Интровертни или екстровертни мушкарци?

Možda preko interneta, ovako u živo razgovori sa njima ne idu ni na guranje. Većinom su nesigurni, uvjereni da su diskriminisani, kao ja ne mogu da nađem svoje mjesto pod suncem od ovih glasnih što se guraju a imam mnogo više da ponudim. Ma nemoj, a odustaju na prvu prepreku sa izgovorom nije ovaj svijet za mene...naravno da nije kad se fokusiraju na svoj unutrašnji izmišljeni svijet umjesto da se malo otvore i prilagode. Najlakše je kmečati i praviti se žrtvom.
Ti stidljive, nesigurne i mozda depresivne ljude poistovecujes sa introvertima.. Moze da bude ali i ne mora.

Stidljivih, nesigurnih, depresivnih, pa i glupih ima i medju ekstrovertima..

Recimo da su ljudi kao baterije od telefona...

Introverti svoju energiju trose kada su u drustvu, na poslu, bilo gde, gde je potrebna duza socijalna interakcija.. I onda im je potrebno neko vreme da budu sami sa sobom da se baterije napune. Ako ih neko pozove u izlazak, preskocice, jer im treba mir i regenerisanje.

Ekstroverti, s druge strane, pune svoje baterije kada su okruzeni ljudima, a kada su sami ili im se nista ne desava, oni svoju energiju gube.. Jedva cekaju da ih neko pozove u izlazak i da se konektuju na punjac svoje energije..

Poslednja izmena:
Ti stidljive, nesigurne i mozda depresivne ljude poistovecujes sa introvertima.. Moze da bude ali i ne mora.

Stidljivih, nesigurnih, depresivnih, pa i glupih ima i medju ekstrovertima..

Recimo da su ljudi kao baterije od telefona...

Introverti svoju energiju trose kada su u drustvu, na poslu, bilo gde, gde je potrebna duza socijalna interakcija.. I onda im je potrebno neko vreme da budu sami sa sobom da se baterije napune. Ako ih neko pozove u izlazak, preskocice, jer im treba mir i regenerisanje.

Ekstroverti, s druge strane, pune svoje baterije kada su okruzeni ljudima, a kada su sami ili im se nista ne desava, oni svoju energiju gube.. Jedva cekaju da ih neko pozove u izlazak i da se konektuju na punjac svoje energije..
U pravu si.

Back