loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.705
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ovo hororčina. Zamislite taj seks
Za mene ovo jeste sotona. A gde ima dima...Ovo je Ai generisan snimak. Vrv je promtovao neki tehnofob da potpali ove religiozne tradicionalne fanatike. Vid djavola.
Zasto?Za mene ovo jeste sotona. A gde ima dima...
Da, za sada u Srbiji velika brojka. U NY ili Japanu, nije. Ja ovo vidim kao podilaženje svim slabostima. Lepote li, niko ti ne konfrontira.30%? U Srbiji?
Ovo je toliko lažna vest da je poništila nekoliko pravih vesti.
Pa zamisli sex? Jel bi te ložio robot? Vidi joj facu dok je ljubi.Zasto?
Ne može da me tresne po dupetu Napokone, a da ne osetim hladan metalZasto?
Сад ће Напокон да покуша да ти прода класичну причу технонаивчина и фанатикаMeni je ovo hororčina. Zamislite taj seks![]()
Pa dobro Svetozare, aj da čujemo.Сад ће Напокон да покуша да ти прода класичну причу технонаивчина и фанатика![]()
Neki dan sam pogledao film " Simulaciona prijetnja" sa Megan Fox gdje glumi sluzavku robotkinju, gdje zavodi glavnog lika , ne bi imao nista protivPa zamisli sex? Jel bi te ložio robot? Vidi joj facu dok je ljubi.
Baš ću da ga pronađem. Znači počeli i filmovi.Neki dan sam pogledao film " Simulaciona prijetnja" sa Megan Fox gdje glumi sluzavku robotkinju, gdje zavodi glavnog lika , ne bi imao nista protiv![]()
Ali ona glumi robotkinju, hmNeki dan sam pogledao film " Simulaciona prijetnja" sa Megan Fox gdje glumi sluzavku robotkinju, gdje zavodi glavnog lika , ne bi imao nista protiv![]()
Moze se reci da je jako dobro docarala ponasanje jednog sexi robota...Ali ona glumi robotkinju, hm
Да ли би хтела да постанеш робот?Vo imja oca i sina![]()
Holivud me lupio u glavuMoze se reci da je jako dobro docarala ponasanje jednog sexi robota...![]()
Zasto me toliko mrzisДа ли би хтела да постанеш робот?
Замисли тим научника који ти пребацују свест из биолошког тела у тело суперреалистичног хуманоидног робота. Бираш лице и тело какво хоћеш. Хоћеш своје лице? Није проблем. Хоћеш да изгледаш као кад си била млада? Није проблем. Хоћеш веће сисе? Није проблем. Веће дупе? Није проблем. Све може. Можеш да будеш шта год хоћеш. Хоћеш да будеш мачка с аватара? Није проблем.
Као пребацују ти свест, а у ствари умиреш.
Да ли човек може да замисли бољи облик еутаназије од тог?
Ма не мрзим те, него ми мисле отишле на другу страну. Знам да си "технофоб".Zasto me toliko mrzis?
Meni je bolja varijanta Carstvo Nebesko, bez tela. Bar ne ovakvog koje imamo. Ako moram da biram.Да ли би хтела да постанеш робот?
Замисли тим научника који ти пребацују свест из биолошког тела у тело суперреалистичног хуманоидног робота. Бираш лице и тело какво хоћеш. Хоћеш своје лице? Није проблем. Хоћеш да изгледаш као кад си била млада? Није проблем. Хоћеш веће сисе? Није проблем. Веће дупе? Није проблем. Све може. Можеш да будеш шта год хоћеш. Хоћеш да будеш мачка с аватара? Није проблем.
Као пребацују ти свест, а у ствари умиреш.
Да ли човек може да замисли бољи облик еутаназије од тог?
Sto mislis da bi neko pravio robota onako realisticnog a onda mu rknuo vrat od neke armature i delova za avion?Pa zamisli sex? Jel bi te ložio robot? Vidi joj facu dok je ljubi.
Imas li vibrator? Dildo? Neku seks igracku?Ne može da me tresne po dupetu Napokone, a da ne osetim hladan metal