O Iphone што сам питао раније случајно нађох па да поделим, можда неком може ваљати

nikada ne bih kupovala polovan telefon, naročito ne tako skupe telefone, jer je to lutrija
inače to što na oglasima stoji da imaju na stanju 512gb verziju u 90% slučajeva nije tako
pre dva meseca sam jurila ajfon 16, nije bilo sile da se nađe 512gb, nov naravno

moj post se inače odnosio na to da ne mogu da kupim i ajfon i mac računar i apple watch i ipad
a kada bih mogla, bilo bi lakše sve ih uskladiti, jer rade na istom os

a što se iclouda tiče, ja želim i potrebno mi je da ga koristim
meni telefon nije igračka i gledam da ga iskoristim maksimalno za sve što može da pruži za te pare, a ajfon mi u tom momentu nije pružio adekvatnu mogućnost skladištenja podataka na cloud

ja sam osoba koja se klela u ajfon 5 godina i smatram da su to vrhunski telefoni
ali mi trenutno više odgovara samsung

Polovni telefoni imaju odredjenu garanciju (obicno 90 dana), ako su kupljeni od pravnih lica. Ja svojoj mami i bratu stalno donosim takve, kupljene sa Amazon-a i nijednom do sada nije bilo problema…
Oglasi su druga stvar, i ja bi takodje kupio polovan samo od poznate osobe.
Koliko memorije ima telefon je lako proverljiva činjenica.

iClooud sa 5gb je besplatan, ali to nije dovoljan “prostor” ni za dokumenta, pa ako držiš slike mora da se pretplati na 50gb ili 200gb prostora…

Samsung je svakako dobar telefon, i izgledaju svemirski, meni jednostavno ne leži Android sistem, IOS je mnogo više intuitivan i lakši za korišćenje…

Polovni telefoni imaju odredjenu garanciju (obicno 90 dana), ako su kupljeni od pravnih lica. Ja svojoj mami i bratu stalno donosim takve, kupljene sa Amazon-a i nijednom do sada nije bilo problema…
Oglasi su druga stvar, i ja bi takodje kupio polovan samo od poznate osobe.
Koliko memorije ima telefon je lako proverljiva činjenica.

iClooud sa 5gb je besplatan, ali to nije dovoljan “prostor” ni za dokumenta, pa ako držiš slike mora da se pretplati na 50gb ili 200gb prostora…

Samsung je svakako dobar telefon, i izgledaju svemirski, meni jednostavno ne leži Android sistem, IOS je mnogo više intuitivan i lakši za korišćenje…
ovo boldovano mi posebno bode oči
da li misliš da sam rekla da neko pokušava telefon sa manje memorije da podvali umesto onog od 512?
jer nisam to rekla, nego da te sa 512gb je teško naći na tržištu kod nas
i neka su svi još sto puta sigurni u ispravnost polovniih telefona, ja ih neću nikada kupovati
što se prostora na cloudu tiče podrazumeva se da ga plaćam
i ne bih se složila da je ios lakši za korišćenje, to je potpuno subjektivna stvar
ja kada sam prešla sa androida na ios trebalo mi je vremena da uđem u štos, ali kada sam se nakon 5 godina vratila na android bilo je lagano
ali je ios mnooogo bolji, to ne osporavam
sigurniji, stabilniji, manje opterećuje hardver
takođe mi je na ajfonu bolji ekran, prirodnije su mi boje
i vrlo je izvesno da ću se u jednom momentu vratiti na ajfon, ali za sada mi je lakše ovako, jer je lakše uskladiti android telefon sa ostalim uređajima

Back