Invazija Turaka i Albanaca na Crnu Goru

Ја од српских културолошких тенденција имам само незавидно знање српског језика јер сам већ 11. рођендан славио у Вестфалији.

Не разумем чему скретање с теме.

Чији је Крим на папиру чији на терену?

То нас занима.

Nije skretanje. Jer ti si prvi rekao mi. Zato i pitanje koji vi? Imaš ti mnogo srpskih kulturoloških tendencija.Ali da ne idemo u detalje jer u pravu si da nisi ti tema. Kakve veze ima Krim sa ovom temom?

Хах!

Западњаци неће бранити сецесију Калифорније и Тексаса кад Латиноси буду чинили 95% становништва.

То су те цивилизацијске разлике између вас и нас. Није битно шта је на папиру него шта је на терену.

Ne znam o tebi nista pa ne mogu adekvatno da odgovorim, ne znam od kojih si.

Razlika je velika izmedju zapada i onih koji hoce da budu zapad. Zapad je Amerika, Britanija, Francuska i jos nekolicina kolonijalnih zemalja, svi ostali koji su sa njima ne pripadaju po prirodi stvari tom bloku jer osnovna podela je po genu, ekonomija je sekundarna.

Najgore je kada covek, grupa, narod, nacija... zele da budu nesto sto nisu. Kao kad belci pocnu da repuju, a rep je crnacki. Ili kada pedofilcina Majkl Dzekson koji je imao brdo novca zeli da bude nesto sto mu priroda nije po genu odredila, da bude belac.

Хах!

Западњаци неће бранити сецесију Калифорније и Тексаса кад Латиноси буду чинили 95% становништва.

То су те цивилизацијске разлике између вас и нас. Није битно шта је на папиру него шта је на терену.

- - - - - - - - - -

Србија никад није живела боље. Никад није било више аута на улицама, више повољних кредита, више посла, мање инфлације.

Ti si svestan da su Cali i Texas bili prvo deo Mexica i da je poredjenje sa Kosovom glupo.

Back