O Iphone што сам питао раније случајно нађох па да поделим, можда неком може ваљати

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.530
Жалио сам се да не могу да пребацујем ништа на Ајфон са ПЦ а обрнуто могу само сликe.
Не вреди глупи Itune Отвори ми неки подкаст, само музика.
Онда сам нашао неки BY MOBY MOVER њиме пребацио пар слика на Ајфон али те слике не могу да се обришу ни на који начин.
На Ајфон очајан избор апликација FILE MANAGER, не функционишу као оне на андроиду.
Онда нађем ову са слике DOCUMENTS Кад повежем са ПЦ искочи неки CODE укуцам и повезано.
Онда ми сам понуди овај SIMPLE TRANSFER на слици десна стрелица, па се повеже и онда може трансфер тамо и овамо. Само ни тако не могу да обришем слике са тог BY MOBY MOVER

1741431913160.png

ja sam zbog toga, između ostalog, batalila ajfon
ios je previše nekompatibilan sa ostalim os
Али са овим "открићем" ситуација је нешто повољнија

Јер, код Ајфона не мора да празних кеш меморију, ова моја стара осмица има чак 250 ГМБ
Не коче се апликације као код андроида
итд..

što se tiče rada, ajfon je znatno bolji od bilo kojeg android telefona, zato sam ga i volela
ali neke budalaštine su mi išle na živce, npr svaki put kad mi je uključen sync sa cloudom, on nove fotke uploaduje i odmah one sa clouda downloaduje, tako da mi je telefon uvek bio prepun i nije bilo šanse da naštelujem da ne preuzima fotke sa clouda, nego samo da nove smešta na cloud

što se tiče rada, ajfon je znatno bolji od bilo kojeg android telefona, zato sam ga i volela
ali neke budalaštine su mi išle na živce, npr svaki put kad mi je uključen sync sa cloudom, on nove fotke uploaduje i odmah one sa clouda downloaduje, tako da mi je telefon uvek bio prepun i nije bilo šanse da naštelujem da ne preuzima fotke sa clouda, nego samo da nove smešta na cloud
Iskljucis icloud sta ce ti to, em vuce bateriju em trosi podatke bezveze.

Али са овим "открићем" ситуација је нешто повољнија

Јер, код Ајфона не мора да празних кеш меморију, ова моја стара осмица има чак 250 ГМБ
Не коче се апликације као код андроида
итд..
To je tacno ne mora uopste da se gasi, ne mora nista da se cacka oko sistema (niti realno nesto moze sem podesavanja) on jednostavno radi, dok kod jednog Samsunga sto imam ima milion servisa u pozadini koji ne mogu da se trajno iskljuce i to sisa bateriju.....

Iskljucis icloud sta ce ti to, em vuce bateriju em trosi podatke bezveze.
bio mi je potreban prostor za 150gb fotografija
s obzirom na to da je bilo vrlo nezgodno prebacivati ih na računar, lakše mi je bilo da mi budu na cloudu i da ih po potrebi odatle preuzimam

To je tacno ne mora uopste da se gasi, ne mora nista da se cacka oko sistema (niti realno nesto moze sem podesavanja) on jednostavno radi, dok kod jednog Samsunga sto imam ima milion servisa u pozadini koji ne mogu da se trajno iskljuce i to sisa bateriju.....
ios je definitivno stabilniji i sigurniji od androida
takođe je prilagođen hardveru ajfona i ajfon će glatko da radi i do 5-6 godina
samsungovi čak i flagship telefoni nisu ni blizu tome
ali za bateriju se ipak ne bih složila
kroz ruke mi je u proteklih 7-8 godina prošlo dosta ajfona i samsunga s serije i baterija je jednako veliki problem kod svih

ja da imam para da kupim sve to verovatno bi me bolelo uvo što mi upload/download sa clouda ne funkcioniše onako kako bih želela

Ako su finansije problem, mozes kupiti par godina star iPhone sa ogromnom memorijom od 512gb ili čak 1tb, na primer Model 14 za oko $500-$600 (upravo bacio pogled na oglase).
Takodje, time ćeš rešiti iCloud neprijatnost, plus ne moras da placas za skladištenje dodatnog memorijskog prostora.
Taj telefon će jos nekoliko godina raditi bez problema, u istom kapacitetu kako i najnoviji model.

Ako su finansije problem, mozes kupiti par godina star iPhone sa ogromnom memorijom od 512gb ili čak 1tb, na primer Model 14 za oko $500-$600 (upravo bacio pogled na oglase).
Takodje, time ćeš rešiti iCloud neprijatnost, plus ne moras da placas za skladištenje dodatnog memorijskog prostora.
Taj telefon će jos nekoliko godina raditi bez problema, u istom kapacitetu kako i najnoviji model.
nikada ne bih kupovala polovan telefon, naročito ne tako skupe telefone, jer je to lutrija
inače to što na oglasima stoji da imaju na stanju 512gb verziju u 90% slučajeva nije tako
pre dva meseca sam jurila ajfon 16, nije bilo sile da se nađe 512gb, nov naravno

moj post se inače odnosio na to da ne mogu da kupim i ajfon i mac računar i apple watch i ipad
a kada bih mogla, bilo bi lakše sve ih uskladiti, jer rade na istom os

a što se iclouda tiče, ja želim i potrebno mi je da ga koristim
meni telefon nije igračka i gledam da ga iskoristim maksimalno za sve što može da pruži za te pare, a ajfon mi u tom momentu nije pružio adekvatnu mogućnost skladištenja podataka na cloud

ja sam osoba koja se klela u ajfon 5 godina i smatram da su to vrhunski telefoni
ali mi trenutno više odgovara samsung

Може само у сервису, нема начина да се отвори

Kao sto rekoh, zakomplikovali su ali može svako sa nešto tehničke veštine da primeni bateriju. Problem je sto je zadnji poklopac zalepljen pa mora da se greje da bi se odvojio..

Back