Интровертни или екстровертни мушкарци?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
19.161
Dakle, ljudi brkaju neke osobine ličnosti. IS muškarac je introvert ali čulni tip. On je sada i ovde. On deluje nenametljivo ali je vrlo sposoban da ćapi šta želi. Kako ko, ali on nije zbunjiv.

Postoji IN tip, to su introvert ali sa jakom intuitivnom crtom. Oni su u svevremenu više, često umetnički likovi, skloni metafizici npr, I oni mogu delovati spetljano. Ali ni oni to ne moraju biti. Zapravo, znam par velikih zavodnika među njima.

No fora je i u interakciji. Kada dva sposobna introverta počnu da očijukaju, tu je sve jasno brz reči i mogu se odmah smuvati. Problem je kad ljudi ne emituju i primaju iste talase

Paula

black cat
Moderator
Poruka
19.161
Na kog glumca misliš? Ili si čitala nešto.
Nije isti fazon kod Mura, ili kod Daltona... Krejga.. možda su slični Brosnan i Koneri ?
Oni su po meni isti samo po nenadhebivosti,
Mislim na scenario, na lik koji su svi glumili na svoj način. Ali lik je definitivno IS tip ličnosti. Taj stav, posmatranje sa strane, potreba da se ima svoj svet nevezano od okoline. Plus ono misleći i ciljno orijentisan, nema greške. No to sam navela kao primer lika koji je ntrovert i kao lik iz scenarija uspešan kod žena. Da bih rekla da introverznost ne znači spetljanost.

Plant

Ističe se
Poruka
2.291
Mislim na scenario, na lik koji su svi glumili na svoj način. Ali lik je definitivno IS tip ličnosti. Taj stav, posmatranje sa strane, potreba da se ima svoj svet nevezano od okoline. Plus ono misleći i ciljno orijentisan, nema greške. No to sam navela kao primer lika koji je ntrovert i kao lik iz scenarija uspešan kod žena. Da bih rekla da introverznost ne znači spetljanost.
Dušo, to je film 😎

samad

Primećen član
Banovan
Poruka
843
Шта мислите који тип мушкараца боље пролази код жена ?
Одговор се намеће сам по себи али шта мислите које су негативне, а које позитивне особине за један или други тип личности ?
samo onaj koji joj pusta sa osmehom
da daje oduska cak i najvecim zabludama

Paula

black cat
Moderator
Poruka
19.161
Dušo, to je film 😎
Koji ti je to odgovor. Kao da ne postoje osobe sa tim tipom ličnosti. Kažu da preko 40% muškaraca od svih introverta su ISTJ. nego zašto ljudi pišu o nečemu što ne razumeju. A tema je o intro i ekstro muškarcima, koji bolje prolaze, za šta je ipak potrebno znanje šta je to.

samad

Primećen član
Banovan
Poruka
843
Dakle, ljudi brkaju neke osobine ličnosti. IS muškarac je introvert ali čulni tip. On je sada i ovde. On deluje nenametljivo ali je vrlo sposoban da ćapi šta želi. Kako ko, ali on nije zbunjiv.

Postoji IN tip, to su introvert ali sa jakom intuitivnom crtom. Oni su u svevremenu više, često umetnički likovi, skloni metafizici npr, I oni mogu delovati spetljano. Ali ni oni to ne moraju biti. Zapravo, znam par velikih zavodnika među njima.

No fora je i u interakciji. Kada dva sposobna introverta počnu da očijukaju, tu je sve jasno brz reči i mogu se odmah smuvati. Problem je kad ljudi ne emituju i primaju iste talase
interakcija sa damom zavisi od toga sta dama preferira
neke vole dza bu likove
neke tihe i nemaetljive
neke harizmaticne
a neke opet prakticne likove sto neusiljeno pokazu da su gazde kad bace kljuceve od mecke nehajno na sto :lol:

al za sve njih vazi samo jedno pravilo
zenu trebas opciniti pojavom
onda moze i ona prva sto voli dzabu likove
da zavoli i kul lika koji samo cuti i dize obrvu nako pametno bez da krivi usta ko da je imo slog :lol: