Plant
Ističe se
- Poruka
- 2.291
Koji Ďžems Bond ? Puno ih je bilo, svi Apoloni... i šatro intro...
Ne znam na šta repliciraš. Govorim iz svog iskustva, a šta si sad napisao ne razumemKoji Ďžems Bond ? Puno ih je bilo, svi Apoloni... i šatro intro...
Na kog glumca misliš? Ili si čitala nešto.Ne znam na šta repliciraš. Govorim iz svog iskustva, a šta si sad napisao ne razumem
Mislim na scenario, na lik koji su svi glumili na svoj način. Ali lik je definitivno IS tip ličnosti. Taj stav, posmatranje sa strane, potreba da se ima svoj svet nevezano od okoline. Plus ono misleći i ciljno orijentisan, nema greške. No to sam navela kao primer lika koji je ntrovert i kao lik iz scenarija uspešan kod žena. Da bih rekla da introverznost ne znači spetljanost.Na kog glumca misliš? Ili si čitala nešto.
Nije isti fazon kod Mura, ili kod Daltona... Krejga.. možda su slični Brosnan i Koneri ?
Oni su po meni isti samo po nenadhebivosti,
Dušo, to je film 😎Mislim na scenario, na lik koji su svi glumili na svoj način. Ali lik je definitivno IS tip ličnosti. Taj stav, posmatranje sa strane, potreba da se ima svoj svet nevezano od okoline. Plus ono misleći i ciljno orijentisan, nema greške. No to sam navela kao primer lika koji je ntrovert i kao lik iz scenarija uspešan kod žena. Da bih rekla da introverznost ne znači spetljanost.
Bebo, baš ga pojednostaviBog te vidio sad ima naziv za sve i svašta. Taj što ne umije dvije da sastavi se nekada zvao šuntav, a sad je moliću lijepo introvertan i zamišljen.
A u koju selekciju ubrajate te Lakrdijaše ?Bebo, baš ga pojednostavi
Da nastavim u istom stilu.
Ne volim lakrdijaše![]()
samo onaj koji joj pusta sa osmehomШта мислите који тип мушкараца боље пролази код жена ?
Одговор се намеће сам по себи али шта мислите које су негативне, а које позитивне особине за један или други тип личности ?
Koji ti je to odgovor. Kao da ne postoje osobe sa tim tipom ličnosti. Kažu da preko 40% muškaraca od svih introverta su ISTJ. nego zašto ljudi pišu o nečemu što ne razumeju. A tema je o intro i ekstro muškarcima, koji bolje prolaze, za šta je ipak potrebno znanje šta je to.Dušo, to je film 😎
To su budale. Nego, ispada da pochetna teza nije jasno definisana rechima, pa se kod svakog postera, radja druga miisao, tj nije jednoznachnoA u koju selekciju ubrajate te Lakrdijaše ?
De si Msamo onaj koji joj pusta sa osmehom
da daje oduska cak i najvecim zabludama
Jungova tipologija ličnosti je jasna šta znači intro, a šta extro. Ima i ljudi koji su negde na granici. Ali opet više jedno ili drugo.To su budale. Nego, ispada da pochetna teza nije jasno definisana rechima, pa se kod svakog postera, radja druga miisao, tj nije jednoznachno
odr3djeno, kao u matematici...
ma malko dosaDe si M
Nisam nešto dolazila poslednjih dana, al danas sam ošacovala odma 😂. Selo gde I uvek 😂ma malko dosa
da vim kako je u moje selo
posto su me otpuštili sa rebarceTa![]()
I klovnovi su budale .. i dvorske lude ?To su budale. Nego, ispada da pochetna teza nije jasno definisana rechima, pa se kod svakog postera, radja druga miisao, tj nije jednoznachno
odr3djeno, kao u matematici...
Jung nije rachunao na to da se vezhbom sve mozhe postitji...Jungova tipologija ličnosti je jasna šta znači intro, a šta extro. Ima i ljudi koji su negde na granici. Ali opet više jedno ili drugo.
Neko je klovn da bi prezhiveo, a neko da bi zhiveo. Mislio sam na ove druge...I klovnovi su budale .. i dvorske lude ?
Sve je u naslovu teme.A u koju selekciju ubrajate te Lakrdijaše ?
Ali je definisao te pojmove. Da, nešto se može promeniti. Na primer pokojni Jerotić je pisao kako je od introverta postao krajem života extrovert. Ali ja mu ne verujem 😂Jung nije rachunao na to da se vezhbom sve mozhe postitji...
interakcija sa damom zavisi od toga sta dama preferiraDakle, ljudi brkaju neke osobine ličnosti. IS muškarac je introvert ali čulni tip. On je sada i ovde. On deluje nenametljivo ali je vrlo sposoban da ćapi šta želi. Kako ko, ali on nije zbunjiv.
Postoji IN tip, to su introvert ali sa jakom intuitivnom crtom. Oni su u svevremenu više, često umetnički likovi, skloni metafizici npr, I oni mogu delovati spetljano. Ali ni oni to ne moraju biti. Zapravo, znam par velikih zavodnika među njima.
No fora je i u interakciji. Kada dva sposobna introverta počnu da očijukaju, tu je sve jasno brz reči i mogu se odmah smuvati. Problem je kad ljudi ne emituju i primaju iste talase
Drushtvo ponese, i najsmotaniji lik mozhe da postane jebach u pravom drushtvu...Ali je definisao te pojmove. Da, nešto se može promeniti. Na primer pokojni Jerotić je pisao kako je od introverta postao krajem života extrovert. Ali ja mu ne verujem 😂
Ne mislim tako, sebično posmatraš stvari .. ii.. nije za ovu temu,. bilo bi puno spama, možda za neku novu.Neko je klovn da bi prezhiveo, a neko da bi zhiveo. Mislio sam na ove druge...