INTIMNA DEPILACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme MalaBgd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
apotekarka:
Na Veet kremi za depilaciju piše da sme da se ponavlja na 48 sati.
A pred dečkom sigurno smeš da se pokažeš dva dana nakon depilacije pa ako ti nešto zameri ti mu reci za onu poslovicu "Rđavom qrcu i dlaka smeta" :lol:
Šalim se, naravno, sve je ok i zaštiti svoje najosetljivije zone od iritacije.

uf, znaci, mislis da bi mogao, eventualno da mi zameri? onda bolje da sacekam jos koji dan, pa ponovo kremica (mada ne znam kako je to kod drugih, ali meni posle tih krema nikad koza nije 100% glatka)... a kako mislis da se zastitim od iritacije? nekom drugom kremom, tipa nivee i sl.?

petrica:
apotekarka:
A pred dečkom sigurno smeš da se pokažeš dva dana nakon depilacije pa ako ti nešto zameri ti mu reci za onu poslovicu "Rđavom qrcu i dlaka smeta" :lol:

uf, znaci, mislis da bi mogao, eventualno da mi zameri? onda bolje da sacekam jos koji dan, pa ponovo kremica (mada ne znam kako je to kod drugih, ali meni posle tih krema nikad koza nije 100% glatka)... a kako mislis da se zastitim od iritacije? nekom drugom kremom, tipa nivee i sl.?

...Draga Petrice, ono sto bih ti ja zamerila da sam kojim slucajem zreo, ostvaren i neiskompleksiran muskarac - jeste nedostatak samopostovanja, koji mi se u tvom slucaju cini daleko ozbiljnijim od par pubicnih dlacica koje su, o' strahote, pocele da rastu...Nauci da volis i postujes svoje telo i svoju licnost i da ih nametnes takve kakvi su...Lepo je imati razvijen osecaj za kulturu tela i licnu higijenu, ali krajnosti uvek vode u patologiju...Ljudi nisu lutke, nesavrsenost je neizbezna ma koliko se trudili da je anuliramo - opusti se i ne opterecuj trivijalnostima...Muskarac kome takve stvari smetaju, ne samo da te nije dostojan, vec je veoma ozbiljan kandidat za psihoanalizu.

ugadnubaburastem:
petrica:
apotekarka:

...Draga Petrice, ono sto bih ti ja zamerila da sam kojim slucajem zreo, ostvaren i neiskompleksiran muskarac - jeste nedostatak samopostovanja, koji mi se u tvom slucaju cini daleko ozbiljnijim od par pubicnih dlacica koje su, o' strahote, pocele da rastu...Nauci da volis i postujes svoje telo i svoju licnost i da ih nametnes takve kakvi su...Lepo je imati razvijen osecaj za kulturu tela i licnu higijenu, ali krajnosti uvek vode u patologiju...Ljudi nisu lutke, nesavrsenost je neizbezna ma koliko se trudili da je anuliramo - opusti se i ne opterecuj trivijalnostima...Muskarac kome takve stvari smetaju, ne samo da te nije dostojan, vec je veoma ozbiljan kandidat za psihoanalizu.

kako si pogodila da mi samopouzdanje nije jaca strana? :)
stvarno, nikako da shvatim da dobar sex nemaju lepi i savrseni, nego opusteni!
ali kad je prvi put sa novom osobom, nekako je veci pritisak i zelja da se covek dopadne svom partneru...
i jos jednom, cisto da rezimiram odgovor na izvorno (inace vrlo znacajno pitanje :? ) - nije mnogo strasno (nepruhvatljivo) ako su dlacice pocele da izrastaju i naziru se i osecaju pod rukom...? nije neki problem i ne smatra se mnogo ruznim? :? i takve osobe smeju da imaju sex?
(joj, nemojte samo da mi kazete da sam luda, pogotovo posle ovog poslednjeg pitanja...)

Ja imam pitaje za sve devojke/zene izdepiliranih intimnih delova:
Da li ste probale da se yebete sa muskarcima koji, takodje nemaju dlake na svom telu?! Postoji nesto sto se zove "efekat trenja"... pa jos kad je u toplijim danima znojanje pojacano a i inace osetljiva koza iziritirana bilo cupanjem, bilo kremom, bilo brijanjem, kako li to mora biti prijatno?
Mozda sam staromodna, ali za mene polni organi (bilo muski bilo zenski) nisu losi (i neupotrebljivi) ako nisu "lepi"... (a i lepota je poprilicno relativna kategorija).
Nekako sam sklona uverenju da je funkcija i upotrebljivost istih daleko vaznija...

bebidoll:
apotekarka:
Ja sam ponovila postupak posle tri dana, sviđa mi se ovako, lepše je i čistije a i preglednije :wink:

zar nije superishka?? e, a nemoj bas redovno da obnavljas, pogotovo ne tako soon jer moze doci do iritacije...znam ja :cry:

Cekajte zene, ja nesto ne kapiram...
Tom kremom skidate SVE dlake na intimnom delu?
Mozda je to samo moj problem, ali koriscenjem malo jaceg sapuna (sve sem Dove i Johnsons baby) meni se pojavi candida.
Nemate te probleme, da kremom narusite ph vrednost tj kiselost vulve?

Moj ginekolog kaže: "Sve što se mnogo koristi, mora i redovno da se održava"
To znači ispiranje čajem od žalfije i vaginalete od kantariona 2-3 puta nedeljno i bude zdrava i prava ko bonbonica. :wink:
Probaj, ne može da škodi.... :D

A u cemu je razlika izmedju brijanja i kremica? Zasto su kreme (ako su uopste) preporucljivije? Da li se bas sve skine sa njima, i da li je koza glatka posle? Da li moze da se koristi i kada su dlake veoma kratke?

jaoj, procitala sam sve napisano na ove stranice i bas sam slatko nasmejala :D i presetilla sam se moje "iskustvo" za brazilsku depilaciju, za nepoverovati!!! :oops: :D

Dakle, bila sam u Parizu pre godinu dana , i sestra mi preporucila da me odvede do jednog dobrog salona za depilaciju! sto da ne ?! :oops: ma da mi bilo malo neprijatno, jer sam htela brazilsku depilaciju!!
dakle, moja sestra obnjasnila koju depilaciju sam zelela... Sve u redu... Udjem ti ja u sobu, legnem stidljivo u gacicama i cekam tu devojku ... kad od jednom , stize jedan tip zgodan ali tipican francuz , feminiziran itd , uplasi se a on mi nesto rece, a ja ni A od francuski!! :cry: :roll:

Skontala sam da je on taj koji ce me
depilariti... :oops: UZAS!!!
Tako mi je bilo sramota, primetio je i poceo da me nasmejava... i ... Pocela moja depilacija!! :oops:
Osecala sam se mnogo neprijatno ali on je bio mnogo profesionalan :wink: ! na kraju , smo nekako se sponrazumeli na englenskom, i rece mi da je ovde normalno , i da nemam cega da se sramotim!!
Htela sam da ubijem sestru sto me odvela tamo!!
Ma daj bre, mozda sam suvise konzervativna ali muskarac da me depilira,uzasno neprijatno!!
mislim da samo to postoji u FR!! :D ne verujem da cu ikad "naici" u SCG na " muskog depilatora"!! :D
ali kad se prisecam , nije toliko bilo lose...Stvarno me je lepo izdepilirao... 8)

:D :D :D

Drage moje, ako vam dlake bas toliko smetaju i ako biste ucinile ama bas sve da ih odstranite, znate li da ima stopostotno uspjesan nacin uklanjanja dlaka, jako skup (ali se dobije besplatno), bezbolan, ne ostavlja tragove (bubuljice i sl.), a dlake se pocnu pojavljivati tek za otprilike pola godine?
Jedina nezgoda je sto usput opadne i kosa, moguce i obrve i trepavice. :shock: :(
Ne mozete ni pretpostaviti koja je to radost kad se dlake ponovo pocnu pojavljivati ...i onda shvatite da biti dlakav i nije tako strasno... :D

Back