Intimne sličice

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato je zakon ne muvati se :)
Ne bih ja tako hehe, već najbolje je ako ti se neko svidi odmah upoznati tu osobu, da se odnos razvija nezavisno od foruma. Pa je forum onda samo jedno mesto gde ste se prvi put sreli.. Čekati dugo, svi se dopisuju sa ovim, onim, traže, gledaju itd.. to je besmisleno. Nego 1 na 1. Sve se razbistri.

Kapiraš da ja lupetam zezanja radi, i odgovorio sam samo da bih mogao da dopišem komentar.

---

Mada traženje 'najboljih prijatelja' mi deluje gore od muvanja.

---

I u čemu ej razlika, jednima se šalju intimni sličice drugima zakopčan

Ne bih ja tako hehe, već najbolje je ako ti se neko svidi odmah upoznati tu osobu, da se odnos razvija nezavisno od foruma. Pa je forum onda samo jedno mesto gde ste se prvi put sreli.. Čekati dugo, svi se dopisuju sa ovim, onim, traže, gledaju itd.. to je besmisleno. Nego 1 na 1. Sve se razbistri.
Slažem se, vi koji ste blizu jedni drugima to i treba da radite.

Kapiraš da ja lupetam zezanja radi, i odgovorio sam samo da bih mogao da dopišem komentar.

---

Mada traženje 'najboljih prijatelja' mi deluje gore od muvanja.

---

I u čemu ej razlika, jednima se šalju intimni sličice drugima zakopčan
Sad da uozbiljim malo....

Nisam u laganom periodu.
Neko ko mi je prijatelj odavde 10 plus godina me je nazvao da mi ponudi pomoc koju ne moram da vratim.
Nisam prihvatila ali sam taj cin me je dirnuo do suza.
To su prijatelji i to zamisli sa Krste

Slažem se, vi koji ste blizu jedni drugima to i treba da radite.
Svi koji se nalaze na plsu minus 500 km to mogu.
Uvažam rastojanja sao ako je on u USA a ja ovde, kao nemoguća za prevazilaženje. Sve drugo je vredno. Sposobni ljudi sednu u bus i prevale ako treba i 500 km. Ne treba živeti u iluzijama, ili propustiti nešto što bi moglo biti lepo. U današnje vreme, zaoista je luksuz protraćiti dobru priliku zbog razdaljine.

Back