Intimne sličice

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa krajnost je to da kazes sve pinosivo prljavi odvratni gadni osim kad je iz uktimativne visokooktanske ljubavi za vjek i vjekovma e onsa volim oenis, fazon.
Nesto mi to ne ukiva poverenje. Ono seksualno.
nisam svaštojeb što bi se reklo 😂
ne pričam o ljubavi, ali me smara da to pojašnjavam. Pa jbt i kada se samo krešem sa nekim skoncentrisana sam na 1 ****.. nije valjda da mi je sve jedno i da sve volim i da jedva čekam da ih maznem
neke jasne stvari izgleda moraju da se crtaju
u stvari ništa ne mora
samo prestanem da bilo šta pojašnjavam 😁

nisam svaštojeb što bi se reklo 😂
ne pričam o ljubavi, ali me smara da to pojašnjavam. Pa jbt i kada se samo krešem sa nekim skoncentrisana sam na 1 ****.. nije valjda da mi je sve jedno i da sve volim i da jedva čekam da ih maznem
neke jasne stvari izgleda moraju da se crtaju
u stvari ništa ne mora
samo prestanem da bilo šta pojašnjavam 😁
Pa vidis ti ides u krajnost.
Vidi, kao sto se neki ljudi zaljube na prvi pogled, tako se i neki uzbude na nekoga. Ende. Samo sto je ovo prvo uzviseno (a ne svastoljubica) a ovo drugo stra shnou...

Razmišljala sam malo o svim slučajevima kada sam stvarno sa nekim imala dobru seksualnu konekciju... i zaključila to da je početna sila bila sa njegove strane.. aha, da, da. Osećala sam veliku želju sa njegove strane. Baš to mislim, nikad mi se još nije desilo da zabalavim za nekim telesno ko je ravnodušan prema meni. Pa dobro, takva sam, prihvatam

Razmišljala sam malo o svim slučajevima kada sam stvarno sa nekim imala dobru seksualnu konekciju... i zaključila to da je početna sila bila sa njegove strane.. aha, da, da. Osećala sam veliku želju sa njegove strane. Baš to mislim, nikad mi se još nije desilo da zabalavim za nekim telesno ko je ravnodušan prema meni. Pa dobro, takva sam, prihvatam

Pa normalno, bili ste valjda privlacni jedno drugom. Nemoj mi reci da ti nisi bila privucena, da si se odbijala.

Ma zezamo se
Šta će mi to
Desi mi se tako preko tel razgovora da odmah osetim vučnu silu
poslednji put.. pa prošlo je neko vreme
ali ja kad jendom zavolim to se teško mrda posle.. verna sam kao pas

Ja ne vjerujem da imamo kontrolu oko privucenosti. Imamo kontrolu oko vremena i prostora, da li da gonjamo, ili provedemo vrijeme i prostor. Ali ne i oko privlacnosti. Hocu da kazem, moze ti se dogoditi, i da je jako, i da moras da djelujes, vuce te.

Poslednja izmena:
Pa nije smesno 😁
Takva sam.
Na prvi pogled samo izgleda kao da su oni meni prisli, ali u 90 posto slucajeva to nije tako, vec sam ja pripremila teren i odradila vecinu stvari
pa bravo... mislim, nesposobna sam ja za to
previše introvertna
želim da budem željena i voljena , to mi je neki lakmus, da li se mota oko mene, da li me želi. Ako ne, neću ništa preduzeti.
Cenim kada neko zna šta želi i praktičan je

previše introvertna
želim da budem željena i voljena , to mi je neki lakmus, da li se mota oko mene, da li me želi. Ako ne, neću ništa preduzeti.
Pa evo nesto sam razmisljala veceras.
I poslala jednu poruku.
Objasnila sta i kako i sta zelim i da li se slaze da bude tako 😀

Ja ne vjerujem da imamo kontrolu oko privucenosti. Imamo kontrolu oko vremena i prostora, da li da gonjamo, ili provedemo vrijeme i prostor. Ali ne i oko privlacnosti. Hocu da kazem, mozes ti se dogoditi, i da je jako, i da moras da djelujes, vuce te.
Ma sve se slažem !!
Ljudi se privlače podsvesno ! Ako je obostrano, na to mislim, stvara se neki neshvatljivi kanal. Oseti se to. Možeš pokušati da bežiš, ali ne vredi.
I toga ili ima ili nema. Problem je samo kada se jedna osoba povuče iz tog odnosa. Dogod je obostrano to je zaista uživanje

previše introvertna
Razumem ja i to.
Moja sestra je povuceni tip. Imam i takvu prijateljicu.
Ja sam prilicno s neba pa u rebra.
Ima to i svojih mana prilicno, nemoj mi zavideti hehehe.
Ali zaista ako sam snimila meni pozeljnog tipa i pozelela ga, nasla sam nacin kako da ga zainteresujem, i ne bude on toga ni svestan, pustim ga posle da on vodi

Nevjerovatno kako ova tema napreduje

:kafaz:
Bilo bi jako dosadno da posecujemo forum na kom se nista ne desava?
Zar ne?
I nevezano sada za tebe vec generalno
Ovo je deo za ljubav i seks, dokle ce se dolaziti do toga da se obilaze teme da bi se ostavljali komentari u rangu Boze ti sacuvaj...
Toliko raznih podforuma, moze svako naci svoju nišu i interesovanja i caskati o necemu sto ga zaista zanima....

Problem je samo kada se jedna osoba povuče iz tog odnosa. Dogod je obostrano to je zaista uživanje

Ja vjerujem da ako te vuce, obostrano je. Postoji spoj. Ali treba sila da te vuce. Ne samo svidjaju mi se njegova ramena, kao torba na polici. Vazno je i to, estetski aspekt. Ali, ako si privucena, mora postojati spoj i sa druge strane, ja u to vjerujem.
Mozda nije jednak, ali postoji. Moguce da postoje i strahovi, i razlozi zbog kojih niste zajedno, ali spoj postoji.

Back