sto bi rekli neki moras da im platis. Nema veze tvoja dinamicka IP adresa sa tim, vlasnik aplikacije je ogranicio pristup za one koji pokusavaju za dzaba da je koriste iako je stavio da je "free-to-trial".

Ja sam jos pre 7-8 godina odustao od "free" VPN servera/aplikacija jer niti je imao neki protok niti je bio sigurna zastita, kupujem godisnju licencu (mislim da sam zadnji put platio za 2 godine).

Druga solucija ti je da skines krekovanu ili retail verziju aplikacije sa torrenta ili nekog slicnog mesta.
И није апликација него сајт где сам хтео да ЈПЕГ претворим у слику уље

И није апликација него сајт где сам хтео да ЈПЕГ претворим у слику уље
Zašto ne pokušaš to preko neke aplikacije? Npr. FotoSketcher, postoji portabilna verzija i ima solidan broj predefinisanih šablona za to što tebi treba...
Screenshot_351.png

Screenshot_353.png

Screenshot_354.png

Ova poslednja ti je kao ulje na platnu, a ima dosta podešavanja tipa finoća četkice, količina detalja...

Zašto ne pokušaš to preko neke aplikacije? Npr. FotoSketcher, postoji portabilna verzija i ima solidan broj predefinisanih šablona za to što tebi treba...
Pogledajte prilog 1689276
Pogledajte prilog 1689277
Pogledajte prilog 1689278
Ova poslednja ti je kao ulje na platnu, a ima dosta podešavanja tipa finoća četkice, količina detalja...
Скечер користим кад неким клинцима правим бојанке. скинем слике па "скеч". Био сам нашао неки сајт где ти ЈПЕГ претворе у дивну сику, као потези кичицом, али сад не могу да га нађем.
Није лош овај funny.photo.to

Back