- Poruka
- 12.385
Ne ides ti meni na nerve.
Ali uopste.
Rekoh ti ako te ja nerviram sta da radis.
Iritiraju mene druge stvari
Ali uopste.
Rekoh ti ako te ja nerviram sta da radis.
Iritiraju mene druge stvari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što bi se razlikovalo od pokazivanja uživo od strane poznanika/prijatelja? Ili ti se ne svidi pa počneš da ga izbegavaš ili ti se svidi taj gest.
Nastavak po starom bio bio čudan, barem meni.
osim kada ljudi oguglaju na sve
srećom, ima i kojima je to još uvek značajna stvar i intimna
No, reč intima gubi smisao
Pa to je meni ok.Meni je to bilo smešno i simpatično jer nije bilo perverzno nego kao neki pokušaj muvanja kome se i danas smejemo. Mi smo imali i pre i posle toga super komunikaciju.
da, da, tako je i meni bilo dok sam bila na praksi po bolnicama. nauči se čovek da stalno gleda nage ljude.Pa to je meni ok.
Ne znam mozda je problem u meni.
Meni telo nije nista wooow.
Koliko puta videh neki kur.ac pa nikom nista.
Nastavim konverzaciju kao da se nista nije desilo.
Kod mene na poslu su svi goli. Navikla sam da pricam ozbiljno sa covekom koga npr kupam u postelji
Svi smo mi.samo ljudi i nekada nas povuce zelja. Sve je ok sem ako neko ne preteruje i ne kapira kada je dosta
Meni je to bilo smešno i simpatično jer nije bilo perverzno nego kao neki pokušaj muvanja kome se i danas smejemo. Mi smo imali i pre i posle toga super komunikaciju.
Ja svesne pacijente kada otkrijem, vidim da ih je sramota, pa stavljaju ruke preko.Klinci mi na plivanju a ja cekam tu pored, ja vama ne mogu opisati ali mislik da ovde ima 100 stepeni kao u sauni. Sad cu i ja da se skinem gola![]()
Sad kad navaleMeni je to bilo smešno i simpatično jer nije bilo perverzno nego kao neki pokušaj muvanja kome se i danas smejemo. Mi smo imali i pre i posle toga super komunikaciju.
Evo moj bas bas dobar drugar, kad smo bili mladji, u dvadesetim, drugarica i ja ga trpale jedno pre podne, on radio u šanku.
Mi zezamo, ne znamo kad je kraj. I kao sta si ti muvao, ma jeste, bas si joj to radio i tako prcale ga u mozak a on nam prepricavao neke dogodovstine s curama.
I udarimo na muskost i on u sred bela dana uzme i skine gace hahahhhahaha
I nas sve od smeha pod sank.
Msm i sad se tome smejemo.
I dalje smo drugovi i nikada nista sem toga
Sad kad navale![]()
Него шта, из Финске.Fin svet!
kod nas kapira to slanje tukija kao nesto gnusno sta vec.
a ne razumeš da volim baš onaj tuki a ne bilo koji, mhm?To je problem. Te norme ne idu sa seksom. Ili volis ili ne volis. Ali ovde postoji neka normativna kultura, gadi mi se a volim. Negdje postoji diskorak.
Meni je na startu odbojno kada daje prioritet iskljucivo dusevnom. Onaj fazon, kao fizicki bljak al zato dusevno.To je problem. Te norme ne idu sa seksom. Ili volis ili ne volis. Ali ovde postoji neka normativna kultura, gadi mi se a volim. Negdje postoji diskorak.
koji ste vi, sve iz krajnosti u krajnostPa tesko da mogu da kazem da su mi sve ****** gadne a njena jedina bozanstvena.. Jbg..
Nije ni rentabilno tako pricati.
Sta ako raskinemo sutra?
Moram onda neku gadnu?
Pa krajnost je to da kazes sve pinosivo prljavi odvratni gadni osim kad je iz uktimativne visokooktanske ljubavi za vjek i vjekovma e onsa volim oenis, fazon.koji ste vi, sve iz krajnosti u krajnost![]()
a ne razumeš da volim baš onaj tuki a ne bilo koji, mhm?